Cookiepolitik

Hvad er cookies?

Denne hjemmeside fungerer, ligesom de fleste andre hjemmesider, bedst, hvis du tillader brug af cookies.

Ved besøg af denne side vil vi muligvis sende (og gemme) en cookie på din computer. En cookie er en lille tekstfil som sendes fra web serveren til web browseren (eksempelvis Chrome eller Internet Explorer). Denne cookie gør det muligt for hjemmesiden eller serveren at indsamle specifik, men begrænset information fra web browseren om den besøgende (dig).

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvordan bruger vi cookies?

Vi kan bruge cookies til at hjælpe os med at huske dig, når du besøger hjemmesiden igen og til at notere, hvilken side, eller sider, du får vist og eventuelt særlige indstillinger, som du måske har valgt undervejs – vi kan bruge disse oplysninger til at personliggøre det indhold, der vises for dig eller for at undgå, at visse ting sker, eksempelvis at en pop-up bliver vist to gange.

Vi gør brug af forskellige typer af cookies på dette site. Disse varierer fra langsigtede cookies (for at huske dig og dine preferencer) til kortsigtede eller sessionsbaserede cookies, som udløber, når du lukker dit vindue I browseren.

Vi vil muligvis gøre brug af andre tredjeparts-cookies (indstillet fra andre websites, som eksempelvis Google) til at indsamle og opbevare anonyme statistikker om browsing-mønstre eller hjemmesideadfærd og opbygge en demografisk profil. Disse data er indsamlet sammen med andres besøgsdata for at danne en kollektiv analyserapport. Det er vigtigt at bemærke, at disse data er ikke personligt identificerbare og udelukkende bruges til rapportering/statistiske formål.

Husk på du har altid mulighed for at vælge hvad der skal samles ind om dig ved at klikke på tandhjulet i siden.  OG skulle der være det mindst så skal du endelig bare kontakte os.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vil siden blive hacket og dine oplysninger kunne være i fare, vil du få besked indenfor 24 timer.

Dine rettigheder

Du har retten til at få indsigt i dine personoplysninger (indsigtsret), retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget (retten til berigtigelse) og retten til at få sine personoplysninger slettet (retten til at blive glemt)

Dette kan gøres her

Indsigt og klager

Som nævnt før så har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.