Hus til leje i København

Hus til leje i København

Huse i København

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

København er mest af alt kendt for lejligheder, men det er faktisk også muligt at finde et hus til leje i København. Vi har her på siden samlet alle vores tilgængelige huse til udlejning i København, og vi håber at kunne finde dit næste hjem til dig.

Huse til leje i København, særligt inde omkring centrum, er ikke noget, der kommer nye på markedet af hver dag, og hvis du derfor finder et hus til leje i København, som giver dig den rigtige mavefornemmelse, bør du slå til med det samme. Det er nemlig ikke hver dag, at den mulighed byder sig, og du kan godt regne med, at andre står klar til at spring på boligen, hvis du ikke siger ja til den.

Hus til leje i København – hvad koster det?

Kender man lidt til boligmarkedet i København, ved man godt, at det er det dyreste sted i Danmark både at leje og købe bolig. Man kan typisk få en mindre lejlighed for 8.000 kroner om måneden i husleje, men hvordan ser priserne ud, hvis man gerne vil have et hus til leje i København?

Priserne på hus til leje i indre København er naturligt nok meget høje, og man kan forvente at betale i hvert fald 20.000 kroner for 100 kvm og et par værelser. Det skyldes naturligvis, at der er et begrænset antal huse til leje inde i midten af København, samtidig med at der til de fleste huse hører et niveau af privathed med, som man ikke kan få i en lejlighed – blandt andet med egen have typisk.

Udbuddet er dog begrænset inde i centrum, og det er nok mere realistisk at finde en bolig i områderne omkring indre by. Eksempelvis er der flere huse til leje i København, hvis man kigger mod områder som Valby og Amager, hvor husbyggeriet er lidt mere udbredt end inde centralt i København, hvor lejligheder er den dominerende form for bolig. Samtidig vil priserne i disse områder være en smule billigere.

Valby og Amager er dog steder, som ligger rigtig godt i forhold til centrum, og det tager ikke lang tid hverken at cykle eller tage metroen fra disse områder til eksempelvis Kongens Nytorv, som er en populær central destination. Man kan også med bedre held søge længere ude i områder som Søborg, Gladsaxe, Lyngby og Ballerup, hvis man gerne vil have et hus til leje i København til endnu bedre priser.

Find dit drømmehjem på Lejeboligmægleren.dk

Hos Lejeboligmægleren påtager vi os ansvaret for, at du nemt, enkelt og overskueligt kan finde dit næste hjem, hvad end det er et hus til leje i København eller en helt anden boligform i et andet sted af landet. Du har mulighed for at søge efter lejebolig i det område, hvor det passer dig, og du kan indstille kriterierne efter, hvad dine krav til boligen er.

I den forbindelse har du også mulighed for at skrive dig op i vores lejerkartotek, hvis du vil have besked, når der kommer en relevant bolig til leje i København. Det kan eksempelvis være et hus til leje i København. Huse til leje i København kommer ofte i et begrænset udvalg, og det gælder derfor om at slå til hurtigt, hvis du vil være sikker på, at det bliver dit.

Skriver du dig op i vores lejerkartotek kan du blive den første til at få besked, og hvis du så er hurtig på tasterne, kan det meget vel blive dit næste hjem. Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål til os eller vores service. Vi vil strække os meget langt for, at dit næste hjem bliver det helt rigtige valg for dig.

hus til leje i københavn