Her på siden finder du alle de huse til leje i Odense, som vores udlejere i øjeblikket har på markedet. Du har mulighed for at sortere efter præcise placering, antallet af værelset og antallet af kvadratmeter, så du kan finde lige præcis den bolig, der matcher din livssituation.

Ønsker du at finde et hus til leje inde i det centrale Odense, skal du typisk handle hurtigt, da boliger i dette områder kun kommer i et begrænset udvalg. Derimod har du bedre mulighed for at finde større huse, der ikke forsvinder fra markedet lige så hurtigt, i de forskellige yderområder af Odense. Her kommer du stadig til at bo tæt på centrum, samtidig med at naturen også er lige om hjørnet.

Hvad koster huse til leje i Odense?

Vil du gerne bo inde tæt på centrum, skal du forvente, at selv små huse koster over 10.000 kroner om måneden i husleje. Men søger du også efter huse til leje i udkanten og i omegnen af Odense, kan du nemt finde rummelige og glimrende boliger til omkring 6.000 kroner. Selvom man ikke bor helt centralt i Odense, kan man stadig få en rigtig god placering, hvor det er nemt at komme ind til byen med både offentlig transport og cykel.

For 6.000 kroner kan du i udkanten af Odense og i de omkringliggende byer få alt mellem 60 og 100 kvadratmeter bolig, hvor de fleste også enten har terrasse eller have til. Det eneste kompromis er her som bekendt, at byen måske ikke lige er i gåafstand, men ellers er det rigtig god placering i en af Danmarks mest populære byer.

Uanset om du finder huse til leje i Odense N, S, V eller Ø, så er det nemt at komme ind til byen, og der er i hvert område masser af muligheder for aktiviteter, indkøb og andre oplevelser. Jo længere du kommer ud, jo mere får du for pengene.

Huse til leje i Odense via Lejeboligmægleren

Hos Lejeboligmægleren ser vi det som vores ypperste opgave at finde det perfekte match til dig som boligsøgende. Vi ved, at det betyder ekstremt meget for dig, at din næste bolig er et sted, som du skal kunne kalde hjem, og det vil vi strække os langt for at sikre. Derfor gør vi rigtig meget for, at vores annoncer er retvisende, så du kan være sikker på, at det, du ser på billederne, stemmer overens med virkeligheden. Kun på den måde kan vi give en god oplevelse til dig med vores service.

Leder du efter huse i et specifikt område eller med bestemte krav, er det ikke sikkert, at du fandt noget i første omgang her på siden. Men i den forbindelse anbefaler vi, at du skriver dig op i vores lejerkartotek, så vi kan underrette dig, når det perfekte match dukker op.

hus til leje odense