Ledige stillinger | Aalborg

Udlejningskonsulent

Vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling? Hos Lejeboligmægleren har vi brug for en ekstra kollega på holdet – og i den forbindelse er vi på udkig efter en ny udlejningskonsulent.

Vi formidler udlejning af både enkeltboliger samt større projektbyggerier hvor vi agerer bindeleddet mellem lejere og udlejere. Vores dagligdag går på at gøre boligsøgningsprocessen overskuelig for lejere, samt at bidrage med professionel sparring og rådgivning. Vi elsker at have ambitiøse og glade medarbejdere, der smitter med godt humør til hele kontoret.

Vi varetager på nuværende tidspunkt udlejning af cirka 5.000 lejligheder på landsplan, og afdelingen i Aalborg er vores største afdeling.

Vores vision er at blive din foretrukne lejeboligmægler – og vi fortsætter den progressive vækst vi allerede oplever.

Om jobbet

Som udlejningskonsulent er din opgave at finde den rigtige bolig til lejerne på markedet. Det er vigtigt du holder et overblik og har mod på at strukturere din hverdag og dine arbejdsopgaver, så alle opgaver bliver fuldført med høj kvalitet. Service overfor vores kunder og lejere er yderst vigtigt, og vil i dagligdagen være et af dine fokuspunkter.

Du vil indgå i et energisk team, hvor alle har samme mål og ambitioner – og hvor alle er støttende, sparrer med hinanden og samarbejder for at indfri målene.

Stillingen er en fuldtidsstilling – og du skal være indstillet på weekendarbejde.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være:

 • Fremvisninger og udlejning af boliger
 • Afholdelse og koordinering af åbent hus-arrangementer
 • Kunde- og lejerkontakt
 • Dataoprettelse
 • Diverse ad hoc-opgaver

Dine kvalifikationer

Jobbet som udlejningskonsulent kræver stort fokus på god service, kommunikation og at vindermentaliteten er i top. Samarbejde er et nøgleord i stillingen, så hele holdet når et fælles mål. Det er vigtigt at kunne træffe hurtige beslutninger, tænke ud af boksen, samt at kunne holde hovedet koldt i de travle perioder.

Du skal være:

 • Struktureret
 • Engageret og målrettet
 • Imødekommende og trives i en udadvendt rolle
 • Serviceminded
 • Selvstændig
 • Fuld af drive og godt humør

En baggrund som butiksassistent, salgsassistent, handelsassistent, sælger eller lignende salgsarbejde og erfaring med kundekontakt er et stort plus i denne stilling.

Det er et krav, at du har kørekort til denne stilling.

Send os din ansøgning

Ansættelsesdato: 01-09-2022 eller hurtigst herefter.

Hvis det lige er dig, vi går og mangler til at fuldende vores hold – og du er klar til at tage udfordringen op, så send os endelig en ansøgning på job@lejeboligmaegleren.dk

Markér din ansøgning med "Udlejningskonsulent, Aalborg" i emnefeltet.

Vi afholder samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning – vi glæder os til at modtage den og læse om dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen eller os, er du velkommen til at kontakte partner Cecilie Lynge på mobil 53 65 51 80 eller mail cl@lejeboligmaegleren.dk.

Udlejningskonsulent

Ansøgningsfrist : 07-08-2022 | Aalborg
Team Ledige Stillinger Maj 2022

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du fundet en stilling, der matcher dig og dine kompetencer? Så send os endelig en ansøgning. Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Markér din ansøgning med jobtitel og by i emnefeltet, eksempelvis "Udlejningskonsulent, Odense".

Send din ansøgning til: job@lejeboligmaegleren.dk

Mød vores team