Lejligheder til leje på Vesterbro

Lejlighed Vesterbro

Lejligheder på Vesterbro

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Med en placering på Vesterbro får man næsten ikke en bedre placering i forhold til at bo centralt i København. Du finder her på siden et stort udvalg af lejligheder i alle størrelser, som ligger i et af hovedstadens knudepunkter tæt på Søerne.

Du kan her på siden sortere i vores udvalg og sikre dig, at der kun kommer lejligheder op, som matcher dine krav til pris, kvadratmeter eller antal af værelser. Vi anbefaler, at du handler hurtigt, hvis du finder den helt rette lejligheder, fordi lejligheder til leje på Vesterbro er særdeles populære. Særligt om sommeren, når mange unge fra landet over kommer til byen for at studere på de forskellige uddannelser.

Hvad koster en lejlighed til leje på Vesterbro?

Vesterbro har en fantastisk placering tæt på indre by, og derfor kan du regne med at finde en lejlighed til leje på Vesterbro, som ligger en del over landsgennemsnittet. Vesterbro er ikke helt lige så dyrt som indre by, men priserne er stadig i den dyre ende. Vil man have en lejlighed på Vesterbro for sig selv, skal man regne med, at de billigste priser starter ved 8.000 kroner om måneden i husleje for en 1 værelses lejlighed på omkring 40-50 kvadratmeter.

Alternativet, hvis man eksempelvis kommer som studerende, er at finde et værelse, hvor man kan finde priser ned til omkring 5.000 kroner. Vil man have en lejlighed på Vesterbro med 2 eller flere værelser, skal man være forberedt på at betale et godt stykke over 11.000 kroner. Priserne kan måske synes at være i den dyre ende, men du får til gengæld også en suveræn placering meget tæt på centrum af Danmarks største og mest populære by.

Fra din lejlighed til leje på Vesterbro kan du meget nemt komme ind til eksempelvis Kongens Nytorv eller lignende central placering. Du kan, som så mange andre københavnere, vælge at tage cyklen eller metroen, som kører konstant, og som du ikke skal med ret mange stop, før du er ved din destination.

Find din lejlighed til leje på Vesterbro via Lejeboligmægleren

Hos Lejeboligmægleren er vi stolte af at kunne præsentere et væld af forskellige og unikke lejligheder til leje på Vesterbro. Vi mener, at alle fortjener at prøve at bo i København på ét tidspunkt i deres liv, og det kunne meget vel være på fantastiske Vesterbro. Vi forsøger hele tiden at optimere vores produkt, så du kan være sikker på, at den mavefornemmelse, du får, når du ser boligannoncen, også kommer frem, når du ser lejligheden i virkeligheden.

Lejligheder til leje på Vesterbro forsvinder hurtigt, men der kommer også løbende nye til rådighed. Derfor anbefaler vi, at du skriver dig op i vores lejerkartotek, så du altid kan holde dig ajour med, om der er kommet noget nyt og relevant på boligmarkedet frem til dig.

vesterbro lejlighed til leje