Budolfi Plads

Budolfi Plads – den grønne oase i hjertet af Aalborg

Det grønne område omkring Aalborgs gamle vartegn Budolfi Kirke er om noget symbolet på den imponerende transformation, som byen har gennemgået de seneste årtier. Væk er de gamle triste bygninger i Aalborg Centrum. Og nu ligger der her en lille grøn oase i noget af det, der må betegnes som byens absolutte centrum. For blandt naboerne til Budolfi Plads er Gammeltorv og Nytorv, som er Aalborgs folkelige midtpunkt. Det er her, folk mødes, når de skal mødes i “midtbyen”, og det er her, folket samler sig til de store events, når der er noget at fejre, når Aalborg vil markere noget særligt, eller når det årlige julemarked rammer byen. Budolfi Plads er med andre ord et naturligt knudepunkt, som har været samlingsstedet for folk og store begivenheder lige siden middelalderen. 

Det er derfor ganske naturligt, at Budolfi Plads melder sig ind i den kulturelle renæssance, som den gamle arbejderby har været igennem og stadig gennemgår. En forfriskende overgang fra et industrielt kraftcenter ved Limfjorden til en af de byer i Danmark, som kan bryste sig af arkitektur, kultur og interessante bymiljøer i absolut verdensklasse. Netop det blev bekræftet i 2019, da nyhedsmediet New York Times placerede Aalborg som nummer otte over de mest interessante steder at besøge. I verden. Og det er altså lige her, midt i begivenhedernes centrum, midt i det, som tilsyneladende er en lille anerkendt verdensby, at du har mulighed for at leje en lejlighed.   

Lejlighed på

Budolfi Plads

Det bliver med andre ord ikke meget mere centralt. Og i det unikke byrum på Budolfi Plads er der opført nogle moderne lejligheder, som integrerer sig smukt ind i de nye såvel som de historiske omgivelser, og giver lejere rig mulighed for at suge til sig af herlighederne, hvor ikke bare beboere, men også almindeligt besøgende synes at samle sig. 

Fordelene ved at bo i lejlighed på Budolfi Plads er åbenlyse. For det er lige uden for døren, at du finder alt det gode, som Aalborg Centrum kan tilbyde dig. Med sin imponerende centrale beliggenhed har du direkte adgang til at mærke byens puls, lige fra du træder ud ad døren fra din lejlighed på Budolfi Plads. Herfra befinder du dig inden for ganske få sekunder på en byens hyggelige gågader eller på Boulevarden, der leder dig direkte ned mod Nytorv, Toldbod Plads og havnefronten, som også er et kapitel for sig i fortællingen om Aalborgs magiske forvandling. Bevæger du dig den modsatte retning ned ad Boulevarden, møder du snart indkøbscentret på Kennedys Plads med biografen og Aalborg Station, der også markerer indgangen til Kildeparken, som danner ramme om aalborgensernes daglige afslapning og store kulturevents som for eksempel Aalborg Karneval.

Med Aalborgs muligvis bedste beliggenhed er der naturligvis også gode muligheder for indkøb direkte på Budolfi Plads. For på Budolfi Plads er der intet, der er overladt til tilfældighederne. Her befinder du dig i hjertet af Aalborg med enormt gode muligheder for at bevæge dig ud i byen, som frister med alle sine kulturelle og hyggelige adspredelser, at foretage indkøb af dagligvarer i den integrerede dagligvarebutik på Budolfi Plads og parkere din bil i parkeringskælderen, der befinder sig lige neden under din lejlighed.   

Meld dig ind

I vores Lejerkartotek – din sikre vej til den perfekte lejlighed i Aalborg

Hvis du går og drømmer om at se flere spændende lejligheder i Aalborg Centrum, har du mulighed for at få direkte besked, når vi har nye lejemål i midtbyen. I vores Lejerkartotek kan du skrive dine detaljerede præferencer ind i vores system gennem det, vi kalder for vores Lejerkartotek – en digital ønskeseddel fra dig, som automatisk giver os besked, når vi får en ny lejlighed i Aalborg Centrum ind, som netop matcher dine krav eller ønsker til en lejlighed i Aalborg Centrum. Herefter kontakter vi dig og arrangerer en fremvisning, så du kan komme ind og se lejligheden selv.  

Klik dig ind på siden for vores lejerkatalogservice og fortæl os om dine ønsker og præferencer via det skema, du finder derinde. Så sørger vi for at holde dig opdateret omkring nyindkomne lejligheder i Aalborg Centrum, der ganske sikkert vil falde i din smag og forhåbentligt blive den perfekte lejlighed i Aalborg for dig i mange år.