PROJEKTUDLEJNINGER

Igangværende

I Jubilæumshuset får du en bolig, hvor der er fokus på gode materialer, lyse rum og funktionalitet. Og med en beliggenhed på Spritten bliver du også en del af det fællesskab i den nye bydel, som er tænkt ind fra starten med fælleslokale, værksteder, flexrum og adgang til fællesterrasse. Jubilæumshuset består af 37 lejligheder - både 2-værelses og 3-værelses. Der er derfor både plads til parret eller den enlige, som ønsker en bolig med to eller tre værelser og et dejligt opholdsrum. Her er også plads til den lille familie, som ønsker at bo i centrum uden have der skal passes, men med adgang til park og legeplads lige rundt om hjørnet. Der er desuden altan til alle boliger.
Antal lejemål:
37
Udlejning startet:
2021-03-25
Drømmer du om at bo i en ny, arkitekttegnet bolig i kulturens centrum og med det attraktive havnemiljø som nabo? Så er Taffeltårnet på Spritten i Vestbyen i Aalborg helt sikkert noget for dig. Her får du en bolig, hvor der er fokus på gode materialer, lyse rum og funktionalitet. Med en beliggenhed på Spritten bliver du også en del af det fællesskab, som er tænkt ind fra starten - herunder fælleslokale, værksteder, flexrum og adgang til fællesterrasse. Alle boliger har adgang til altan, hvorfra du har mulighed for at nyde udsigten til blandt andet Aalborg by, Limfjorden, Vestre Bådehavn, Aalborg Tårnet, Egholm og det kommende kunstværk ”Cloud City” af Tomás Saraceno.
Antal lejemål:
48
Udlejning startet:
2020-11-01
Drømmer du om at bo i en ny bolig tæt på naturen og kulturen og med både indkøb, offentlig transport, skole, det kommende sygehus og landsbyliv lige i nærheden? Så er Dybbroparken, beliggende i den velfungerende by Gistrup, kun 10 kilometer sydøst for Aalborg, måske noget for dig. Her får du nemlig en bolig, hvor der er fokus på gode materialer, lyse rum og ikke mindst funktionalitet. Dybbroparken består af 56 lejligheder samt 10 rækkehuse, og omkring boligerne er der skønne, grønne områder, som indbyder til at mødes med naboen til en kop kaffe eller til afslapning og leg for hele familien. Som beboer kan du også få glæde af det aktivitetsrige fællesområde.
Antal lejemål:
66
Udlejning startet:
2020-11-01
Parkbyen, en lille bydel i sig selv med i alt 138 lejeboliger, ligger unikt placeret på toppen af Sohngårdsholmbakken og med Golfparken som nabo. I de grønne omgivelser kan du opleve årstidernes vekslen, lytte til vinden i træerne og dufte blomsterne. Det er altså med andre ord her, du kan få afveksling fra byens liv, med mulighed for frisk luft samt fred og ro. Det tager dog kun 10 minutter at cykle til Aalborgs centrum, hvor du har et væld af muligheder for at nyde bylivet, når dette byder sig. Lejeboligerne emmer af kvalitet, hvor især det eminente lysindfald og den helt fantastiske panoramaudsigt skal nævnes - og ikke mindst opleves på egen hånd.
Antal lejemål:
138
Udlejning startet:
2020-08-01
Høiriisparken byder på moderne, urbane rækkehuse i Høiriisparken – en attraktiv ny bydel, der er skudt op midt i den smukke natur på den gamle fabriksgrund. De 80 rækkehuse er fordelt på fire små stikveje med små gadekær og grønne fællesområder. Rækkehusene er placeret forskudt og designet med skrå taghældning, hvilket er med til at give fornemmelsen af en hyggelig lille landsby. Her har hver familie sin egen lille have eller terrasse, og ellers indbyder området til at søge fællesskabet. Med det fælles kulturhus i Høiriisparken er der plads og lyst til at komme hinanden ved - de voksne kan sludre sammen, mens ungerne spiller fodbold eller leger trygt på de grønne arealer.
Antal lejemål:
80
Udlejning startet:
2019-06-01
Denne kompromisløse beliggenhed i centrum af Aalborg giver dig en unik mulighed for at bo i et lille stykke af byens historie med udsigt direkte til den grønne park – kun få skridt fra gågadernes livlige puls. At bo på Budolfi Plads er et valg om et liv med høj komfort og livskvalitet. Både indenfor boligens fire vægge og så snart du begiver dig ud i byens baghave. De 31 lejemål er nøglen til det hele – og med nøglen til én af disse kvalitetsbevidste boliger slår du døren op til et hjem, hvor æstetik og gennemførte løsninger er i højsæde. Lejlighederne findes i forskellige størrelser og prisklasser, så der er helt sikkert også en, der opfylder din boligdrøm.
Antal lejemål:
31
Udlejning startet:
2019-11-01