Velkommen til Stigsborg - en helt ny bydel i Nørresundby

1-, 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger
Fra 35 til 132 kvadratmeter
Priser fra 3.895 kr.
Læs mere om Stigsborg
Stigsborg3 09

Fjordpynten

Nørresundby
123 lejeboliger

Flyt ind i en af Fjordpyntens 123 lejligheder, hvor der er ekstra fokus på kvalitet og små detaljer, der gør hverdagen lidt sjovere.

Du får her alt, hvad du har brug for i hverdagen, samtidig med du får en central placering i Nørresundby. Du vil her bo tæt på fjorden, indkøbsmuligheder og med en afstand på under 2 kilometer til Aalborg C.

Fjordpynten rummer 1-, 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger fra 35 til 155 kvadratmeter.

Se planer og priser

Stigsborg Have

Nørresundby
136 lejeboliger

Velkommen til 136 helt nyopførte lejligheder på solsiden af Limfjorden, der befinder sig under 2 kilometer fra Aalborg C.

Du får her en placering i skønne Nørresundby, hvor du får, alt hvad du har brug for i det daglige: skole, daginstitutioner, hyggelige caféer og butikker, samt plejehjem, kontorer og mindre erhverv.

Stigsborg Have byder på 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger fra 52 til 125 kvadratmeter.

Se planer og priser

Bo til leje i nybyggeri på Stigsborg

Til foråret 2023 kan du flytte ind i en spritny lejebolig på Stigsborg, som er et af Danmarks største kystnære byudviklingsprojekter og en helt ny bydel på Limfjordens solside. 
På Stigsborg finder du Fjordpynten og Stigsborg Have, som tilsammen består af flere hundrede nyopførte lejeboliger fordelt på 1, 2, 3 og 4 værelser.

Stigsborg er under rivende udvikling med både folkeskole, park samt en ny, overfjordisk Limfjordsforbindelse på vej. Alle disse tiltag skaber rammerne om et attraktivt og bæredygtigt boligområde for enhver - singler, par, seniorer, veninder, venner og børnefamilier.