Amager er et beboelsesområde, der oplever stigende popularitet, og derfor er vi hos Lejeboligmægleren stolte af at kunne fremvise dig en masse rummelige, flotte og godt placerede lejeboliger på Amager. Amager er teknisk set sin egen ø, men samtidig udgør den også en væsentlig del af København, som mange søger mod i disse år.

Derfor lejes lejeboliger på Amager hurtigt ud, og du skal være klar til at tage en hurtig beslutning, hvis du har interesse i at bo i området. Du finder her på siden et overblik over alle de lejeboliger på Amager, som vi hos Lejeboligmægleren kan tilbyde dig i øjeblikket. Har du nogle spørgsmål til enten os eller en bolig, så tøv ikke med at kontakte os – vi sidder her for din skyld.

Hvad koster en lejebolig på Amager?

Amager er grundet sin placering tæt på Københavns indre ikke noget billigt sted at bosætte sig sammenlignet med andre områder rundt omkring i landet. Selvom priserne ikke er lige så høje som inde i indre by, så kan du godt forvente, at eksempelvis et værelse koster over 4.000-5.000 kroner at leje. Ikke alene er området dejligt at bo i med alt det, man skal bruge inden for en rimelig radius, men det er også meget nemt at komme ind til byen, hvor du kun er et par stop med metro fra Kongens Nytorv.

Der findes også nogle ekstra dejlige placeringer på Amager. Blandt andet er området omkring Amager Strandpark populært, og det er muligt at finde lejeboliger netop her. Lejeboliger ved Amager Strandpark vil i visse tilfælde være lidt dyrere end gennemsnittet, men det er bestemt muligt at finde noget i nærheden inden for både gå- og cykelafstand.

Leder du efter en 1 værelses lejebolig på Amager, så kan du forvente et prisleje mellem 8.000 og 10.000 kroner for omkring 35-50 kvadratmeter. Er du studerende og på SU, anbefales det derfor, at du enten har et godt arbejde ved siden af dine studier, eller at du bor sammen med en partner, du kan dele udgifterne med. Er økonomien ikke noget problem, så kan du bare glæde dig over, at du har fået en lækker lejlighed på en god placering.

Da netop København er en populær studieby, så kan du ikke forvente, at 1 værelses lejligheder hænger på træerne – heller ikke på Amager. Der er rift om lejligheder i denne størrelse, da mange foretrækker at bo for sig selv. Leder du derimod efter lidt større lejeboliger på Amager med plads til familien, så er det lidt nemmere at finde.

Lejebolig på Amager: En god placering med lidt mere plads

Kigger du efter lejebolig på Amager, så kan du regne med at finde lejeboliger, hvor du har lidt mere plads at boltre dig på end i indre København. Ikke alene fordi du får en smule mere for pengene i din bolig, men også fordi trafikken og områdets tempo er lidt mere afdæmpet sammenlignet med indre by. Det betyder dog ikke, at der er helt musestille, fordi Amager er et område med gang i den på mange fronter.

Der er masser af muligheder for sportsaktiviteter og andre kulturelle tiltag, og så skal man huske, at man aldrig er længere end 3-4 stop fra Københavns centrum, hvis man gerne vil ind og opleve den del. Du har ligeledes rigtig kort til lufthavnen, og hvis du får gæster en dag, kan du invitere dem med i Den Blå Planet, som er Nordeuropas største akvarium indviet i 2013. Her er der masser af spændende dyr og aktiviteter for både unge og ældre.  

Få besked om nye lejeboliger på Amager

Vi vil hos Lejeboligmægleren rigtig gerne hjælpe dig med at finde dit næste hjem. Amager er et skønt sted, og du kan her på siden finde et stort udvalg af forskellige lejeboliger på netop denne placering. Fandt du dog ikke det, du ledte efter, skal du ikke bekymre dig. Du har nemlig muligheden for at skrive dig op i vores lejerkartotek, så du kan blive den første til at få besked, når der kommer en lejebolig op, som passer dine søgekriterier.

Hvad end dine krav er, så skal vi nok underrette dig, når der kommer noget interessant op. Der kommer løbende nye lejeboliger op i forskellige prislejer og størrelser, og vi er derfor sikre på, at der ikke går lang tid, før noget matcher dine behov.

God service og professionel behandling i højsædet

Vi ved godt, at det er en stor beslutning at skulle vælge sit næste hjem, og at man derfor har brug for en tryg proces. Den agter vi hos Lejeboligmægleren at give dig, og derfor kan du regne med god behandling, hver gang du går videre med en bolig via vores side. Vores mål er ikke kun at hjælpe dig med at finde den lejebolig på Amager, som du drømmer om, men at give dig en god oplevelse hele vejen igennem processen.

Står du tilbage med spørgsmål eller bekymringer, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi er her for din skyld, og vi vil strække os langt for at sikre din gode oplevelse.

lejebolig på amager