Om os

Fællesbillede Maj 2024

Blev betragtet som en af de ansatte og refereret til som en kollega

"Det er min klare opfordring, at alle studerende bør tage et praktikforløb ifm. deres studie, hvis de har mulighed for det. Jeg har været rigtig glad for mit praktikforløb hos Lejeboligmægleren, og jeg vil helt klart anbefale det til enhver. Allerede fra første dag blev jeg introduceret til et positivt og engageret team, hvor jeg blev betragtet som en af de ansatte og refereret til som en kollega.

Praktikforløbet har givet mig mulighed for at afprøve den viden og færdighed i praksis, som jeg har erhvervet mig gennem min uddannelse. Charlotte, praktikansvarlig, gav mig et ansvar, hvor jeg selv kunne spore mig ind på de aspekter, som jeg fandt mest spændende og ønskede at udvikle mine kompetencer indenfor.

Jeg blev hertil bevidst omkring mine styrker og svagheder, og hvordan den “virkelige verden” bag universitets vægge er. Endvidere har mit praktikforløb gavnet mit CV, hvor jeg samtidigt har skabt mig et godt netværk, som jeg kan tage med mig videre til efter endt uddannelse. Jeg vil ikke have været det foruden.", fortæller Lykke Andersen.

Lykke Andersen har været i praktik i marketingafdelingen hos Lejeboligmægleren i efteråret 2022. Praktikperioden var en del af 5. semester på uddannelsen Kommunikation og digitale medier på Aalborg Universitet.

Vision og mission

Vi vil være din foretrukne lejeboligmægler.

Vi har åbent hver dag fra kl. 9 til 21
Vores platform giver dig adgang til data om egne lejemål som udlejer
Vi er specialister på markedsføring og skræddersyer denne efter behov
Vi er proaktive med sparring ved løbende lejefastsættelse
Vores udlejningskonsulenter trænes løbende indenfor udlejning
Vi yder den bedst mulige service til alle, vi er i kontakt med
Om Os Vision Og Mission 01 01

Kerneværdier

Faglighed: Vi tror på, at kompetente og veloplærte medarbejdere skaber den bedste oplevelse – både internt og eksternt i dagligdagen. Derfor er oplæring og videreudvikling af vores medarbejdere en stor del af hverdagen, hvor alle sparrer med hinanden for at sikre vores altid høje serviceniveau.

Mennesker: Lejeboligmægleren er gjort af mennesker og vi går op i mennesker. Vi går op i, at vores kunder, lejere og medarbejdere alle får den bedst mulige oplevelse med os som lejeboligmægler.

Teamwork: Hos os er organisationen flad og vi samarbejder om ét fælles mål – at være din foretrukne lejeboligmægler.

Tillid: Vi tror på, at gensidig tillid og respekt skaber de bedste rammer for et godt arbejdsmiljø. Hos os arbejder vi med frihed under ansvar, hvilket er med til at sikre, at vores medarbejdere altid tilgår deres arbejdsopgaver med stor motivation og engagement.

Om Os Kerneværdier 01

Seneste nyheder

Nyopførte lejligheder centralt i Gartnerbyen: Kom til åbent hus i Magnoliehaven

Nyopførte lejligheder centralt i Gartnerbyen: Kom til åbent hus i Magnoliehaven

Nu har du mulighed for at opleve de nye lejligheder i Magnoliehaven på egen hånd når Lejeboligmægleren inviterer til åbent hus på søndag d. 28. april 2024 kl. 12 til 14. I Magnoliehaven finder du 40 nyopførte moderne 2- og 3-værelses lejligheder centralt i den nye bydel Gartnerbyen.

Læs mere
Nyopførte moderne lejligheder på toppen af Aalborg: Kom til åbent hus i Lønneparken

Nyopførte moderne lejligheder på toppen af Aalborg: Kom til åbent hus i Lønneparken

Har du også fulgt med i byggeriet på toppen af Sohngårdsholmsvej? Udlejningen af de tre tårne i Lønneparken er allerede i fuld gang. Du har nu mulighed for at opleve boligerne på egen hånd, når Lejeboligmægleren inviterer til åbent hus på søndag d. 10. marts fra kl. 11 til 13.

Læs mere
Nyopførte lejeboliger i rolige omgivelser: Kom til åbent hus i Sofiendalsparken

Nyopførte lejeboliger i rolige omgivelser: Kom til åbent hus i Sofiendalsparken

Drømmer du om at bo i en ny og moderne lejebolig i rolige omgivelser væk fra byens stress? Og med supermarkeder, daginstitutioner og motorveje lige rundt om hjørnet? Så skal du læse med her.

Læs mere
Nye, moderne lejligheder og rækkehuse: Kom til åbent hus i Sofiendalsparken

Nye, moderne lejligheder og rækkehuse: Kom til åbent hus i Sofiendalsparken

Mange nordjyder har fulgt nøje med i udviklingen af byggeriet af Sofiendalsparken. Nu kan MigogAalborg afsløre, at udlejningen af de to første etaper af Sofiendalsparken officielt starter lige om lidt.

Læs mere
Studiestart og boligjagt: Lej en bolig i weekenden og vind fede præmier

Studiestart og boligjagt: Lej en bolig i weekenden og vind fede præmier

Vi ved, at du lige har fået besked om hvorvidt du er kommet ind på dit ønskede studie – og at boligjagten derfor nu for alvor går i gang. I weekenden d. 5. og 6. august inviterer Lejeboligmægleren derfor til åbent hus i to nybyggede projekter i Aalborg, som begge er ideelle for dig, der skal til at studere.

Læs mere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os
Cecilie Lynge Rydahl
Christian Munch