Om os

Fællesbillede Januar 2023

Blev betragtet som en af de ansatte og refereret til som en kollega

"Det er min klare opfordring, at alle studerende bør tage et praktikforløb ifm. deres studie, hvis de har mulighed for det. Jeg har været rigtig glad for mit praktikforløb hos Lejeboligmægleren, og jeg vil helt klart anbefale det til enhver. Allerede fra første dag blev jeg introduceret til et positivt og engageret team, hvor jeg blev betragtet som en af de ansatte og refereret til som en kollega.

Praktikforløbet har givet mig mulighed for at afprøve den viden og færdighed i praksis, som jeg har erhvervet mig gennem min uddannelse. Charlotte, praktikansvarlig, gav mig et ansvar, hvor jeg selv kunne spore mig ind på de aspekter, som jeg fandt mest spændende og ønskede at udvikle mine kompetencer indenfor.

Jeg blev hertil bevidst omkring mine styrker og svagheder, og hvordan den “virkelige verden” bag universitets vægge er. Endvidere har mit praktikforløb gavnet mit CV, hvor jeg samtidigt har skabt mig et godt netværk, som jeg kan tage med mig videre til efter endt uddannelse. Jeg vil ikke have været det foruden.", fortæller Lykke Andersen.

Lykke Andersen har været i praktik i marketingafdelingen hos Lejeboligmægleren i efteråret 2022. Praktikperioden var en del af 5. semester på uddannelsen Kommunikation og digitale medier på Aalborg Universitet.

Vision og mission

Vi vil være din foretrukne lejeboligmægler.

Vi har åbent hver dag fra kl. 9 til 21
Vores platform giver dig adgang til data om egne lejemål som udlejer
Vi er specialister på markedsføring og skræddersyer denne efter behov
Vi er proaktive med sparring ved løbende lejefastsættelse
Vores udlejningskonsulenter trænes løbende indenfor udlejning
Vi yder den bedst mulige service til alle, vi er i kontakt med
Om Os Vision Og Mission 01 01

Kerneværdier

Faglighed: Vi tror på, at kompetente og veloplærte medarbejdere skaber den bedste oplevelse – både internt og eksternt i dagligdagen. Derfor er oplæring og videreudvikling af vores medarbejdere en stor del af hverdagen, hvor alle sparrer med hinanden for at sikre vores altid høje serviceniveau.

Teamwork: Hos os er organisationen flad og vi samarbejder om ét fælles mål - at være din foretrukne lejeboligmægler.

Tillid: Vi tror på, at gensidig tillid og respekt skaber de bedste rammer for et godt arbejdsmiljø. Hos os arbejder vi med frihed under ansvar, hvilket er med til at sikre, at vores medarbejdere altid tilgår deres arbejdsopgaver med stor motivation og engagement.

Om Os Kerneværdier 01

Følg med i de seneste nyheder på LinkedIn

Seneste nyheder

218 nyopførte lejligheder: Kom til Åbent Hus i Brokvarteret Karré C

218 nyopførte lejligheder: Kom til Åbent Hus i Brokvarteret Karré C

Nu kan Lejeboligmægleren endelig starte udlejningen af Brokvarteret Karré C, der byder på i alt 218 nyopførte lejeboliger – heraf 198 lejligheder og 20 townhouses. Karré C byder på både 1-, 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger fra 30 til 120 m2.

Læs mere
Blomsterrækkerne: Nyopførte, familievenlige rækkehuse i Tilst

Blomsterrækkerne: Nyopførte, familievenlige rækkehuse i Tilst

Velkommen til Blomsterrækkerne – nyopførte rækkehuse i Tilst. Blomsterrækkerne består af i alt 56 rækkehuse med 3, 4, 5 eller 6 værelser. Størrelserne spænder fra 80 til 144 m2, hvorfor der derfor er en lejebolig til både den lille og den store familie.

Læs mere
Se lejlighederne før alle andre: Kom til Åbent Hus i Stjernehuset på Østre Havn

Se lejlighederne før alle andre: Kom til Åbent Hus i Stjernehuset på Østre Havn

Nu kan vi endelig fortælle dig mere om Stjernehuset – det nye byggeri på Østre Havn i Aalborg, som du helt sikkert har bemærket. Vi har her opsummeret alt det, du gerne vil vide om at bo til leje i Stjernehuset.

Læs mere
Åbent hus i ny bydel: Se de nye lejeboliger i Nørresundby

Åbent hus i ny bydel: Se de nye lejeboliger i Nørresundby

Nu kan du komme til åbent hus og selv opleve det fantastiske område på Stigsborg. Åbent hus finder sted søndag d. 30. oktober i tidsrummet 11:00 til 14:00, hvor Lejeboligmægleren er vært ved fremvisning og frokost.

Læs mere
Nyopførte 2- og 3-værelses lejeboliger fra 4.900 kr.: Kom til åbent hus i Ejlers Gård

Nyopførte 2- og 3-værelses lejeboliger fra 4.900 kr.: Kom til åbent hus i Ejlers Gård

Efter længere tids muren og støbning på Svendsgade 51 i Aalborg, kan vi nu offentliggøre den gode nyhed – nemlig at der bag murstenene gemmer sig 58 nyopførte lejligheder.

Læs mere