Udlejningsprojekter

Her kan du se en samlet oversigt over de projekter, hvor vi har varetaget udlejningen – herunder enten førstegangsudlejningen, genudlejningen eller begge dele. Har du spørgsmål til projekterne er du velkommen til at kontakte os.

Anna Anchers Vej 2024

Aalborg

På Anna Anchers Vej i Aalborg SV finder du disse nyopførte, moderne rækkehuse i ét plan. Du får her en bolig med alt, du har brug for - blandt andet gulvvarme, akustiklofter og egen carport.

Anna Anchers Vej er beliggende kun 2 kilometer fra Aalborg Storcenter. Du har ligeledes kun 3 kilometer til Rema 1000 i Hasseris Bymidte, 2 kilometer til Sofiendal Skole og 350 meter Børnehaven Sandgården.

I rækkehusene er der 4 værelser og spænder fra 103 til 125 kvadratmeter.

Læs mere

Lønneparken

Aalborg C
154

Velkommen til Lønneparken - nyopførte lejligheder på toppen af Aalborg. 

Lønneparken består af 2-, 3- og 4-værelses lejligheder med størrelser fra 75 til 111 kvm. Boligerne spænder derfor bredt, og er ideelle lejligheder til både parret, singlen og den lille familie.

 

Læs mere

Sofiendalsparken

Aalborg SV
96 lejeboliger

Velkommen til Sofiendalsparken – et nyt og spændende boligprojekt i Aalborg SV med flotte og moderne lejeboliger, der henvender sig til både det unge par, småbørnsfamilierne og seniorerne, der ønsker at flytte fra centrums summende byliv og ud i smukke, rolige omgivelser.

Sofiendalsparken består af 3- og 4-værelses lejligheder samt rækkehuse i ét eller to plan.

Læs mere

Rugårdsvej

Odense

Rugårdsvej er beliggende i et område, hvor du hurtigt kan være i Snapindskov, Åløkkeskov og Næsbyhoved skov. Derudover har du kun 10 minutter på gåben til Odense C, som byder på hyggelige caféer og et fantastisk byliv.

Du kan bo i 2-, 3-, og 4-værelses lejligheder, som har størrelser mellem 56kvm og 124kvm. I alle lejligheder er kvadratmeterne er udnyttet og boligerne er dejlig lyse.

Læs mere

Jasminparken

Aalborg

Jasminparken er billigende i hyggelige Sønder Tranders tæt på Gistrup og ligger utrolig godt placeret med kort afstand til Aalborg og med gode trafikale forhold til både Aalborg, motorvejstilkørslen og Aalborgs nye supersygehus.

Herudover er der gode muligheder for offentlig transport, og Plus Bus-linjen ligger heller ikke langt fra Jasminparken.

Læs mere

Spar Nord Huset

Aalborg
78

Spar Nord Huset består af 78 studieboliger beliggende på toppen af Sohngårdsholmsvej. Placeringen af derfor perfekt for studerende, da det kun tager 10-15 min til Aalborg C og en række af AAU's placeringer.

I Spar Nord Huset tilbydes to forskellige typer studielejligheder: 2-værelses lejligheder på 58 kvm og 3-værelses lejligheder på 70 kvm. Lejlighederne har en indretning, der inkluderer en kombineret entré og køkken, en lys opholdsstue med store glaspartier mod gården, et eller flere lyse værelser og et badeværelse med separat bruseniche.

Læs mere

Gartnerbyen

Odense V
84 lejeboliger

Vi varetager genudlejningen af Frynseegen og Kirsebærhaven, der består af i alt 84 nyopførte 2- og 3-værelses lejeboliger på 50 til 74 kvadratmeter.

Gartnerbyen byder på kort afstand til Odense bymidte med et væld af indkøbsmuligheder og kulturoplevelser, skoler og daginstitutioner samt natur, skov og rekreative områder.

I baghaven findes næsten alle idrætsfaciliteter, og der er desuden kort til ringveje, motorvej E20, Odense Banegård og den kommende letbane.

Læs mere

Hejredalsparken

Brabrand

Velkommen til Hejredalsparken i Aarhus

Bor du i Hejredalsparken er du tæt på motorvejen, naturen, indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner og fitnesscenter. Derudover er du ikke langt væk fra Aarhus C. Med andre ord - du er tæt på alt det, du har brug for.

Læs mere

Ankomstpladsen

Aalborg
134 lejeboliger

På Ankomstpladsen på Eternitten i Aalborg opføres der lige nu 134 lejligheder, der er klar til indflytning d. 1. november 2023. Der vil på Ankomstpladsen være 1-, 2- og 3-værelses lejligheder fra 45 til 114 kvadratmeter. 

Den centrale beliggenhed på Eternitten giver let til motorvej, indkøb, fitness og meget mere.

Alle lejligheder har altan og terrasse.

 

Læs mere

Brokvarteret Karré C

Aarhus
218 lejeboliger

Brokvarteret Karré C består af i alt 218 lejeboliger – 198 lejligheder og 20 townhouses. I Karré C finder du både 1-, 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger på størrelser fra 30 til 120 kvadratmeter.

I Karré C er der plads til både den studerende, den lille familie, kæresteparret eller vennerne, der drømmer om at bo tæt på både natur, eget byliv og kort afstand til Aarhus.

Læs mere

Stjernehuset

Aalborg
78 lejeboliger

Stjernehuset er beliggende med Stjernepladsen som nabo på Østre Havn i Aalborg. I Stjernehuset bor du i første parket til den skønne udsigt over Limfjorden. Stjernehuset kommer til at bestå af i alt 78 lejeboliger med 1, 2 eller 3 værelser med størrelser fra 47 til 101 kvadratmeter.

I Stjernehuset er der køkken fra HTH og komplet hvidevarepakke fra Bosch. Der er deruden mulighed for depotrum, parkering og altan.

Stjernehuset er klar til indflytning d. 15. april 2023.

Læs mere

Solhusene

Brabrand
80 lejeboliger

Solhusene byder på lyse, rummelige lejligheder med en tidløs, nordisk indretning. Her er trægulve, køkken fra HTH, en komplet hvidevarepakke samt store badeværelser med gulvvarme. Alle lejlighederne har enten altan eller terrasse.

Solhusene består af 2 bygninger, der rummer i alt 80 lejeboliger. I Solhusene er der overvejende 2-værelses lejligheder (og en enkelt 1-værelses) fra 33 til 49 kvadratmeter.

 

Læs mere

Stigsborg

Nørresundby
259 lejeboliger

Til foråret 2023 kan du flytte ind i en spritny lejebolig på Stigsborg, som er et af Danmarks største kystnære byudviklingsprojekter og en helt ny bydel på Limfjordens solside. 

På Stigsborg finder du Fjordpynten og Stigsborg Have, som tilsammen består af flere hundrede nyopførte lejeboliger fordelt på 1, 2, 3 og 4 værelser.

Læs mere

Stigsborg Have

Nørresundby
136 lejeboliger

Velkommen til 136 helt nyopførte lejligheder på solsiden af Limfjorden, der befinder sig under 2 kilometer fra Aalborg C.

Du får her en placering i skønne Nørresundby, hvor du får, alt hvad du har brug for i det daglige: skole, daginstitutioner, hyggelige caféer og butikker, samt plejehjem, kontorer og mindre erhverv.

Stigsborg Have byder på 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger fra 52 til 125 kvadratmeter.

Læs mere

Fjordpynten

Nørresundby
123 lejeboliger

Flyt ind i en af Fjordpyntens 123 lejligheder, hvor der er ekstra fokus på kvalitet og små detaljer, der gør hverdagen lidt sjovere.

Du får her alt, hvad du har brug for i hverdagen, samtidig med du får en central placering i Nørresundby. Du vil her bo tæt på fjorden, indkøbsmuligheder og med en afstand på under 2 kilometer til Aalborg C.

Fjordpynten rummer 1-, 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger fra 35 til 155 kvadratmeter.

Læs mere

Jernaldervej

Nørresundby
20 lejeboliger

På Jernaldervej i Nørresundby finder du i alt 20 etplans-rækkehuse. Rækkehusene har 4 værelser fordelt på 83 kvadratmeter.

På Jernaldervej får du alt i hårde hvidevarer fra Siemens, køkken fra Svane Køkkenet, depotrum, parkeringsplads, spots i entré og køkken-alrum, terrasse og akustiklofter.

Læs mere

Blomsterrækkerne

Tilst
56 lejeboliger

Blomsterrækkerne er lækre rækkehuse som er opført i det nye område Blomsterhaven. Etape 1 byder på 56 rækkehuse på 2, 3, 4 og 5 værelser fra 81 til 140 kvadratmeter.

Fælles for rækkehusene er den moderne nordiske indretningsstil, der ses ved den lyse og indbydende indretning, men derudover er der også udvalgte boliger hvori der er opgraderet på både køkken og bad (Design+).

Alle rækkehuse har blandt andet alt i hårde hvidevarer, gulvvarme i alle rum og egetræsplankegulv.

Ejlers Gård

Aalborg
94 lejeboliger

Ejlers Gård har en yderst central beliggenhed på Badehusvej og Svendsgade i Aalborg. Her kommer du til at bo tæt på byens mange muligheder med dagligvareforretninger, offentlig transport og flere restauranter og caféer samt skøn natur.

Ejlers Gård består af 2 etaper - Gårdhusene og Forhuset. Der er i alt 94 lejeboliger i Ejlers Gård.

Ejlers Gård byder på 2- og 3-værelses lejeboliger og henvender sig til en bred målgruppe.

Læs mere

Anna Anchers Vej 2022

Aalborg
43 lejeboliger

På Anna Anchers Vej i Aalborg SV finder du disse nyopførte, moderne rækkehuse i ét plan. Du får her en bolig med alt, du har brug for - blandt andet gulvvarme, akustiklofter og egen carport.

Anna Anchers Vej er beliggende kun 2 kilometer fra Aalborg Storcenter. Du har ligeledes kun 3 kilometer til Rema 1000 i Hasseris Bymidte, 2 kilometer til Sofiendal Skole og 350 meter Børnehaven Sandgården.

Rækkehusene fås med enten 3 eller 4 værelser og spænder fra 102 til 106 kvadratmeter.

Læs mere

Slagteribyen

Odense
413 lejeboliger

Slagteribyen er en helt ny bydel på den tidligere slagterigrund ved Odense bymidte, som nu omdannes til et boligområde på cirka 28.000 kvadratmeter.

Slagteribyen rummer i alt 413 lejligheder og henvender sig med sine 1, 2, 3 og 4 værelser til en bred målgruppe - studerende, par, enlige, familier m.m.

Lejlighederne indeholder alt i hårde hvidevarer, ligesom der også medfølger depotrum til alle boliger. Alle lejligheder har enten altan eller terrasse.

Læs mere

Havehusene

Aalborg
10 lejeboliger

Havehusene er en udvidelse til det eksisterende boligområde på Lille Bygaden - et område, hvor fællesskab er i stort fokus blandt beboerne.

Havehusene ligger trygt og godt i Gl. Hasseris - tæt på naturen, de gode stisystemer, indkøb og institutioner. En gitterport lukker området af og adskiller det fra Bygaden, så man virkelig føler, at man befinder sig i sit eget univers. Midt på landet. I byen.

Havehusene rummer i alt 10 nyopførte 4-værelses rækkehuse. Havehusene er yderst familievenlige og har blandt andet alt i hårde hvidevarer samt en dejlig terrasse.

Alléhusene

Risskov
106 lejeboliger

I den rekreative bydel Bindesbøll Byen finder du Alléhusene. Her er i alt 106 eksklusive lejeboliger, der fordeler sig på 2, 3 eller 4 værelser, hvor størrelserne spænder fra 64 til 118 kvadratmeter. Lejeboligerne henvender sig derfor både til alle - eksempelvis den enlige, den lille familie eller parret.

Her kan du nyde naturen, når du går i det hyggelige stisystem, der er i Bindesbøll Byen, eller nyde solens stråler og den friske luft på det lille hyggelige torv, der ligger lige ved Alléhusene.

Alle boliger har enten altan og terrasse.

Læs mere

Skejbyen Karré 11

Risskov
100 lejeboliger

Karré 11 består af i alt 100 lejeboliger, hvor der er plads til både den studerende eller kæresteparret, der drømmer om at bo tæt på både natur, eget byliv og med kort afstand til Aarhus C. 

Projektet består af 1- og 2-værelses lejeboliger fra 43 til 48 kvadratmeter. Derudover får du gulvvarme i hele boligen, komplet hvidevarepakke, gratis parkering i nærheden af boligen samt eget depotrum.

Alle boliger har enten altan og terrasse.

Læs mere

Sporparken

Randers
40 lejeboliger

Sporparken er beliggende i det gamle industriområde i Randers, som lige nu er under stor udvikling til at blive ét af byens mest ekslusive boligområder. Sporparken byder på i alt 40 lejeboliger fra 66 til 153 kvadratmeter.

Med sine 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger er Sporparken både for den enlige, parret og den lille familie, der ønsker at bo i en kvalitetsbolig i rolige omgivelser - men dog stadig være tæt på midtbyens mange muligheder.

Billede: JORTON A/S

Lille Bygaden

Aalborg
18 lejeboliger

Lille Bygaden ligger trygt og godt i Gl. Hasseris tæt på naturen, gode stisystemer, indkøb og institutioner - og ikke mindst stadig tæt på Aalborg centrum. En gammel gård er bygget om til moderne boliger, hvorfra charmen er bibeholdt, hvilket giver området en helt speciel atmosfære.

I Lille Bygaden finder man lejeboliger fra 95 kvadratmeter til 135 kvadratmeter. Her er kvalitet i højsædet, og alle boliger har en skøn, privat terrasse. Derudover er der også tilknyttet carport og skur til alle boliger.

Fjordtrappen

Aalborg
212 lejeboliger

Lige på kajen ved Østre Havnebassin ligger Fjordtrappen, der består af i alt 212 lejeboliger. På Fjordtrappen er du nabo til Aalborg Cable Park, vandet og den nye fjordpark.

Fjordtrappen består af 1-, 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger. På Fjordtrappen får du et specialtilpasset Svane Køkken, komplet hvidevarepakke og et stort badeværelse. Foruden eget depotrum, cykelkælder og gulvvarme i alle rum får du ligeledes fælles tagterrasse, orangeri og grønne uderum.

Budolfi Plads

Aalborg
31 lejeboliger

Denne kompromisløse beliggenhed i centrum af Aalborg giver dig en unik mulighed for at bo i et lille stykke af byens historie med udsigt direkte til den grønne park – kun få skridt fra gågadernes livlige puls. At bo på Budolfi Plads er et valg om et liv med høj komfort og livskvalitet. Både indenfor boligens fire vægge og så snart du begiver dig ud i byens baghave.

De 31 lejemål er nøglen til det hele – og med nøglen til én af disse kvalitetsbevidste boliger slår du døren op til et hjem, hvor æstetik og gennemførte løsninger er i højsæde. 

Stenhuggergaarden

Aalborg
52 lejeboliger

På Stenhuggergaarden, tæt på midtbyens mange muligheder, finder du 52 nyopførte kvalitetslejligheder. Stenhuggergaardens unikke facade giver bygningen autenticitet og får den til at passe godt ind blandt de eksisterende ejendomme.

På adressen finder du både 2- og 3-værelses lejligheder, der alle har ekstra lofthøjde, hvilket øger rummeligheden og fremhæver lysindfaldet. På toppen af Stenhuggergaarden finder du desuden fem enestående penthouselejligheder.

Brokvarteret Etape D

Aarhus
207 lejeboliger

Velkommen til Brokvarteret i Aarhus’ nye bydel, Aarhus K, der sprudler af kultur og kreativitet. Her kommer du til at bo side om side med Godsbanens kreative virksomheder inden for kunst, musik, film og teater. 

Visionen for Brokvarteret er at skabe et nyt og livligt boligkvarter med flere forskellige karréer og fokus på intime urbane og grønne områder. Brokvarteret byder på 1-, 2-, 3- og 4-værelses boliger fra 31 til 118 kvadratmeter.

Læs mere

Godsbanen

Aalborg
170 lejeboliger

Godsbanen byder på tre attraktive boligejendomme med perfekt placering - tæt på den skønne, grønne bypark og samtidig midt i byens puls. Godsbanen byder på lejligheder i alle størrelser fra 55-122 kvadratmeter – lige fra 1-værelses til 4-værelses.

Der er altså med andre ord plads til både børnefamilier, studerende, par og singler, der drømmer om at bo midt i byen. Hver lejlighed har udgang til sit eget private uderum – enten i form af en altan eller en terrasse.

Høiriisparken - Rækkehuse

Brabrand
80 lejeboliger

Høiriisparken byder på moderne, urbane rækkehuse i Høiriisparken – en attraktiv ny bydel, der er skudt op midt i den smukke natur på den gamle fabriksgrund. De 80 rækkehuse er fordelt på fire små stikveje med små gadekær og grønne fællesområder.

Rækkehusene er placeret forskudt og designet med skrå taghældning, hvilket er med til at give fornemmelsen af en hyggelig lille landsby. Her har hver familie sin egen lille have eller terrasse.

Læs mere

Tranders Have

Aalborg
51 lejeboliger

Tranders Have består af 15 rækkehuse og 36 lejligheder, og er beliggende i den nye bydel, Tranders Høje, hvis identitet udspringer fra den store jernalderlandsby, der har været på grunden for omkring 2.000 år siden.

Området er i dag et veletableret område med gode muligheder for offentlig transport til centrum af Aalborg, som kun befinder sig 5 km væk. Derudover er der kun få minutter til motorvejen. Tranders Have er ideelt til både børnefamilier samt unge og ældre par, der drømmer om fred og ro.

Læs mere

Zebra House

Brabrand
63 lejeboliger

Zebra House byder på i alt 63 lejligheder med stor variation i boligstørrelserne lige fra 1-værelses studielejligheder til delevenlige 2-, 3- og 4-værelses lejligheder. Alle lejligheder er indrettet i en indbydende, nordisk stil med hvide vægge og et fantastisk lysindfald fra glaspartier ud mod altan eller terrasse, hvor du har mulighed for at nyde dit eget private uderum.

Med blandt andet spisesteder, bypark og Aarhus midtby kun 5 kilometer væk fra Zebra House har du altså alt, du har brug for, indenfor rækkevidde.

Læs mere

Taffeltårnet

Aalborg
48 lejeboliger

Drømmer du om at bo i en ny, arkitekttegnet bolig i kulturens centrum og med det attraktive havnemiljø som nabo? Så er Taffeltårnet på Spritten i Vestbyen i Aalborg helt sikkert noget for dig. Her får du en bolig, hvor der er fokus på gode materialer, lyse rum og funktionalitet.

Alle boliger har adgang til altan, hvorfra du har mulighed for at nyde udsigten til blandt andet Aalborg by, Limfjorden, Vestre Bådehavn, Aalborg Tårnet, Egholm og det kommende kunstværk ”Cloud City” af Tomás Saraceno.

Læs mere

AstaHus

Aalborg
118 lejeboliger

Lige ved centrum, med sjælen af Vestbyen, ligger de attraktive lejligheder i ejendommen AstaHus. Her kan du leje et kvalitetshjem med udsigt til Limfjorden eller ud over byens tage. Omgivet af smukke, mørke murstensfacader får du autentisk byliv, varm nordisk stil og høj kvalitet. Alt sammen i et område, der har det hele, og hvor du kan gå til det meste.

Lejlighederne er lyse, har store vinduespartier og hovedparten har enten altan eller terrasse. AstaHus er bygget med omtanke, så husene med deres høje kvalitet kan stå for fremtiden.

Læs mere

Dybbroparken

Gistrup
66 lejeboliger

Drømmer du om at bo i en ny bolig tæt på naturen og kulturen og med både indkøb, offentlig transport, skole, det kommende sygehus og landsbyliv lige i nærheden? Så er Dybbroparken måske noget for dig. Her får du nemlig en bolig, hvor der er fokus på gode materialer, lyse rum og ikke mindst funktionalitet.

Dybbroparken består af 56 lejligheder samt 10 rækkehuse, og omkring boligerne er der skønne, grønne områder, som indbyder til at mødes med naboen til en kop kaffe.

Læs mere

Jubilæumshuset

Aalborg
37 lejeboliger

I Jubilæumshuset får du en bolig, hvor der er fokus på gode materialer, lyse rum og funktionalitet. Jubilæumshuset består af 37 lejligheder - både 2-værelses og 3-værelses.

Der er derfor både plads til parret eller den enlige, som ønsker en bolig med to eller tre værelser og et dejligt opholdsrum. Her er også plads til den lille familie, som ønsker at bo i centrum uden have der skal passes, men med adgang til park og legeplads lige rundt om hjørnet. Der er desuden altan til alle boliger.

Læs mere

Skejbyen Karré 7 & 9

Risskov
159 lejeboliger

Skejbyen er for dig, der drømmer om en bolig, hvor du kan føle dig hjemme og samtidig være en del af et område, hvor sport, kultur, natur og fællesskab er hverdagens omdrejningspunkt. I karré 7 og karré 9 er der 159 boliger fordelt på fem etager.

Lejlighederne har altaner, der er designet med lukkede sider og balustre foran, som giver beboerne privatliv, men stadig med udsigt til området. I stueplan er boligerne med hævede terrasser. Karré 7 & 9 byder på 1-4 værelses lejligheder - området er derfor for alle.

Parkbyen

Aalborg
138 lejeboliger

Parkbyen, en lille bydel i sig selv med i alt 138 lejeboliger, ligger unikt placeret på toppen af Sohngårdsholmbakken og med Golfparken som nabo. Det er altså med andre ord her, du kan få afveksling fra byens liv, med mulighed for frisk luft samt fred og ro.

Det tager dog kun 10 minutter at cykle til Aalborgs centrum, hvor du har et væld af muligheder for at nyde bylivet, når dette byder sig. Lejeboligerne emmer af kvalitet, hvor især det eminente lysindfald og den helt fantastiske panoramaudsigt skal nævnes.

Læs mere

Skipperhus

Aalborg
21 lejeboliger

Skipperhus er et hyggeligt boligbyggeri bestående af 21 boliger i en bygning, der har yderst stor respekt for omkringliggende arkitektur. I Skipperhus har du let til det hele. Indenfor bare ét minut kan du stå i eksempelvis Coop365, Netto eller ved diverse busforbindelser.

 I Skipperhus findes der et hjem for de fleste – bygningen består nemlig af 1-5-værelses boliger fra 45 kvadratmeter til 135 kvadratmeter.

Lektorgaarden

Aalborg
112 lejeboliger

På hjørnet af Sohngårdsholmsvej og Universitetsboulevarden i Aalborg finder du Lektorgaarden. Lektorgaarden består af i alt 112 almene lejeboliger. Med en bolig i Lektorgaarden har du både diverse indkøbsmuligheder og transportforbindelser næsten lige udenfor døren.

De 2-, 3- og 4-værelses lejeboliger henvender sig både til den enlige, parret og den lille familie, der ønsker en dejlig beliggenhed. Lejeboligerne fås fra 69 til 114 kvadratmeter.

Skejbyen Karré 12

Risskov
180 lejeboliger

Karré 12 består af i alt 180 lejeboliger, der er fordelt på fire bygninger et Punkthus og tre Længehuse. Punkthuset er bygget i røde sten med sorte vinduer og sorte altaner, mens de tre Længehuse er bygget i gule sten med hvide vinduer og hvide altaner.

Projektet består af 1- og 2-værelses lejeboliger fra 39 til 46 kvadratmeter, hvor der enten er altan eller terrasse. Derudover får du gulvvarme i hele boligen, komplet hvidevarepakke, gratis parkering i nærheden af boligen samt eget depotrum.

Læs mere

Marshalls Alle - Lejligheder

Aalborg
32 lejeboliger

Marshalls Alle er beliggende i Aalborgs nye bydel i nærheden af Gigantium, Universitetet og motorvejen. Området har udviklet sig markant, og er i dag et veletableret område med gode muligheder for offentlig transport til centrum af Aalborg, som kun befinder sig 5 km væk.

På Marshalls Alle finder man ud over de mange fine rækkehuse også et projekt bestående af 32 fantastiske lejligheder. Der er både 3- og 4-værelses lejligheder fordelt på 2 plan, som alle er opført i kvalitetsmaterialer.

Ceres Plaza

Aarhus
208

Ceres Plaza byder på 208 skønne lejeboliger med en perfekt placering i hjørnet af den nye spændende bydel, Ceres Byen.

Lejlighederne fås med alt fra 1-5 værelser fra 38 til 130 kvadratmeter. Med deres størrelse og placering er Ceres Plaza den ideelle base for både studerende, unge og ældre par samt børnefamilier, der drømmer om at bo tæt på både natur og byliv.

Lejlighederne indeholder komplet hvidevarepakke fra Bosch og har enten altan eller terrasse.

Læs mere

Bryggerhaven

Aarhus
230

Bryggerhaven er en nyopført boligkarré med 230 attraktive lejeboliger i hjørnet af Aarhus’ nye spændende bydel, Ceresbyen. 

Lejlighederne fås som 2-, 3- og 4-værelses fra 48 til 89 kvadratmeter. Alle lejligheder er indrettet i en moderne stil med lyse parketgulve samt hvide vægge og lofter.

Hver lejlighed har desuden egen altan med glasværn, der skaber læ og giver masser af lys og udsyn. Nogle af stuelejlighederne har dog en lille terrasse i stedet for altan.

Læs mere

Skejbyen Karré 8

Risskov
118

Karré 8 indeholder 118 lejligheder, som er fordelt på fire bygninger. Lejlighederne fås som 2-, 3- og 4-værelses på 46 til 106 kvadratmeter.

I Karré 8 er der plads til både den lille familie, kæresteparret eller vennerne, der drømmer om at bo tæt på både natur, eget byliv og med kort afstand til Aarhus C.

Alle lejligheder har enten altan eller terrasse, alt i hårde hvidevarer, lamelparketgulve i egetræ, depotrum m.m.

Læs mere

Skejbyen Karré 6

Risskov
72

Karré 6 indeholder 72 lejligheder, som er fordelt på fire bygninger et Punkthus og tre Længehuse. Lejlighederne fås som 2- og 3-værelses på 46 til 88 kvadratmeter.

I Karré 6 kan du se frem til en lejlighed, som blandt andet er indrettet med minimal spildplads, lyst køkkenalrum og gulvvarme i hele boligen.

Alle lejligheder har enten altan eller terrasse, alt i hårde hvidevarer, lamelparketgulve i egetræ, depotrum m.m.

Læs mere

Skejbyen Karré 4

Risskov
72

Karré 4 indeholder 72 lejligheder, som er fordelt på fire bygninger et Punkthus og tre Længehuse. Lejlighederne fås som 2-, 3- og 4-værelses på 52 til 108 kvadratmeter.

Karré 4 er placeret i Skejbyen, som er et spirende boligområde i det nordlige Aarhus. Her kan du nyde godt af det gode naboskab med de mange andre beboere i området.

Alle lejligheder har enten altan eller terrasse, alt i hårde hvidevarer, lamelparketgulve i egetræ, depotrum m.m.

Læs mere

Høiriisparken - Lejligheder

Brabrand
86

Høiriisparken byder på moderne lejligheder i Høiriisparken – en attraktiv ny bydel, der er skudt op midt i den smukke natur på den gamle fabriksgrund.

Lejlighederne fås som 2-, 3- og 4-værelses på 51 til 100 kvadratmeter.

De 86 lejligheder er fordelt på 8 bygninger med elevator. Bygningerne er omkranset af et grønt fællesområde, hvor der er plads til du kan parkere din cykel i et aflåst cykelskur, eller tage et hvil i et af sidde områderne.

Læs mere

Marshalls Alle - Rækkehuse

Aalborg
85 lejeboliger

Marshalls Alle er beliggende i Aalborgs nye bydel i nærheden af Gigantium, Universitetet og motorvejen. Området har udviklet sig markant, og er i dag et veletableret område med gode muligheder for offentlig transport til centrum af Aalborg, som kun befinder sig 5 km væk.

På Marshalls Alle finder du - foruden de 32 lejligheder - hele 85 rækkehuse. Rækkehusene er fordelt på 4 og 5 værelser fra 83 til 118 kvadratmeter. På Marshalls Alle finder du både sammenhængende rækkehuse og fritliggende rækkehuse, ligesom du også både kan få et rækkehus i ét eller to plan.