Skønne Odense har mange ting at byde på, og du finder i Odense V et væld af gode og rummelige lejligheder, der passer til alle behov. Vi giver dig her på siden det store overblik over tilgængelige boliger i denne bydel, så du kan finde den lejebolig i Odense V, som matcher din livssituation. 

Du kan sortere efter pris, antallet af værelser og kvadratmeter, og vi hjælper dig gerne, hvis du løber ind i udfordringer eller får spørgsmål undervejs, hvad end det er omkring en boligannonce ellers til vores service. Vi håber, at du finder det, du leder efter – god jagt!

Hvad koster en lejlighed i Odense V?

Odense V dækker både en stor del af Odense samt de omkringliggende mindre byer, hvor det også er muligt at finde enkelte lejligheder i. De fleste ligger dog i netop den vestlige del af Odense, hvor du kan finde alt mellem himmel og jord i forhold til størrelse. Et område der er værd at kigge på kunne være lejeboligerne i Gartnerbyen. Priserne i dette område er en smule billigere end i den centrale del af Odense, og derfor kan du sagtens gøre en god handel, hvis du er på udkig efter lejligheder til leje her.

Du kan eksempelvis få en 1 værelses lejlighed til omkring 4.000 kroner eller deromkring, og det er bestemt SU-venligt. Kommer du derfor til byen som en studerende, som mange i øvrigt gør hver sommer, da Odense er en stor dansk universitetsby, så der mange muligheder for at finde noget prisvenligt at bo i her. Du kan sågar som studerende få fingrene i en 2 værelses lejlighed med lidt mere plads at boltre sig på, da disse ikke behøves at koster mere end 5.000 kroner i månedlig husleje.

Udover de gode priser får du også en placering, hvor din lejlighed i Odense V ikke længere væk fra byen end man kan cykle. Du kan naturligvis også vælge offentlig transport, som fungerer ganske fint i Odense og omegn. Det betyder også, at du har gode muligheder for at komme tæt på fine naturområder, hvis du har brug for frisk luft, når du har fundet en lejlighed i Odense V.

Vi hjælper dig med at finde drømmeboligen

Hos Lejeboligmægleren er vi bevidste om, at vi har et stort ansvar, fordi vi skal hjælpe dig med at finde den perfekte bolig til dine behov – og ikke mindst hjælpe dig med at finde den berygtede mavefornemmelse, som skal være til stede, når man flytter ind et nyt sted.

Er du interesseret i en lejlighed i Odense V, men fandt du ikke lige det, du søgte efter her på siden for nu, så kan du skrive dig op i vores lejerkartotek. Herved får du besked, når der kommer en relevant lejlighed i Odense V op på vores side, som matcher alle dine behov til beboelse.

lejebolig i odense v