Lejligheder i Aarhus

Lejeboliger i Aarhus og omegn
Lige fra 1-værelses lejligheder til studerende
Til 5-værelses rækkehuse med plads til hele familien
Se lejeboliger i Aarhus
Lejlighed Aarhus

Lejlighed i Aarhus

Selv om et ambitiøst kommunikationsbureau for nogle år tilbage forsøgte at lave om på Aarhus’ slogan, vil Aarhus altid være smilets by i folkemunde. Det er der naturligvis rigtigt god grund til, for der er masser at smile af, når man bor til leje i Aarhus. For i Aarhus, som mange mener er den jyske hovedstad, findes der et væld af boligmuligheder pakket ind i en jysk storbycharm

Hvor hører jeg til i Smilets by?

Det fine kælenavn Smilets by stammer fra de mange unge mennesker, der holder til her i den midtjyske universitetsby – og grundet dem, er der et væld af muligheder for at leje en bolig i Aarhus. Selv om Aarhus kun er cirka en tredjedel så stor som København – i hvert fald målt ud fra indbyggertallet alene – er der nærmest lige så mange muligheder her. I lidt mindre format, naturligvis. Men med en særlig folkelig charme, som ikke ligner den, som man vil opleve i hovedstaden. 

Smilet mærkes overalt. Lige fra det daglige liv omkring åen, bogcaféerne, Den Gamle By, gennem de hyggelige gågader og i de alternative miljøer omkring Latinerkvarteret, som er et af de ældste og mest hyggelige områder i Aarhus. Ja – Aarhus har det hele, inklusiv nogle rigtigt spændende muligheder for at leje en bolig med bekvemmelig adgang til alt det, der gør Aarhus til noget ganske specielt.

Aarhus C

I hjertet af Aarhus finder du Aarhus C, hvor pulsåren af kultur og historie mærkes stærkest. Her kan du opleve den berømte Festugen og et væld af museer som ARoS og Den Gamle By. Området byder på en mangfoldighed af boliger, fra de charmerende gader i Frederiksbjerg til Ceresbyen, hvor studerende trives i nye, attraktive lejeboliger. 

Aarhus N

Videre mod nord finder vi Aarhus N, et kvarter der summer af ungdom og uddannelse. Med Aarhus Universitet og andre uddannelsesinstitutioner som naboer, er det ikke underligt, at mange studerende vælger at kalde dette område for hjem. Trøjborg er en perle for studerende, der ønsker et lokalt liv med caféer, butikker og film på menuen, alt sammen inden for gåafstand til Riis Skov og universitetets campusser.

Aarhus V

Aarhus V er en hyldest til nutidens design og arkitektur. Med sin moderne æstetik og høje kvalitetsstandarder finder du boliger, der er noget ud over det sædvanlige. De nybyggede lejligheder er et vidnesbyrd om et område i udvikling, hvor teknologi og design går hånd i hånd med komfort og sundhed. Grønne områder er en del af kulissen i Aarhus V, hvilket giver en følelse af ro i en bydel, der stadig er tæt på byens centrum. Med let adgang til offentlig transport er det nemt at forbinde sig til resten af Aarhus, hvilket gør Aarhus V til et attraktivt valg for dem, der søger det bedste fra to verdener.

Aarhus Ø

Er du til bølgeskvulp og arkitektoniske underværker, er Aarhus Ø stedet for dig. Denne nyskabende kanalby er prydet med nybyggeri og markante bygninger såsom Isbjerget og Lighthouse, der alle bidrager til kvarterets maritime charme. Lejlighederne her er kendt for deres lys, hvilket gør området til en magnet for boligsøgende. Ikke langt herfra ligger Aarhus Midtby, som også byder på en bred vifte af kulturelle og shoppingoplevelser. Kombinationen af nærhed til vandet, lækre restauranter og butikker skaber et område, der er perfekt for dem, der ønsker at kombinere det urbane med det maritime. Aarhus Ø er det perfekte sted for dig, der drømmer om at vågne op til lyden af vand og have byens puls lige rundt om hjørnet.

Brabrand

Brabrand er en stille og rolig forstad til Aarhus i behagelig cykelafstand fra centrum. Her er der masser af indkøbsmuligheder og skøn natur omkring Brabrand Sø og Årslev Engsø. Det samme gør sig gældende i Skejbyen på den nordlige side af Aarhus. Her finder du også et område med sit helt eget sammenhold og mulighed for at tage en tur i Æblelunden eller til det naturskønne område ved Koldkær Bæk.

Lej den perfekte bolig i Aarhus eller omegn

På denne side har vi listet de aktuelle lejeboliger, vi har i Aarhus. Du finder altid et bredt udvalg af forskellige lejeboliger i Aarhus, da Aarhus er en levende og dynamisk studieby med stor udskiftning. Vi vil derfor anbefale, at du holder et vågent øje med siden her, da vi løbende får nye lejeboliger i og omkring Aarhus. Så finder du snart den lejebolig i Aarhus, som passer lige nøjagtig til dine behov. 

Potentiale i smilet

Aarhus er mulighedernes by. Sammenlignet med andre byer er her mulighed for at være lidt mere kræsen – du behøver med andre ord ikke at springe på den første og bedste lejebolig, der byder sig. Her er der både mulighed for at bosætte sig tæt på attraktionerne i Aarhus C, men også for at rykke lidt ud mod de ydre områder af byen for at finde en lejebolig med lidt mere albuerum og tættere på noget af det grønne, der omkranser Aarhus på smukkeste vis. 

De hyggelige forstæder til Aarhus synes at have deres helt egen kultur og identitet. Her på siden vil vi glæde os til at kunne fremvise nye lejeboliger i Aarhus og omegn løbende. Så hold dig opdateret her på siden, på Lejeboligmæglerens Facebook-side eller via vores Lejerkartotek, hvor du kan være blandt de første til at få direkte besked, når der kommer nye lejligheder til leje i Aarhus.

Find den lejebolig i Aarhus som du altid har drømt om, lige her

Hos Lejeboligmægleren vil vi sørge for at holde dig informeret om nye og spændende lejeboliger til leje i Aarhus og omegn. Du er måske på udkig efter en fin 1-værelses til dig selv, for du skal snart starte på studie? En 2-værelses til dig og kæresten? Eller hvad med én af vores 3- eller 4-værelses lejlighed til den lille familie? På grund af byens popularitet hos både unge og ældre, er Aarhus en by, hvor bevægelserne i boligmarkedet går temmelig hurtigt. Her har vi samlet de boliger, som aktuelt er til leje gennem os. Ved at trykke på billederne på oversigten, kan du læse meget mere om hver enkelt lejebolig. 

Her vil du kunne læse en mere udførlig beskrivelse af de enkelte lejeboliger, se billeder af den valgte lejebolig, få vist en oversigt over væsentlige detaljer og information om boligen samt en let overskuelig opstilling over økonomi vedrørende leje af boligen. Vi har både billige studielejligheder samt mere eksklusive lejeboliger – og vi får løbende flere og flere.