Aarhus – eller også kendt som Smilets By – er på mange måder et fantastisk sted at bo. I landets næststørste by har du bl.a. et væld af spændende museer, anmelderroste restauranter, flotte strande, anerkendte uddannelser og meget mere lige inden for rækkevidde.

Aarhus Kommune nærmer sig, med sin nuværende befolkningstilvækst, hastigt de 400.000 indbyggere, og da der ikke er boliger nok til at huse de mange tilflyttere, opføres der i disse år mange nye boliger, herunder lejeboliger. Her på siden kan du gå på opdagelse i nogle af de mest attraktive udlejningsprojekter i Aarhus lige nu. Du kan f.eks. finde en skøn nybygget lejebolig i Aarhus C eller på Aarhus Ø.

Nybyggeri Aarhus leje – find en ledig nybygget lejebolig i Smilets By

Aarhus er en by med plads til alle – fra den studerende og venneparret til ægteparret og familien. Hvad end du skal bo alene i Aarhus, eller om du skal dele bolig med din bedre halvdel eller din familie, så findes der en nybygget lejebolig, der matcher dine behov i Aarhus. Der er mulighed for at leje alt fra en prisvenlig 2-værelses lejlighed til en rummelig 4-værelses lejlighed med plads til hele familien. Du vil i øvrigt opleve, at mange af de nybyggede lejligheder i Aarhus byder på både opvaskemaskine, tørretumbler og altan eller terrasse. Her kommer du altså ikke til at mangle noget.

Nybyggeri Aarhus Ø

Aarhus Ø er en nyere bydel i Aarhus, der byder på smuk arkitektur, fede vandsportsaktiviteter, lækre spisesteder og meget mere. Ønsker du at bosætte dig et sted med masser af liv og charme, så er Aarhus Ø et ideelt valg. Aarhus Ø er et af de steder i kommunen, hvor der opføres flest nye lejligheder, så her er der rig mulighed for at finde en nybygget lejebolig efter din smag.

Nybyggeri Aarhus C

Aarhus C er stedet, du skal bo, hvis du værdsætter at bo tæt på både små og store attraktioner, butikker, shoppingcentre, restauranter og alt det andet, som bymidten byder på. Aarhus C huser flest ældre lejeboliger, men der er også mulighed for at finde en nybygget lejlighed med en central placering. Udforsk de aktuelle udlejningsprojekter på denne side, hvis du vil leje en lejlighed i et nybyggeri i Aarhus C.