Velkommen til Banegårdspladsen: Nyopførte kvalitetslejligheder i Brønderslev

Udgivet den 9. februar 2023
Velkommen til Banegårdspladsen: Nyopførte kvalitetslejligheder i Brønderslev

Velkommen til Banegårdspladsen – nyopførte kvalitetslejligheder i Brønderslev. Her finder du lige nu ledige 3- og 4-værelses lejeboliger fra 104 til 161 m2.

Se de ledige lejligheder her.

Hvad får jeg med en lejebolig i Banegårdspladsen?

Med en lejebolig i Banegårdspladsen får du en lejlighed, der er lidt ud over det sædvanlige. Du får et moderne og tidløst kvalitetskøkken fra JKE Design, ligesom du får flotte egetræsgulve med gulvvarme i de fleste rum. På badeværelset er der klinker, væghængte elementer og seperat bruseniche, ligesom der er gjort klar til vaskesøjle på badeværelset. Du skal derfor blot medbringe og installere din vaskemaskine og tørretumbler.

I lejlighederne får du god plads til hele familien, som alle kan samles i de store, lyse opholdsrum. Her er der altså rig mulighed for både madlavning, sofahygge foran TV'et og lektielæsning på samme tid. Du får både altan, elevator, adgang til fælles tagterrasser og meget mere.

Du kan parkere gratis på terræn, men ønsker du carport kan dette naturligvis lejes.

Kommer du direkte fra hus og er bange for, at du kommer til at mangle opbevaringsplads? Ingen problem. Du har mulighed for at leje et depotrum, hvis du mangler ekstra plads til opbevaring af julepynten, altanmøblerne m.m.

9A55ef37 F90a 4E73 8539 F333b54272d4
055Aa808 00Bf 4F44 A21a 05Cbb747834f

Har Banegårdspladsen fanget din interesse?

Kontakt Thomas
Thomas Pedersen
7D2882eb 0671 4804 82D2 6E05cb00a54b
DJI 0195

Hvor ligger Banegårdspladsen?

Beliggenheden i Brønderslev er kun et stenkast fra tog- og busstationen som kan fragte dig til både Aalborg og Hjørring på under 25 minutter.

I nærområdet finder du et stort udvalg af dagligvarebutikker, hyggelige spisesteder, kulturelle oplevelser og gode institutionsmuligheder.

Ovenikøbet kan du – kun 20 km. fra Brønderslev – nyde Vestkystens bedste strande. Der er altså rig mulighed for opfyldelse af alle hverdagens fornødenheder og forkælelser.

Ledige lejligheder i Banegårdspladsen

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig