Projektudlejning

Lejeboligmægleren er din pålidelige partner inden for projektudlejning i hele Danmark.
Vi varetager udlejningsprocessen fra A til Z, herunder markedsføring, fremvisninger og facilitering af kontakt til potentielle lejere for at sikre, at de har problemfri adgang til et bredt udvalg af kvalitetsboliger i forskellige områder og størrelser.
Vores mål er at sikre god kommunikation mellem jer og lejere, hvilket gør udlejningen nemmere.
Ankomstpladsen (14 Of 15)

Vi samarbejder blandt andet med

 

Vores tilgang til projektudlejning

Som specialister inden for vores felt kan vi komme med kompetent sparring vedrørende udlejning af dine nye og igangværende projekter. Vores medarbejdere er der for at skabe den bedste oplevelse – både for jer som udlejer og for lejer.

Projekudlejning er i den tidlige fase baseret på tegninger og visualiseringer – her skal vi udleje noget, der endnu ikke er virkelighed. Det gør vi ved at have styr på markedsføringen og ved at få skabt et helt narrativ omkring ejendommen, boligerne og området. Så snart de første boliger står færdige, kan disse fremvises som prøveboliger, så potentielle lejere tidligst muligt kan få en god idé omkring lejlighederne.

Når I vælger os som jeres samarbejdspartner i henhold til udlejning af jeres nybyggede boliger, sørger vi for, at boligerne kommer i vores lejerkartotek. Her kan lejere gratis skrive sig op og finde en bolig lige dér, de søger en ny adresse. På den måde sørger vi for, at I er helgarderet – både med markedsføring samt synlighed i vores gratis lejerkartotek.Markedsføring af jeres projekt

En af nøglerne til en vellykket udlejning er effektiv markedsføring og synlighed. Vores dedikerede marketingteam udvikler en skræddersyet strategi, der omfatter online og offline kanaler for at nå ud til potentielle lejere. Vi udnytter også vores netværk af agenter og samarbejdspartnere for at øge synligheden og tiltrække de rette lejere til dine boliger.

Vi er tilgængelige hver dag fra kl 9 til 21, så lejere næsten altid kan komme i kontakt med os. Og mindst lige så vigtigt – så du, som udlejer, kan få fat i os, da vi nemlig ved, at problematikker og spørgsmål ikke kun opstår fra 8-16 i hverdagene. Derfor er vi tilgængelige for jer og jeres lejere, og vores formål er, at I skal opleve mindst mulig tomgang i jeres nybyggede boliger.

Undgå tomgang

Det er aldrig sjovt at have sat et projekt i verden, som gerne skulle være profitabel. Og den eneste måde, projektet kan være profitabel på, er ved, at der er lejere, der lejer sig ind i de nyopførte boliger.

Der kan være flere ting, der kan skyldes tomgang i udlejningsprojekter:

  • Hvordan ser markedet ud? Er der stor efterspørgsel på lejeboliger frem for eje? Hvis købers marked er ustadigt, er der flere, der vælger at leje for at vælge en mere sikker boligløsning. Hvis købers marked derimod er stærkt og renten fx er lav, er der flere, der er tilbøjelige til at købe bolig frem for at leje. Dette kan have konsekvenser udlejningsprojekter.
  • Markedsføring! Er dit boligprojekt ikke markedsført (godt) nok, kan det have konsekvenser for efterspørgelsen. I den digitale verden vi lever i, skal folk rammes der, hvor de opholder sig meget – på telefonen, de sociale medier m.v. Sørg for, der er helt styr på markedsføringen af dit boligprojekt for at øge chancerne for mindst mulig tomgang
  • Hvor mange er der om buddet? Her vender vi tilbage til markedet igen. Hvis jeres projektudlejning er i et populært område eller en populær by, hvor I bestemt ikke er de eneste med et projekt, kan det være svært at udskille sig. Her er det igen vigtigt, at have helt styr på udlejningsprocessen og markedsføringen af jeres nybyggede boliger.

 

Vi kan ikke gøre så meget ved købers marked, men vi vil bruge vores ekspertise og erfaring til at tiltrække lejere, så tomgang i jeres nybyggerier mindst muligt bliver del af dagligdagen.Vi gør det, vi er bedst til

Som boligudlejer er vores fornemmeste opgave at blive bedre hver dag og gøre jer tilfredse. Med en målrettet markedsføringsstrategi og dedikeret indsats for lige netop jeres nye udlejningsprojekt gør vi alt, hvad vi kan, for at få lejere til at både se og flytte ind i jeres nye, attraktive lejemål.

Visninger og lejerscreening

Vi håndterer alle aspekter af fremvisninger – lige fra planlægning og koordinering til gennemførelse. Vores erfarne agenter sikrer, at alle interesserede lejere får en professionel og informativ oplevelse under fremvisningen. Efter visningerne udfører vi en omhyggelig screening af lejere for at sikre, at de opfylder dine krav og kvalifikationer.

Vores erfaring og resultater

Med års erfaring og et imponerende track record af vellykkede udlejningsprojekter er Lejeboligmægleren din pålidelige partner for projektudlejning i Danmark. Vi har hjulpet utallige bygherrer og ejendomsudviklere med at maksimere deres udlejningspotentiale og opnå fremragende resultater.

Tag et kig på vores mange udlejningsprojekter og find ud af, om det er os, der skal stå for udlejningen af dit næste ejendomsprojekt.

Kontakt os

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste udlejningsprojekt. Med Lejeboligmægleren ved din side kan du være sikker på at opnå de bedste resultater for dine boliger, så lad os sammen skabe succes og vækst i din portefølje af udlejningsejendomme.Christian Munch
Christian Munch
Adm. Direktør & Partner

Skal vi hjælpe dig med udlejningen?

Ønsker du en uddybende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dine udlejningsejendomme?

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Rådgivning angående lejeniveau
  • Markedsføring af lejeboliger
  • Kontakt med potentielle lejere