Rækkehus til leje i Odense N

Rækkehus Odense N

Rækkehuse i Odense N

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Med et rækkehus til leje i Odense N får du ikke alene en god placering, men du får også masser af plads at boltre dig på. Med en placering i det nordlige Odense er du tæt på byliv og kulturoplevelser, men gode naturoplevelser venter også lige ude for din dør, hvis du drager længere nordpå.

Vi har her på siden samlet vores udvalg af rækkehuse til leje i Odense N, og vi glæder os til at vise dig nogle af de mange lækre boliger, som vores udlejere har lagt op på siden. Vi står til rådighed gennem din boligsøgen, hvis du har nogle spørgsmål – så tøv ikke med at kontakte os.

Hvad koster et rækkehus til leje i Odense N?

I Odense N får man en relativt central placering i en af Danmarks største byer, og derfor er priserne over landsgennemsnittet. Men sammenligner man med priserne i centrum, eller sågar priserne fra Aarhus og København, så får man her rigtig meget for pengene. Faktisk er det muligt at finde et rækkehus til leje i Odense N, som koster det samme som en lille lejlighed i ovennævnte områder.

Du kan være heldig at finde et rækkehus på omkring 60-80 kvadratmeter til omkring 6.000 kroner, som samtidig ligger tilpas tæt på byen, så du kan cykle derind eller komme uhindret derind med offentlig transport. Vil du gerne have lidt mere plads, så er det muligt at finde et rækkehus til leje med op mod 100 kvadratmeter og over for under 10.000 kroner, hvilket typisk meget fint matcher den livssituation, man står i, hvis man søger et rækkehus af den størrelse.

Der er altså mulighed for at gøre en rigtig god handel, hvis man er vant til priserne fra indre byområder i de større byer. Disse boliger er der typisk heller ikke rift om blandt studerende, som kommer til byen hver sommer, når de skal starte på deres respektive uddannelser. Men de gode rækkehuse til leje i Odense N hænger ikke på træerne, så vær dog stadig klar til at handle hurtigt, hvis du finder det rigtige.

Find den rigtige mavefornemmelse hos Lejeboligmægleren

Vi er stolte af og glade for vores udvalg af rækkehuse til leje i Odense N, men vi bliver først for alvor tilfredse, hvis du er i stand til at finde det helt rigtige rækkehus til leje i Odense N. Vi forsøger løbende at optimere vores service og øge udvalget af lejeboliger, så du har større chance for at finde det sted, som du fremover vil kalde dit hjem.

Fandt du ikke det, du ledte efter her på siden i første omgang, så anbefaler vi, at du skriver dig op i vores lejerkartotek. Herved vil du få besked, når der kommer en relevant bolig op, som matcher de behov, du har sat op. God jagt.

rækkehus til leje odense n