Find en lejebolig i Aalborg

Lejebolig Aalborg

Lejeboliger i Aalborg

I Aalborg bor der i dag næsten 120.000 mennesker, hvilket gør det til Danmarks fjerdestørste by. I de senere år har byen oplevet en stor befolkningstilvækst, da det er en by i rivende udvikling, som derfor ikke længere blot betragtes som en industriby.

Mange flytter til Aalborg på grund af det store antal uddannelses- og jobmuligheder, som byen byder på. Andre vælger 'Nordens Paris' som deres nye hjemby, da den nordjyske by har mange kvaliteter og muligheder, som mange sætter pris på i deres dagligdag.

Derfor er der også mange årsager til, at en lejebolig Aalborg bliver anset som værende attraktiv. Byen har rigtig mange ting at byde på, hvilket omfatter alt fra idylliske grønne områder til midtbyen med masser af liv, restauranter og kulturelle tilbud.

Hvis du også drømmer om at flytte til Aalborg, er du heldigvis havnet på den rette side. Her hos Lejeboligmægleren kan vi nemlig hjælpe dig med at finde netop den lejebolig i Aalborg, der harmonerer bedst med dine kriterier. Vores udvalg af lejeboliger finder du herover.

Vi har din næste lejebolig her hos Lejeboligmægleren

Hos Lejeboligmægleren er vi glade for, at vi kan fremvise en række af de mest interessante boliger i Aalborg og omegn. Da byen er i rivende udvikling, får vi løbende nye boliger til leje, som du vil blive præsenteret for på denne side.

Ved at klikke på billederne her på siden, vil du få mere information om hver enkelt lejebolig. Bl.a. finder du en beskrivelse af den enkelte bolig, ligesom du kan se billeder, læse detaljer og finde en overskuelig oversigt over det økonomiske aspekt af lejeboligen.

Blandt vores udvalg her på siden, finder du både billige lejeboliger, der henvender dig til den unge studerende, hvis budget er relativt begrænset, samt eksklusive lejeboliger i Aalborg til dig, der ikke vil gå på kompromis.

Vi har lejeboliger i både Aalborg og omegn

Udvalget herover er ikke begrænset til Aalborg Centrum. Vi har også en række lejeboliger, der ligger i områderne omkring Aalborg. Det er ideelle valg for dig, der gerne vil bo tæt på storbyen, men alligevel vil have mulighed for at trække dig fra den pulserende midtby.

F.eks. kan du finde spændende boliger i Nørresundby, der ligger på den anden side af Limfjorden. Her finder du ikke blot lækre boliger, men også kultur, shopping og et væld af naturoplevelser. Det omfatter blandt andet Lindholm Høje og Skansebakken.

Ønsker du at målrette din jagt efter et særligt område, kan du med fordel benytte dig af vores kortfunktion. Her kan du nemt danne dig et overblik over, hvor vores lejeboliger ligger. Samtidig skal du se fokuseret på de boliger, der ligger i et område, der er tiltalende for dig.

Find alle typer lejeboliger i Aalborg

Aalborg er en by, man kan bo i, uanset hvilke ønsker, man har til sin lejebolig. Hvad enten din kommende bolig skal være en 3-værelses lejlighed, et rækkehus eller en villa, er der adskillige valgmuligheder. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde en tiltalende lejebolig.

Dette er naturligvis også ensbetydende med, at Aalborg er en by for alle. Det store udvalg af lejeboliger medfører, at den unge studerende med et begrænset budget, vil kunne finde en 1-værelses lejebolig i Aalborg, mens den store familie kan leje eksempelvis et rækkehus.

I dag er Aalborg inddelt i flere forskellige områder, der hver især har sine egne kvaliteter. Leder du efter en Aalborg lejebolig, anbefales det derfor at dykke ned i hvert enkelt område. På denne måde vil du kunne vurdere, hvori den nordjyske storby, du ønsker at bo.

Aalborg Midtby

Aalborg Midtby, der også er kendt som Aalborg City, er den mest centrale bydel i byen, som huser cirka 10.000 indbyggere. Bydelen er i rivende udvikling, hvilket særligt ses på havnefronten, hvor mange derfor aktivt leder efter en lejebolig Aalborg Centrum.

Blandet de nye områder findes Godsbanen og Østre Havn, som er tidligere industriområder, der i dag er hjemsted for kulturhuse, lækre lejeboliger og uddannelsesinstitutioner. Det er især gældende for området omkring det tidligere Park Hotel Aalborg.

Aalborg Øst

Aalborg Øst er også et populært område blandt byens tilflyttere. Det ligger omtrent seks kilometer sydøst for Aalborg Centrum, og er en bydel, der særligt præges af mange nye boligprojekter, der indeholder såvel ejer- som lejeboliger.

Med en lejebolig Aalborg Øst, får du et hjem, der ligger fredeligt, men fortsat befinder sig inden for kort afstand til centrum og storbyens utallige muligheder. Ønsker du at kunne trække stikket på storbyen, når du vender hjem, er dette område ideelt for dig.

Hasseris

I den sydvestlige del af Aalborg finder man Hasseris. Området er præget af byplanlæggernes store indsats for at bevare en følelse af landsbykarakter, som har fået en twist af grønne områder og beplantning, hvilket bl.a. tæller Møllepark og Norden Kridtgrav.

Hasseris er ikke et område for alle. Leder du efter en mindre lejebolig, er det sandsynligvis ikke stedet for dig. For parret, der har brug for ro eller familien, der vil have mere plads, er området værd at undersøge, da det byder på flere lejeboliger med god plads, have mv.

Nørresundby

Nørresundby betragtes som en naturlig forlængelse af Aalborg, men opfattes også som en selvstændig by. Er man udefrakommende, kan dette dog være svært at få øje på, da Aalborg og Nørresundby er direkte forbundet via Limfjordsbroen og Kulturbroen.

I de seneste år har Nørresundby været i rivende udvikling og har oplevet en stigende popularitet, da utallige boligprojekter er blevet opført. Derfor er der rig mulighed for at finde en nybygget eller nyrenoveret lejebolig til fornuftige penge i Nørresundby.

Aalborg Vestbyen

Vestbyen byder ganske vist på slidte og rå facader, men det bør du ikke lade dig narre af. Det er et område, hvor du er tæt på midtbyen, hvorfor det er ideelt for dig, der vil bo, hvor tingene sker. Området tiltrækker dog særligt unge, da det er kendt som 'Festbyen'.

I Vestbyen finder du gågader, der byder på caféer og restauranter i hobetal, men også muligheder for shopping og kultur. Ligeledes indeholder denne bydel en del af Aalborgs natklubber, hvilket har særlig indflydelse på den store popularitet blandt unge.

Øgadekvarteret NV

Ikke alle har lyst til at bo i midten af en pulserende storby. Er du blandt dem, der ønsker at bo i roligere omgivelser, kan Øgadekvarteret være noget for dig. Det er et skønt område med flere grønne arealer, der kan benyttes til picnic, udendørs træning mv., når vejret tillader det.

Området er i de senere år blevet mere populært, da det giver et afbræk fra det travle og - til tider - støjende byliv. Alligevel er der adskillige restauranter, værtshuse o.l. i området. Ydermere fås flere af lejeboligerne i Øgadekvarteret til relativt lave priser.

Aktiviteter for store og små i Aalborg

Aalborg er - uden tvivl - en by, der byder på for noget for alle. Den nordjyske by er hjemsted for et væld af aktiviteter og attraktioner. Bl.a. kan man besøge Aalborg Zoo året rundt, hvor de har mere end 100 dyrearter, hvilket gør det til en spændende oplevelse for store og små.

Børnefamilien kan også lægge vejen forbi Maximum, der er det største forlystelsescenter i Nordjylland. Er man villig til at starte bilen, ligger Fårup Sommerland kun små 30 kilometer fra Aalborg. Her vil man som børnefamilie kunne få en hyggelig og oplevelsesrig dag.

Er man til kunst og kultur, er Aalborg også en by, der har meget at byde på. Bl.a. vil man kunne besøge Kunsten, der udstiller moderne billedkunst. Hertil kan man også kigge for Musikkens Hus, der er et arkitektonisk mesterskab, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over Limfjorden.

Ydermere bliver der afholdt et væld af arrangementer i Musikkens Hus, men også i kulturhuset Nordkraft. Er man vild med kunst, bør man ikke snyde sig selv for en tur i Kunsthal NORD, hvor der udstilles kunst i byens gamle kraftværk, som gør hele oplevelsen med rå og industriel.

Er man mere til natur, kan man lægge vejen forbi Lindholm Høje, der er et af landets mest unikke fortidsminder. Ønsker man blot at nyde en rolig gåtur, kan det ske i Østre Anlæg, hvor man kan tage et afbræk fra storbyen, da området byder på sø, grønne områder m.m.

Bliv skrevet op i vores Lejerkartotek

Er der ikke en tiltalende lejebolig her på siden, kan du blive skrevet op i vores Lejerkartotek. Vi får løbende nye boliger til leje i Aalborg og omegn, og når en af disse harmonerer med dine kriterier, sender vi dig en besked, så du er blandt de første, der præsenteres for boligen.

For at blive skrevet op i vores Lejerkartotek, skal du blot klikke dig ind til vores oprettelsesformular. Her skal du angive de kriterier, du har til din kommende bolig. Angiv oplysninger om husleje, størrelse, beliggenhed, antal værelser mv. Så får du besked, når vi har et match.

Modtager du en besked om en lejebolig i Aalborg, der ser ud til at være interessant for dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Herefter aftaler vi en tid til en fremvisning, så du kan se boligen med egne øjne, inden du beslutter dig for, om det skal være dit nye hjem.

 

lejebolig i aalborg