For rigtigt mange mennesker, gemmer det gode liv sig på den nordlige side af Limfjorden, der forbinder Aalborg med Nørresundby via Limfjordstunnelen og Limfjordsbroen. Aalborg er Aalborg. Men for dem, der kender lidt til Nørresundby og det særlige bymiljø, der findes her ved porten til Vendsyssel, kaldes Nørresundby for Solsiden. Der er rigtigt mange, der vælger at bosætte sig i en lejlighed her i Nørresundby – også selv om de har deres daglige gang på den anden side af fjorden. For som tilnavnet Solsiden måske afslører, findes der her en by, som repræsenterer noget andet end det, lejlighederne i Aalborg kan byde på. Her i Nørresundby har du mulighed for at bo tæt på Aalborg og potentielt set tættere på det, som aalborgenserne kalder for Midtbyen end mange af de dyrere lejligheder i Aalborg. 

Det er ikke fordi, du fravælger dig nogle muligheder, når du vælger at bo i en lejlighed i Nørresundby. Her findes blot et anderledes bymiljø, der står som en lidt hyggelig og mere klassisk kontrast op mod Aalborgs meget strømlinede arkitektur på den centrale havnefront. Her hersker der en anden tilbagelænet stemning, der tiltaler mange mere end storbyens travlhed –  og der er også et hav af muligheder for at opleve naturen, der udmærker sig i særlig grad i det skønne område, der omkranser Nørresundby.

En lejlighed i Nørresundby giver nem adgang til kultur og natur

I takt med at Aalborg har gennemgået en forvandling, har Nørresundby fået styrket sin egen position som en by med sine egne fordele. Grunden til, at også Nørresundby er blevet en populær by at finde en lejlighed i, er netop de mange naturperler, som Vendsyssel er kendt for. Du behøver ikke at søge længere nordpå end Nørresundby for at se, at landskabet her er noget ganske særligt. Fra enhver lejlighed i Nørresundby er der på den måde et væld af naturoplevelser at plukke af og glædes over i det daglige. Lindholm Høje og Skansebakken er nogle af de mest fremtrædende områder, der giver Nørresundby et islæt af at være meget mere i kontakt med naturen end mange andre byer. I Nørresundby har du samtidig Aalborgs kulturelle muligheder lige for dine fødder på en rask gåtur eller cykeltur over Kulturbroen eller Limfjordsbroen, der bringer dig direkte ind i hjertet af Aalborg. 

Find en billig lejlighed i Nørresundby

Når du bevæger dig ind i Nørresundby fra syd, bevæger du dig også ud af Aalborg. Det betyder, at huslejen på lejligheder i Nørresundby generelt også er billigere end dem, du finder på lejeboliger i Aalborg. Derfor har du meget større mulighed for at få meget mere for lejlighed for pengene, hvis du vælger en lejlighed i Nørresundby. Men det er ikke ensbetydende med, at det repræsenterer noget, der er dårligere. For det er, som tilnavnet Solsiden antyder, her at solen skinner mest.

Hvis du bor i lejlighed i Nørresundby kan du nyde godt af den fred og ro, der hersker her, med udsigt til Aalborg lige på den anden side af fjorden. Og hvis du en dag higer efter at tage over på den anden side, tager turen ikke længere end fem minutter fra Nørresundby. Derfor er lejligheder i Nørresundby en eftertragtet størrelse for mange, som ønsker at slå sig ned ved Limfjordens idylliske bred, hvor der er lige skønt på begge sider, selv om Nørresundby og Aalborg ikke ligner hinanden så meget længere.

Skriv dig op til at få besked om nye lejligheder i Nørresundby

Da vi ved Lejeboligmægleren hyppigt får nye lejligheder i Nørresundby og andre steder, som måske kunne fange din interesse, kan det være oplagt for dig at skrive dig ind i vores online Lejerkartotek. Her kan du oplyse de kriterier, der er relevante for dig i din jagt på den gode lejlighed i Nørresundby. På den måde har vi mulighed for at kontakte dig, når der bliver nye lejligheder ledige i Nørresundby, der passer perfekt til dine ønsker og behov.

lejlighed til leje nørresundby