Eternitten er et område i Aalborg med en historie, der synes at være lige så gammel som Aalborg selv. Den historiske tyngde, der findes i navnet Eternitten, er fuldstændig på niveau med byens øvrige industrielle vartegn; For eksempel det gamle kraftværk Nordkraft, der nu er en af byens mange kulturelle epicentre, samt den gamle spritfabrik, der er ved at gennemgå en lignende forvandlingsproces. En forvandlingsproces sat i gang på baggrund af bibeholdelse af de historiefortællende bygninger frem for afholdelse af Aalborgs minder og stolthed.

For minderne og historien er vigtig for den stolte arbejderby, Aalborg. Derfor holder den fortsat sin historie i hævd gennem bevarelsen af noget af den gamle arkitektur, der danner rammerne for et enormt spændende og innovativt møde med nutidens moderne lejligheder og boformer – og midt i det hele troner Guido van Heltens overvældende store (og stærke) gavlmalerier af de mennesker, der tjente deres løn ved hårdt slid her på eternitfabrikken i fordums tid.   

De gamle industribygninger på Eternitten er i dag bygget om til moderne lejligheder, der hver især har fået en unik charme gennem transformationen til en af de mest attraktive områder med lejeboliger i Aalborg, hvor der også findes nogle helt nyopførte lejligheder, som samler området og danner fortrop som et af de steder, der er med til at etablere Aalborg som en by i rivende arkitektonisk, kunstnerisk og kulturel udvikling.

Moderne lejligheder på Eternitten

De nye lejligheder på Eternitten er en del af et helt nyt og ungt område med mange fantastiske muligheder. På forholdsvist få år er der blevet etableret et charmerende miljø med forskellige dagligvarebutikker, caféer, fitnesscenter og kontormiljøer. Her er der ikke langt til nogle af Aalborgs vigtigste kulturelle perler – Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten og den moderniserede centrale havnefront i Aalborg, hvor et væld af caféer og små grønne oaser kan nås til fods. I dagligdagen er Eternitten sit eget lille bysamfund, hvor du finder alt, hvad du skal bruge, når du ikke er på arbejde eller på skolebænken. Her har du mulighed for at leje en lejlighed og blive en del af et moderne miljø, der efterhånden huser et par tusinde indbyggere. Samtidig er der masser af grønne områder, der inviterer til gode gåture, når vejret er til det.   

Registrer dig i vores Lejerkartotek

Hvis du har lyst til at holde dig opdateret om kommende lejligheder på Eternitten, kan du sørge for at få direkte besked, ved at melde dig ind i vores onlinekartotek af potentielle lejere til de attraktive lejligheder på Eternitten i Aalborg. Her kan du taste dine præferencer til din fremtidige lejlighed ind i vores system gennem det, som vi kalder for vores Lejerkartotek. 

Derved har vi mulighed for at tage kontakt til dig, så snart vi har muligheden for at tilbyde dig en lejlighed, der matcher dine ønsker. Og hvis det viser sig at være interessant for dig, arrangerer vi naturligvis en fremvisning, så du kan komme ind og se den pågældende lejlighed.  

Så skynd dig at skrive dine præferencer via den formular, du kan finde derinde. Det er din bedste mulighed for at holde dig up-to-date angående nye ledige lejligheder på Eternitten i Aalborg og din genvej til en lejebolig i et ganske unikt område, som du vil have fornøjelse af i rigtigt lang tid fremover.

lejligheder eternitten