Aalborg er en by i rivende udvikling. På blot ganske få årtier er byen gået fra at være en by, som for nogle har ligget i skyggen af byer som Århus og København. Men nu har Aalborg for alvor meldt sig ind i klubben af byer, som kan og vil noget ganske særligt på det kulturelle landkort. Aalborg er ikke længere et synonym med “Gaden”, skibsindustri og snaps med kommensmag – men mænger sig i dag med de store, når det kommer til kulturelle tilbud, events og aktiviteter, som hører enhver moderne storby til. En udvikling, som smitter af på udbuddet af gode lejligheder i Aalborg.

Aalborg har alle storbyens kvaliteter og muligheder – bare i et lidt mere overskueligt format. For “Nordens Paris” er til trods for den kulturelle revolution gennem de seneste år ikke særlig stor. Derfor tilbyder byen noget særligt til dem, der ønsker at leje en bolig i en oplevelsesrig by, hvor der er kort afstand til det hele. I 2019 lå Aalborg nummer otte på en liste, der blev udgivet i New York Times, over de byer, som var mest besøgsværdige. En rangering skabt på baggrund af Aalborgs fortidige industrielle vartegn, der nu er skiftet ud med innovativ arkitektur langs fjordens idyl, mens cocktailbarer skyder op blandt byens brune værtshuse, og kulturen florerer i de alternative miljøer, der markerer sig langt uden for Aalborgs bygrænse.

Her på siden har vi samlet alle de lejligheder, vi har i Aalborg lige nu. Der er rigtigt mange forskellige lejligheder i Aalborg at vælge mellem. Så hvis du har nogle specifikke behov i forhold til din kommende lejlighed, kan du nemt snævre din søgning ind via vores søgemaskine – så finder du snart den lejebolig i Aalborg, som passer lige nøjagtig til dine forestillinger om en drømmebolig.

Lej den perfekte lejlighed i Aalborg og omegn

Aalborg er en by med mange hyggelige bydele med hver sin unikke charme. Der er naturligvis mange, som har et ønske om at bo tæt på byens centrum – for aalborgensere bedre kendt som midtbyen. Her mærkes byens transformation også gennem opførelsen af nye grønne områder, for eksempel Budolfi Plads mellem byens hyggelige gågader, og et væld af muligheder for aktiviteter på havnefronten lige ud for byens kerne. 

Her finder du også Aalborgs maleriske gamle bydel på Hjelmerstald, shoppingmekkaet og fortovscafeerne omkring gågaderne og Boulevarden. Vestbyen lokker med sin rolige og familievenlige charme og med adgang til Fjordbyen, den hyggelige lystbådehavn, hvor du også finder Aalborg Street Food, det grønne område Fjordmarken og færgelejet, der giver adgang til Aalborgs grønne perle, øen Egholm. Det østlige Aalborg er et område i stor udvikling. Her har man let adgang til det centrale Aalborg, uden at bo midt i det. Lejligheder i dette område er, af den grund, særligt attraktive for folk, som ønsker at trække sig en smule væk fra midtbyen. Vi får løbende nye lejligheder i Aalborg Øst, så du kan helt sikkert finde en, der matcher dine ønsker.

Lejligheder renoveres til at matche byens udvikling med respekt for den oprindelige charme, og nye lejligheder opføres som et led i den spændende udvikling. Vi får løbende nye lejligheder til leje i Aalborg, og der er mange forskellige muligheder alt efter smag, behag og personlige behov. Så husk at holde dig godt opdateret her på siden, på de sociale medier eller via vores Lejerkartotek.

Find din lejlighed til leje i Aalborg lige her

Hos Lejeboligmægleren er vi stolte af at kunne fremvise nogle enormt spændende boliger i Aalborg og omegn. Og da Aalborg er en by i kraftig fremdrift, får vi løbende nye lejligheder i Aalborg ind, som vi vil glæde os til at præsentere for dig. Her på siden har vi samlet de boliger, som aktuelt er til leje gennem os – og du får naturligvis meget mere information om hver enkelt lejlighed ved at klikke på billederne.

Her vil du kunne se en beskrivelse af de enkelte lejligheder og se billeder og detaljer samt en overskuelig oversigt over det økonomiske vedrørende leje af boligen. Vi har både billige lejligheder, der er oplagte til den studerende, samt eksklusive lejligheder til den kræsne lejer.

Ud over at have lejeligher, som hører til det egentlige Aalborg, har vi også listet nogle lejligheder, som ligger inden for oplandet. Det giver nogle rigtigt spændende muligheder for dig, som ønsker at bo tæt på Aalborg, men måske alligevel lidt på afstand af den pulserende bykerne.

Derfor vil du eksempelvis også kunne finde interessante lejeboliger i Nørresundby. For dem, der ikke ved det, er Nørresundby Aalborgs nærmeste nabo på den anden side af Limfjorden. Tager man turen over Limfjordsbroen til “solsiden”, møder man her et anderledes bymiljø med sin egen kultur, mange shoppingmuligheder og rigtigt mange muligheder for naturoplevelser omkring den nordlige limfjordsstrækning, Lindholm Høje og Skansebakken.

Du kan for eksempel bruge vores kortfunktion, hvis du har lyst til at se, hvilke lejligheder der er til leje i Aalborg og omegn, som passer til de søgekriterier, du har opstillet. Måske ligger den perfekte lejlighed og venter på dig uden for Aalborgs byskilte. Her vil du i hvert fald ofte finde en anden type af boliger end dem, der ligger i centrum af Aalborg. Så husk at se dig omkring og undersøg alle mulighederne. Måske bliver du inspireret til noget andet – og måske bliver du endeligt bekræftet i, at dine oprindelige overvejelser og ønsker er de helt rigtige for dig.

Hvilket område vil du bo i?

Aalborg er en stor by, der er inddelt i flere forskellige områder. Hvert af disse områder udmærker sig på sin egne måder. Derfor bør du målrette din lejlighedsjagt efter det område, der harmonerer bedst med dine præferencer.

Er du til det pulserende byliv, hvor du har caféer, barer og shoppingmuligheder lige rundt om hjørnet? Eller er du i højere grad tiltalt af grønne omgivelser og idyl? Aalborg byder på det hele. Det handler blot om at finde det rette område.

Vestbyen er en populær bydel

Vestbyen, der – som navnet antyder – ligger i den vestlige del af Aalborg, byder på et bredt udvalg af lejligheder. Derfor har du gode forudsætninger for at finde en tiltalende lejlighed til leje Aalborg i Vestbyen.

Kvarteret er mere råt end øvrige dele af den nordjyske storby. Bor du i Vestbyen, vil du dagligt kunne mærke sjælen fra det gamle arbejderkvarter, som har været medvirkende til, at det er et sted, hvor mange søger lejlighed i Aalborg.

Området er særligt populært blandt unge mennesker, da det blandt andet indeholder Reberbansgade, hvor man finder utallige skønne spisesteder.

Nyd roen i Øgadekvarteret

Er det afgørende for dig, at du finder en lejlighed Aalborg i et område, der er præget af ro og idyl? I så fald kan Øgadekvarteret være noget for dig.

Dette områder finder du en kende uden for centrum af Aalborg. Området er populært, da det er placeret i grønne omgivelser. Ydermere er der gode forudsætninger for at finde en lejlighed Aalborg med en fornuftig husleje.

I Øgadekvarteret finder du f.eks. Østre Anlæg, som er en af de fineste parker i Aalborg. Derudover gør områdets placering, at du er inden for overskuelig afstand af både midtbyen, men også Aalborg Ø.

Nyd vandudsigten med lejlighed på Havnefronten

Drømmer du om at bo i en Aalborg lejlighed, hvor du har udsigt til vand, så lej lejlighed Aalborg på Havnefronten. Engang var området præget af industriel aktivitet, men i dag består området af lækre lejligheder, promenaden og havnebadet.

Hovedparten af lejlighederne i dette område er nyopførte, hvorfor du er garanteret, at de er nydelige – både inde og ude. Desuden har mange af dem altan, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt over vandet.

Aalborg Centrum er for dig, der vil være tæt på det hele

Vil du bo i en lejlighed, der ligger i kort afstand til det hele, skal du vælge en lejlighed i Aalborg Centrum. Her har du adgang til både kultur, underholdning, shopping og spisesteder - og det hele ligger lige udenfor din hoveddør.

Er du festligt anlagt, vil du også kunne nyde godt af den korte afstand til Jomfru Ane Gade, som i daglig tale kaldes 'Gaden'. Her finder du et væld af barer, natklubber og restauranter. Flere steder centralt i Aalborg, vil du kunne bosætte dig i ældre ejendomme, der giver dig associationer til, at det i gamle dage var en købstad.

Bliv skrevet op til en lejlighed i Aalborg

Da vi løbende får nye lejligheder i Aalborg og omegn, som kunne være interessante for dig, har du mulighed for at tilmelde dig vores service, hvor vi giver dig besked, hvis vi får lejligheder ind, som matcher dine præferencer.

Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på vores side, der handler om vores Lejerkartotek. Her kan du oplyse de kriterier, som er relevante for dig. Angiv dine kontaktoplysninger samt oplysninger om maksimal husleje, størrelse på din lejlighed, beliggenhed, antal værelser og information om ønsket dato for overtagelse – så vender vi tilbage til dig, så snart vi har en lejlighed til leje i Aalborg, der passer til netop dine ønsker og behov.

Når du har fundet en lejlighed i Aalborg, som kunne være interessant for dig, planlægger vi en fremvisning, så du kan komme ud og se på herlighederne med egne øjne.

Lejlighed aalborg

Lejlighed Aalborg