Der er rigtigt mange fordele ved at leje et rækkehus i Aalborg. Muligheden for eventuelt at bruge et stykke have eller en terrasse som en forlængelse af sin bolig kan betyde alverden for mange. Og det, at man ikke nødvendigvis skal dele opgang og lignende med andre mennesker, er noget, der ligeledes er mange mennesker, der sætter pris på. For selv om rækkehuse nok deler nogle vægge med andre lejemål, er følelsen af privatliv alligevel noget særligt i et rækkehus, der overstiger den følelse, som findes i den almindelige lejlighed, i en etageejendom eller lignende. Kort sagt: Et rækkehus er løsningen for dig, der ønsker at leje sig til lidt mere, end hvad de fleste lejeboliger i Aalborg har at byde på. 

Her på siden finder du de rækkehuse, som du har mulighed for at leje gennem Lejeboligmægleren lige nu. En side med løbende opdateringer idet vi vil få løbende nye skønne rækkehuse ind, som vi vil glæde os til at arrangere en fremvisning af for dig. Du kan holde dig opdateret om nyindkomne rækkehuse til leje enten via siden her, på vores facebookside Lejeboligmægleren Aalborg, hvor nye rækkehuse, som er til leje i Aalborg og omegn, også vil blive annonceret samt gennem vores Lejerkatalog. Ved at skrive dig ind i vores Lejerkatalog, kan vi tage direkte kontakt til dig, når vi har fundet et rækkehus, som vi ved, at du vil synes godt om.   

Fordele ved at leje et rækkehus i Aalborg og omegn

Hvis man har været vant til at bo til leje i en konventionel lejlighed i Aalborg, er det skønt at komme ned på jorden og mærke, hvordan omgivelserne i højere grad bliver en del af oplevelsen af boligen. Indgangen, haven eller terrassen er måske ikke så store som i et parcelhus. Men det giver alligevel et helt andet indtryk at bo i et rækkehus, hvor du får det bedste fra begge verdener. For måske er det slet ikke nødvendigt for dig med den plads, som mange parcelhuse har i forhold til et velindrettet rækkehus. Og så får du muligvis lidt mere for pengene ved at leje et istandsat rækkehus i stedet for at skulle investere i et parcelhus. 

Derfor er det en oplagt mulighed for det unge par, der ønsker sig noget mere end en lejlighed, til ham eller hende, der bor alene, eller til det ældre par, som måske ikke har brug for helt den samme mængde plads som tidligere, at leje et rækkehus.

Der ligger mange rækkehuse, som er til leje i Aalborg og omegn, og der vil løbende blive føjet flere til her på siden. Det gode ved at leje et rækkehus i Aalborg er, at Aalborg ikke er større, end at man sagtens kan leje et rækkehus, der ligger tæt på Aalborg Centrum, uden at skulle betale en alt for høj husleje. For Aalborg er heldigvis ikke større, end at man kan finde sig et rækkehus, der er til at betale for, og som ligger inden for behageligt kort afstand fra byens mange tilbud og seværdigheder. Det er en af de absolutte fordele ved Aalborg, som indeholder en lang række af storbyernes kulturelle kvaliteter, men samtidig udmærker sig med nogle helt unikke muligheder for at leje et rækkehus.

Aalborg den hyggelige, lille storby

Aalborg har det hele. Gennem de seneste årtier har Aalborg gennemgået intet mindre end en kulturel forvandling. Fra at være en industriel arbejderby med en berømt forlystelsesgade, der dog stadig ligger her, er Aalborg i dag en kulturel højborg, der fra fjordsiden byder velkommen til noget nyt med synet af arkitektur fra Jørn Utzon og det unikke Musikkens Hus. Hvor fortidens industrielle sværvægtere førhen pulserede røg fra de høje skorstene, strømmer der nu et helt anderledes liv med kunst og kultur ud fra de samme bygninger, hvoraf mange er blevet – eller er ved at blive – konverteret til imponerende kulturhuse med respekt for byens markante historie. I det gamle kraftværk finder du for eksempel Nordkraft, et moderne kulturhus, der i kraftværkets haller forener en række af byens traditionsrige kulturinstitutioner.   

Og inde i selve byens kerne skyder der flere og flere grønne områder op, for eksempel ved den gamle Budolfi Plads mellem de to gågader i det, aalborgenserne selv kalder for midtbyen. Og havnefronten er nu tilegnet folket. Her findes der et bredt udvalg af hyggelige caféer sammen med en masse muligheder for at sætte sig ned og slappe af med udsigt ud over vandet. Man kan også folde sig ud på boldbanerne eller i havnebassinet med udsigt over Limfjorden og nabobyen Nørresundby på den ene side og Nytorv på den anden side. 

I centrum af Aalborg finder du de hyggelige gågader samt Aalborgs gamle bydel med de maleriske gamle byhuse på Hjelmerstald. Her finder du også et væld af fortovscafeer langs Boulevarden. Vest for midtbyen lokker bydelen Vestbyen med sin rolige charme. Her kan du blandt andet gå en tur på lystbådehavnen, hvor du også finder Aalborg Street Food, Fjordmarken og færgelejet, hvor færgen dagligt sejler den korte rute til den naturskønne ø Egholm, der ligger som en uspoleret naturskat midt i Limfjorden. 

Få direkte besked når der nye rækkehuse til leje i Aalborg

Hvis din drøm er at finde et rækkehus til leje i Aalborg eller omegn, har du mulighed for at stille dig forrest i køen til at få besked gennem vores Lejerkartotek. I vores Lejerkartotek har vi mulighed for at gemme dine detaljerede boligønsker på en digital ønskeseddel, som automatisk giver os besked, når vi får et nyt rækkehus i Aalborg eller omegn ind, som netop matcher dine behov. Herefter tager vi kontakt til dig og sætter en fremvisning op, så du selv kan komme ud og besigtige det pågældende rækkehus.  

Brug menuen og klik dig ind på vores lejerkatalogservice og fortæl os om dine ønsker og præferencer via det skema, du finder derinde. Så sørger vi for at holde dig opdateret omkring nyindkomne rækkehuse til leje i Aalborg, der ganske sikkert vil falde i din smag og forhåbentligt blive den perfekte bolig for dig i rigtigt mange år.

rækkehus til leje aalborg