Aalborg er en charmerende by med rigtig meget at byde på. Nordens Paris har bl.a. meget at byde på, på boligfronten, hvor du kan leje alt fra små hyggelige lejligheder til rummelige rækkehuse med egen have. Vi har bl.a. fornøjelsen af at introducere dig for en række moderne rækkehuse med husdyr tilladt i Aalborg. Her kan du nyde tilværelsen med din firbenede ven.

Lej et rækkehus i Aalborg med tilladelse til at holde husdyr

Som boligsøgende er du generelt lidt dårligere stillet, når du skal finde et rækkehus til leje i Aalborg, hvis du har et husdyr, men vi kan naturligvis hjælpe dig med at finde et rækkehus, hvor både du og dit kæledyr er velkommen.

Du kan f.eks. leje et rækkehus i Aalborg Ø, Aalborg SV, Klarup, Gistrup eller et helt femte område, hvis du gerne vil bo i Aalborg eller omegn med dit kæledyr.  

Gode grunde til at leje et rækkehus i Aalborg som kæledyrsejer

I Aalborg findes der mange ledige lejeboliger med husdyr tilladt. Det gælder både lejligheder og rækkehuse.

Et rækkehus i Aalborg kan være et særligt godt valg, hvis du har en hund eller kat. Du får nemlig ofte både mere plads i selve boligen og får desuden din egen lille have. Dermed får både du og dit kæledyr mere plads at boltre sig, hvilket især kan være rart, hvis du har en hund, der har meget energi.

I Jasminparken finder du moderne rækkehuse tæt på Aalborg, hvor det er tilladt at have husdyr. 

Der kommer jævnligt nye rækkehuse med husdyr tilladt til leje i Aalborg

Hvis der ikke er et ledigt rækkehus til leje i Aalborg, der matcher dine kriterier, og hvor det er tilladt at holde husdyr, kan du glæde dig over, at der jævnligt kommer nye rækkehuse til leje. Hos Lejeboligmægleren holder vi dig opdateret omkring spændende bolignyheder – du skal blot tilmelde dig vores lejerkartotek.