1-værelses lejligheder i København

1 værelses lejlighed København

Lej en 1-værelses lejlighed i København

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

København er en fantastisk by at bo i, men det er særligt i de senere år også blevet et sted, hvor det kan være svært at finde selv en 1 værelses lejlighed. Ikke alene er der kommet rigtig mange tilflyttere, men priserne for både små lejligheder og små værelser ligger et sted, hvor det som eksempelvis studerende kan være svært at finde overskud i budgettet til andet end husleje.

Leder du efter en 1 værelses lejlighed i København, kan du altså godt regne med, at du skal slå til, lige så snart du finder en. De ryger rigtig hurtigt, og der er mange om buddet. Muligheden for køb er der altid, men hvis du leder efter en 1 værelses lejlighed i København til leje, kan du på vores side finde en oversigt over alle ledige 1 værelses lejligheder i København, som er til leje gennem os.

Hvad koster en 1 værelses i København?

Når man leder efter lejlighed i København og ikke er vant til at søge bolig i byen, så skal man først og fremmest vide, at priserne varierer utroligt meget, alt efter hvor i byen du søger. Nogle områder er naturligt nok mere attraktive, og særligt i indre by kan det være svært at finde noget, hvor priserne på en 1 værelses nogenlunde matcher ens krav.

Man kan typisk finde en 1 værelses lejlighed til leje i København for mellem 6.000 og 14.000 kroner. Men finder du et sted centralt for 6.000 kroner, skal du ikke regne med, at der er mange kvadratmeter at boltre sig på. Du skal her måske regne med omkring en 35 kvadratmeters lejlighed, hvor der endda er chance for separat køkken eller bad.

Bevæger du dig derimod lidt uden for centrum, begynder du at få mere værdi for pengene. Særligt vestpå kan man finde billigere 1 værelses lejligheder i København, som trods alt er tæt på metroen, men som også ligger i mindre populære områder. Vælger man at bosætte sig i udkanten af København, skal man derfor være opmærksom på rejsetider, da det godt kan tage noget tid at komme ind til København i visse tilfælde.

Har du besluttet dig for, at du gerne vil have din egen 1 værelses lejlighed i København i stedet for blot et værelse eller at bo på kollegie, skal du som studerende regne med at have et job ved siden for at få økonomien til at køre rundt på SU. Er du derimod ikke studerende, og har du fast arbejde, så kan det godt køre rundt med en 1 værelses, selvom lejlighederne i den dyre ende bedst fungerer med en partner, eller hvis du tjener godt.

Bør man købe eller leje 1 værelses lejlighed i København?

Der er fordele ved at købe bolig frem for at leje, men omvendt er der også fordele ved blot at leje frem for at købe. Først og fremmest er det langt fra alle, som er i en position til at købe, hvor banken vil tillade det, men samtidig er der også mange usikkerheder og dyre afgifter forbundet med køb af ejendom.

Fordelene ved at leje en 1 værelses i København tæller blandt andet, at du ikke gældsætter dig, at du altid kan opsige din lejlighed, når du ikke har lyst til at bo der mere, og at ejendommens ejere skal tage sig af det meste vedligehold. Når du lejer, flytter du derfor ikke ind i et håndværkertilbud, men en lejlighed hvor alt er fikset, inden du flytter til.

Her på siden kan du finde et overblik over alle vores ledige 1 værelses lejligheder i København til leje. Men vi anbefaler, at du tager en hurtig beslutning, da der som regel er mange interesserede omkring hver lejlighed. Sørg derfor for at slå til med det samme, hvis du tænker, at boligen er noget, der kunne have din interesse.

Professionel service gennem Lejeboligmægleren

Udover at vi altid har lækre og flotte lejligheder til leje, som du kan finde her på siden, hvis du leder efter 1 værelses lejligheder i København, så bryster vi også af god service og fair behandling. Vi ved nemlig godt, at valget om dit næste hjem er en afgørende og betydningsfuld beslutning for dig, og derfor vil vi gøre vores ypperste for, at oplevelsen bliver så god som muligt. Har du derfor spørgsmål til os eller vores udvalg af lejligheder, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os.

Du har ligeledes mulighed for at skrive dig op i vores lejerkartotek, så du kan blive opdateret, når der kommer nye lejligheder, der passer dine behov. Det kan eksempelvis være, hvis du lige nu ikke kan finde den rette 1 værelses lejlighed til leje i København, men gerne vil modtage en notifikation, når der kommer nye op igen. Herved kan du blive den første i rækken til at byde ind og undgå at vente lang tid på at finde et nyt sted at bo.

et værelses lejlighed københavn