Hos Lejeboligmægleren er vi stolte af at kunne udbyde skønne og rummelige lejligheder i en af Danmarks flotteste og ældste byer; Odense. Odense er hjemsted for et væld af seværdigheder og muligheder for alle aldersgrupper. Du finder her på siden alle typer af boliger til leje i Odense, og vi glæder os til at vise dem frem til dig.

Odense er en universitetsby i vækst, og vi anbefaler derfor, at du særligt i sommermånederne op til studiestart har din ny lejebolig i Odense på plads, hvis du vil undgå kø og ventetid. Prismæssigt er Odense en smule billigere end København og Aarhus, og du kan derfor forvente at få flere kvadratmeter for pengene her, end hvis du skulle finde lejebolig i disse byer.

Hvad koster en lejebolig i Odense?

Boliger til leje i Odense er som nævnt billigere end dem, som man finder i landets to største byer. Det er derfor muligt, at man på SU med et studiejob kan finde sin egen 1 værelses lejlighed relativt centralt i byen i stedet for et lille værelse. Det er eksempelvis svært at finde i København, hvor der er endnu større rift om boligerne.

Du kan finde en 1 værelses lejebolig i Odense til omkring 4.500-7.000 afhængig af, hvor du gerne vil bo i byen. Som altid er det en smule dyrere mod centrum, mens du kan spare en god sjat penge ved at vælge noget lidt uden for det helt centrale område. Flytter I som par, og vil I gerne finde en lejebolig i Odense med 2 eller 3 værelser, kan det også gøres for en overskuelig pris. Det kan bestemt lade sig gøre at finde noget i en acceptabel prisklasse, særligt hvis I begge tjener penge.

Her på siden kan du oprette søgekriterier efter, hvad dine krav til boligen er. Må den kun koste et bestemt beløb, og skal der være et bestemt antal kvadratmeter eller værelser? Sæt dine præferencer op, og lad vores søgemaskine finde den perfekte lejebolig i Odense til jer. Vi er sikre på, at vi har en god bolig til leje i Odense til jer.

Lad os hjælpe med at finde den perfekte lejebolig i Odense

Hos Lejeboligmægleren har vi mange års erfaring med at hjælpe studerende og andre med at finde lejeboliger i og omkring Odense. Odense er en universitetsby, og det betyder, at det jævnligt kommer mange unge til, hvilket ikke alene sætter krav til flere lejeboliger, men det betyder også stor udskiftning. Det betyder, at du altid kan være sikker på, at finde en lejebolig i Odense næsten uanset tidspunktet på året.

Hvis du har gennemgået vores side, og du stadig ikke har fundet den perfekte lejlighed eller bolig til dine behov, så kan du vælge at skrive dig op i vores lejerkartotek. Når du har skrevet dig op her og givet os besked om dine præferencer, så vil vi kontakte dig, når der kommer en relevant bolig til leje i dit ønskede område. Herved kan du snyde foran i køen og sikre dig en lejebolig i Odense før de andre.

Da vi har at gøre med en by med mange unge, så er der ofte stor interesse om særligt de mindre lejligheder. Er det derfor inden for dit søgefelt, så er det en god idé at slå til hurtigt, da der helt sikkert står andre på spring for at tage boligen, hvis du ikke melder dig på.

Odense er både for unge og ældre

Odense brander sig på at være en by med den grønne omstilling for øje, og det passer meget godt ind med den dominerende ungdomskultur, som hersker i øjeblikket. Udover den grønne tankegang lokker de mange uddannelsesmuligheder naturligvis også mange unge til, og du skal derfor forvente at se en del unge i bylivet omkring centrum.

Men Odense har også meget mere at byde på end bare ungdom. Det er meget historisk by, som blandt andet er hjemsted for H. C. Andersen, hvis hus du kan finde inde midt i byen. Du behøves altså hverken være ung eller studerende for at finde noget i byen, du kan lide, hvis du vælger at flytte ind i en lejebolig i Odense.

Selvom Odense ikke er lige så stor som København og Aarhus, så har den stadig alt, hvad man skal bruge – og det meste af det er inden for cykelafstand. Det er nemt at komme rundt, uanset om man vælger cykel eller offentlig transport, og der er aldrig langt ind til centrum.

Kontakt os i dag og bliv klogere

Overvejer du at finde en lejebolig i Odense, eller vil du bare gerne have et overblik over ledige lejeboliger i Odense, så skal du ikke tøve med at kontakte os allerede i dag. Selv hvis du ikke finder det, som du leder efter her på siden, så er der en chance for, at vi har fået nogle sager ind, som endnu ikke er kommet online.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde dit næste hjem, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at du og den potentielle udlejer bliver et godt match. Har du spørgsmål til os eller vores service, så står vi altid til rådighed.

boliger til leje odense