5-værelses lejligheder i København

5-værelses lejlighed i København

Lej en 5-værelses lejlighed i København

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Er du og familien på udkig efter en 5 værelses lejlighed i København, eller vil du bare gerne have noget ekstra plads at boltre dig på, så er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi nemlig samlet et spændende udvalg af lækre lejligheder på nogle af Københavns bedste adresser.

Der er et begrænset udvalg af 5 værelses lejligheder i København, og derfor gælder det om at være hurtigt ude, hvis både boligen og placeringen er den helt rette. Langt de fleste lejligheder er mindre end 5 værelser, men der dukker ind i mellem nogle perler op, som vi blandt andet stolt kan fremvise her på siden.

Hvad koster en 5 værelses lejlighed i København?

5 værelses lejligheder er noget af det største, man kan få – og når man i forvejen skal finde den i Danmarks dyreste boligområde, så kan du godt forvente at skulle betale lidt knaster hver måned i husleje. København er et fantastisk sted at bo, men der er også rift om lejlighederne, hvorfor priserne i hovedstaden er landets dyreste per kvadratmeter.

En gennemsnitlig lejlighed i København koster 8-12.000 kroner om måneden at leje, men når man skal have så mange værelser, hvilket også involverer en del kvadratmeter, så skal vi nærmere op i det dobbelte i pris. Man kan godt finde 5 værelses lejligheder i København til omkring 18-20.000 kroner i månedlig husleje, men det bliver nok ikke billigere end det. Tværtimod.

Vil du have en god placering centralt omkring indre by eller de populære kvarterer, der omkranser Søerne, så kan du nemt komme af med 25-30.000 for en 5 værelses lejlighed i København – alt afhængigt af kvadratmeterne og den præcise placering naturligvis. Skal du have noget utroligt lækkert nybyg i de ekstra populære områder omkring vand, eksempelvis Nyhavn eller Islands Brygge, så koster en 5 værelses lejlighed på den anden side af 30.000 kroner i husleje.

5 værelses lejligheder i København er dog ikke noget, som typisk er truet af studerende, som normalt booker sig ind på værelser eller 1 værelses lejligheder. Derfor skal du ikke forvente ekstra run på disse lejligheder i sommerperioden, når mange unge fra landet over kommer til byen. Nogle vælger at bosætte sig adskillige unge i en 5 værelses lejlighed i København, men det er langt fra alle udlejere, der ønsker den konstellation.

Hvorfor skal man bo i København?

Har man ikke prøvet at bo i København endnu, bør man helt sikkert gøre det på et tidspunkt. Byen har ufatteligt meget at byde på med mange unikke kvarterer med hver deres charme. Selvom du ikke kommer til at bo helt inde centralt, er områderne lige omkring indre by stadig i stor vækst, og samtidig har du let adgang til centrum med metro, bus og cykel.

Vi anbefaler at leje en 5 værelses lejlighed i København, da disse er utroligt dyre at købe, og det er kun et meget begrænset udvalg af lejligheder, der opfylder disse kriterier. Vælger du at leje, kan du vælge at opsige lejligheden når som helst uden at have sat dig i et dyrt boliglån.

Du er i centrum hos Lejeboligmægleren

Hos Lejeboligmægleren kommer din oplevelse i første række. Vi ved godt, at det er en lang proces at finde det næste hjem, men vi vil gerne gøre den så transparent og gennemskuelig som overhovedet muligt. Alle informationer med præcise billeder bør derfor fremgå af vores annoncer, og hvis du ikke kan finde noget bestemt, er du meget velkommen til at række ud til os – så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde din 5 værelses lejlighed i København efter dine ønsker.

Da der kun er et begrænset udvalg af 5 værelses lejligheder i København, er det ikke sikkert, at du fandt det perfekte match lige nu. Men du kan få besked af os, når der kommer noget op, som matcher dine kriterier, ved at skrive dig op i vores lejerkartotek. Derved kommer du i første række, når den helt perfekte lejlighed kommer op.

5 værelses lejlighed i københavn