Lejebolig på Frederiksberg

Lejebolig Frederiksberg

Frederiksberg lejeboliger

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Frederiksberg betegnes af mange som en af Danmarks bedste placeringer, og det er bestemt ikke uden grund. Du får her en fantastisk placering tæt på indre by i København, og samtidig er du tæt på en masse grønne områder inklusive Frederiksberg Have og Københavns Zoo.

Derfor er vi hos Lejeboligmægleren ekstra stolte over at kunne tilbyde dig lejeboliger lige netop her – men finder du en lejebolig på Frederiksberg, der matcher dine behov, skal du ofte reagere hurtigt. De går nemlig som varmt brød, og du kan derfor ikke forvente at få flere dages betænkningstid, hvis du har mulighed for at takke ja til en lejebolig i dette område.

Vi har her på siden samlet et væld af forskellige lejeboliger på Frederiksberg. Opsæt dine søgekriterier, og lad vores søgemaskine gøre arbejdet for dig.

Hvad koster en lejebolig på Frederiksberg?

Frederiksberg er en af Danmarks absolut bedste placeringer, og derfor er prisen også tilsvarende, hvis du er på jagt efter en lejebolig i dette område af København. Området grænser nemlig op til det, man i daglig tale vil referere til som centrum, og du får på visse unikke placeringer på Frederiksberg også udsigt til Søerne. Priserne for værelser starter omkring 5.000 kroner, og jo tættere du kommer på centrum, jo dyrere bliver det ganske enkelt.

Mindre 1 værelses lejligheder kan godt findes til omkring 7.000-8.000 kroner om måneden, men de vil typisk være under 40 kvadratmeter i denne prisklasse. Vil du altså gerne bo for dig selv i din lejebolig på Frederiksberg, og vil du samtidig gerne have lidt plads at boltre dig på, så skal du regne med at smide omkring 9.000-10.000 kroner. Det er ikke specielt SU-venligt, men kommer man til byen som par eller har man et godt arbejde, kan det godt lade sig gøre.

København er Danmarks største universitetsby, og by for uddannelser generelt, og derfor kommer der mange unge til byen hver sommer. Derfor kan du godt regne med, at lejeboliger på Frederiksberg særligt i den tid er svære at få fat i – i hvert fald de lejeboliger, som unge typisk går efter, hvilket vil være værelser samt mindre lejligheder. Har du derfor muligheden for at takke ja til et sted, skal du ikke tænke for længe over det. Det er typisk først til mølle, og der er altid andre interesserede end dig, når det drejer sig om lejebolig på Frederiksberg.

Hvorfor er Frederiksberg en så god placering?

På Frederiksberg får man ikke alene en central placering, men man får også en rigtig fornemmelse af København. Det er pænt område med mange flotte og ældre boligblokke, og selvom man ikke er helt inde i indre by, så emmer det stadig af alt det, man forbinder med smukke København.

Finder man en lejebolig på Frederiksberg, skal man heller ikke smide mange penge i offentlig transport hver måned. Du kan vælge at tage cyklen, hvilket du vil opdage, at rigtig mange i København foretrækker, eller du kan via ganske få stop være fremme med metroen. Metroen kører hele tiden, og selvom det lyder slemt med offentlig transport dagligt, så fungerer det rigtig godt og hurtigt.

Netop fordi Frederiksberg ligger lidt uden for centrum, finder man også flere grønne arealer, og man har lidt mere rum mellem skuldrene. Der er mere rum til at trække vejret ind, og det kan være en stor fordel i en travl hverdag.

Hvorfor leje en lejebolig på Frederiksberg via Lejeboligmægleren?

Der er mange fordele ved at købe fast ejendom, men der er også mange fordele ved at leje. Først og fremmest binder du ikke dig på en bolig i lang tid, og hvor en eventuel ny pris afhænger af boligmarkedet. Du kan altid opsige din lejlighed, når du ønsker det. Derudover kan du regne med, at du flytter ind i en lækker og nyrenoveret lejlighed, hvor det er udlejer, som har ansvaret for, at lejeboligen er tidssvarende og lever op til gældende krav.

Hos Lejeboligmægleren sætter vi en stor ære i, at det er enkelt og ubesværet for dig at finde din næste bolig. At finde sit nye hjem en stor beslutning, som kommer til at påvirke dig det næste lange stykke tid, og vi ved godt, at der ligger stærke overvejelser bag, hver gang vi bliver kontaktet. Vi tager derfor ikke let på din oplevelse af vores service. Har du spørgsmål, kommentarer eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at række ud til os – så sidder vi klar ved telefonen.

Bliv skrevet op i vores lejerkartotek

Fandt du ikke den perfekte lejebolig på Frederiksberg i denne omgang? Så behøves løbet ikke være kørt, fordi der kommer hele tiden nye lejeboliger op her på siden. I København er der stor udskiftning på lejeboligfronten, og vi anbefaler derfor, at du skriver dig op i vores lejerkartotek, så du kan blive underrettet, når der kommer en lejebolig på Frederiksberg op, som matcher dine krav.

Hvad end du søger noget til dig selv, dig og din kæreste eller hele din familie, så kan vi næsten garantere, at der inden for en overskuelig fremtid vil dukke noget op, der kan matche dine krav. Igen minder vi dig dog om, at lejeboliger på Frederiksberg er utroligt populære, og du bør derfor ikke vente for længe med at sige ja, hvis du har muligheden for at slå til.

lejebolig på frederiksberg