Lejeboliger i København NV

Lejebolig København NV

Boliger til leje i København NV

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

København NV er et område med både ældre industribygninger og nye, moderne boligbyggerier, som kan komme dig som boligsøgende til gode. Området er blandt andet grundet den gode placering et sted med voksende popularitet, og derfor finder du her på siden et udvalg af lækre og rummelige lejeboliger i netop København NV.

København er som helhed et meget populært sted at bo, og derfor skal du være hurtig på tasterne, hvis den rigtige lejebolig i København NV til dine behov dukker op. Særligt om sommeren skal du være hurtig, fordi der kommer mange unge til byen, og mange søger netop ud mod lejeboliger i København NV.

Hvad koster en lejebolig i København NV?

I København NV finder man mange forskellige boligbyggerier af både ældre og nyere karakter. Samtidig er der stor forskel på priserne, om man bor tæt på Nørrebro eller helt ude ved Utterslev Mose. En gennemsnitlig 1 værelses lejlighed i København NV skal man regne med at betale 7.500 kroner for i månedlig husleje. Ude nordpå kan man finde det lidt billigere, mens man ved grænsen til Nørrebro nok nærmer sig de 8.000, hvis man ikke endda kommer lidt over her.

En lejebolig i København NV i form af et enkelt værelse kan man finde fra omkring 4.000 kroner, mens 2 og 3 værelses lejeboliger kan lejes for mindst 10.000 kroner. Igen kan du finde de gode priser ude nordpå, mens at priserne stiger støt jo tættere man kommer på centrum og Nørrebro.

Det er ikke alene en prioritering om penge, men det kan også handle om adgang til natur og ro. Fordi der er uden tvivl bedre muligheder for natur længere nordpå mod Utterslev Mose samt Bispebjerg Kirkegård, som er et utroligt populært område om foråret, når kirsebærtræerne springer ud. Selvom du ikke kommer til at finde en lejebolig i København NV tæt på centrum, finder du derfor masser af lokale skatte ude nordpå.

Find et udvalg af lejeboliger på Lejeboligmægleren.dk

Det kan være svært at finde lejeboliger i København, men vi gør altid vores ypperste for, at vi ikke alene har et stort udvalg af lejeboliger i København NV, som vi kan fremvise, men også at boligannoncerne er så retvisende som muligt, så din boligjagt bliver så simpel som muligt. Vores mål er nemlig, at du står tilbage med en lejebolig, som giver dig den helt rigtige mavefornemmelse.

Der er stor udskiftning blandt lejere i København NV, og vi anbefaler derfor, at du skriver dig op i vores lejerkartotek. På den måde kan du blive den første til at få besked, når en lejebolig, som matcher dine krav, kommer på markedet til udlejning.

lejebolig nordvest