Lejeboliger i København Ø

Lejebolig København Ø

Boliger til leje i København Ø

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Smukke København vokser, og flere områder oplever en stigende popularitet blandt lejere på lejeboligmarkedet. Et af de områder er København Ø, også kendt som Østerbro, hvor boligmarkedet for både salg og leje boomer. Hos Lejeboligmægleren er vi derfor stolte af at kunne tilbyde nogle af områdets flotteste og bedst beliggende lejeboliger, som er klar til at blive flyttet ind i.

Når man vil finde en lejlighed i København, så skal man slå til hurtigt. Særligt når det er så centralt, som Østerbro er. Finder du derfor noget for dig her på siden, så anbefaler vi, at du tager kontakt til udlejer med det samme for at få en fremvisning. Vores erfaring siger os nemlig, at det går meget stærkt, når først disse lejeboliger i København Ø er ude på markedet.

Lejebolig på Østerbro – hvad koster det at leje?

Østerbro er en relativt central del af København, og det betegnes som en del af brokvartererne. Det betyder derfor også, at priserne vil være nogle af de dyreste i landet per kvadratmeter, hvis man vil leje en lejebolig på Østerbro. Til gengæld får man også en fantastisk placering lige i Danmarks hovedstad med alt, hvad man har brug for, lige rundt om hjørnet.

Et mindre værelse på blot 8-14 kvadratmeter kan nemt koste 5.000-6.000 kroner, og kommer du derfor som studerende til byen uden et arbejde ved siden af dit studie, så kan det være rigtig svært at finde en hel lejlighed for dig selv i dette område. Har du et nogenlunde velbetalt studiejob ved siden af din uddannelse, eller kommer du med en solid opsparing, som du gerne vil bruge på en lejebolig i København Ø, så kan du godt finde en lejlighed for dig selv.

Men Østerbro er heller ikke kun for de studerende og unge. Der bor også mange etablerede familier i området, selvom området omkring broerne tættest på indre by er primært domineret af unge. Jo længere ud man kommer, jo mindre ungdomspræget bliver Østerbro. Leder du derfor efter noget mere familievenligt til dig og din familie, anbefaler vi, at du kigger efter lejebolig i det ydre Østerbro.

Husk også, at selvom du ikke bor helt centralt i København, så er det utroligt nemt at komme med metroen, som kører konstant, fra de forskellige områder uden for indre by.

Fordele ved at leje lejebolig i København Ø

Der er naturligt nok fordele ved at købe bolig, men der er også en række fordele ved at leje en lejebolig i eksempelvis København Ø. Først og fremmest undgår du at trække et stort boliglån ned over hovedet, som gældsætter dig i lang tid. Derudover så er der mange lejligheder til salg, som har brug for en ordentlig renovering, hvilket du skal stå for, hvis du vælger at købe dem – og så skal du pludselig betale en del mere end bare den oprindeligt aftalte købspris.

Når du lejer en lejebolig på Østerbro, gældsætter du dig ikke, men du betaler blot et fast beløb hver måned i husleje. Derved er der ingen dyre lån, som lægger sig som en mørk sky i baghovedet. Derudover kan du altid regne med, at den lejebolig, som du overtager, er renoveret og klar til at flytte ind i, da det er udlejeres ansvar. Du skal blot sørge for at aflevere den i god stand den dag, hvor du ikke længere skal bo der.

Samtidig kan du vælge at flytte ud, når du vil. Du behøves ikke at have fundet en ”køber” til din bolig, hvilket i nogle tilfælde ved huskøb godt kan tage op til flere år. Du skal blot indgive din 3 måneders opsigelse, og så kan du sågar være heldig, at der er nogle, der vil overtage lejligheden inden for de 3 måneder, så du ikke potentielt skal betale dobbelt husleje. Det er ret sandsynligt, at du kan finde nogle, der vil leje en lejebolig på Østerbro, særligt om sommeren, hvor studerende fra landet over kommer til byen.

Hos Lejeboligmægleren vil vi gerne hjælpe dig

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at finde dit næste hjem. Og vi forstår udmærket, hvis dit næste hjem er en lejebolig på Østerbro, da man her får en fantastisk central placering. Vi arbejder altid på at have så mange lejeboliger til leje som muligt, og vi er sikre på, at der også er noget for dig, hvis du kigger siden her med lejeboliger igennem.

Som nævnt indledningsvist er det en rigtig god idé at slå til hurtigt, når muligheden for den perfekte lejebolig byder sig. Det går rigtig stærkt i lejeboliger i København, og for din egen skyld anbefaler vi, at du meddeler hurtigst muligt, at du gerne vil have lejeboligen.

Du har også mulighed for at skrive dig op i vores lejerkartotek, så du kan blive informeret, når der kommer en lejebolig i København Ø til leje, som matcher dine behov. Sørg blot for at indstille dine præferencer korrekt, og tilmeld dig så lejerkartotek – så underretter vi dig, når der bliver noget ledigt. Har du spørgsmål til os, vores service eller lejeboligerne her på siden, så tag endelig kontakt til os.

Vi vil strække os så langt som muligt for at hjælpe dig til dit næste hjem. Vi ved nemlig godt, at det er en stor beslutning, som har stor betydning for det næste stykke tid i dit liv. Derfor fortjener du kun den bedste og mest kyndige behandling.

lejebolig østerbro