Lejeboliger i København V

Lejebolig København V

Boliger til leje i København V

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Med en lejebolig i København V får man ikke en meget bedre placering i forhold til byen i Danmarks hovedstad – en placering, som samtidig er utroligt populær blandt særligt unge. Vil man derfor søge lejebolig i København V, også bedre kendt som Vesterbro, så skal man være hurtig til at kunne sige ja, da lejlighederne i dette område ryger hurtigt.

Her på siden kan du sortere i lejebolig alt efter, om du søger et værelse, en lille lejlighed eller en større lejlighed til dig og eventuelle samlevere. Der er stor udskiftning i området, så der kommer løbende nye boliger, men som sagt bør du være klar til at tage en hurtig beslutning, hvis det rigtige dukker op.

Hvad koster en lejebolig i København V?

Grundet den ekstremt gode og centrale placering er priserne på Vesterbro en del over landsgennemsnittet per kvadratmeter. Faktisk bliver det ikke meget dyrere med undtagelse af enkelte andre steder i København. Du får dog også fuld valuta for pengene, da du med en lejebolig i København V er tæt på samtlige kulturtilbud, aktiviteter og byliv i indre by, som hvert år lokker mange turister til.

Du kan typisk finde et værelse til omkring 5.000 kroner, hvis du gerne vil have en SU-venlig løsning på Vesterbro. Mindre 1 værelses lejligheder kan lejes for en månedlig husleje på omkring 8.000 kroner, mens større lejligheder koster mellem 10.000 og 15.000 kroner. Kommer du som studerende med SU som din primære indtægtskilde, så skal du altså ikke sætte næsten op efter mere end et værelse eller meget lille lejlighed.

Men man finder primært en lejebolig i København V for placeringens skyld. Kom helt tæt på Søerne, byliv og alt det andet, som fantastiske København har at byde på. Det er nemt at komme rundt med metro eller cykel, som langt de fleste benytter sig af i København. Du finder omkring Vesterbro også Tivoli, Kødbyen og Vega blandt de store kulturtilbud.

Find din drømmebolig på Lejeboligmægleren.dk

Hos Lejeboligmægleren mener vi, at alle bør prøve at bo i København mindst én gang i løbet af deres liv. Vesterbro er et fantastisk område helt inde centralt i byen, og vi vil elske at kunne hjælpe dig med at finde dit næste hjem på netop denne placering. Vi gør alt for, at vores boligannoncer er reelle, så den mavefornemmelse, du får foran computeren, stemmer overens med det, du finder i den virkelig verden.

Igen må vi understrege, at lejeboliger på Vesterbro ryger meget hurtigt, da området er helt ekstremt populært – særligt om sommeren, når unge valfarter til byen, fordi de skal studere her. Vær derfor hurtigt ude og accepter, at du skal tage en hurtig beslutning, hvis du får en god lejlighed udbudt. Vi anbefaler derfor også, at du skriver dig op i vores lejerkartotek. Herved kan du få besked, når der kommer en lejebolig i København V op, som matcher dine krav til bolig.

lejebolig vesterbro