Lejebolig i Nordhavn

Lejebolig Nordhavn

Boliger til leje i Nordhavn

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Nordhavn er en relativt ny og særdeles attraktiv del af København at bo i. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere lejeboliger i netop dette område her på siden. Uanset om du leder efter en 1 værelses lejebolig Nordhavn eller noget for hele familien, så kan du her på siden sortere efter dine behov og finde dit kommende hjem.

Finder man noget, som man er klar til at flytte ind i, skal man ikke vente med at kontakte udlejer. Lejeboliger i Nordhavn går som varmt brød, og vil du gerne have en lejebolig tæt på vandet, så skal du være hurtig på tasterne og bekræfte, at du gerne vil flytte ind. De forsvinder nemlig hurtigt i dette marked.

Hvad koster en lejebolig i Nordhavn?       

Da Nordhavn er et særdeles attraktivt område tæt på både byliv og vand i Danmarks største by, finder du her også nogle af de dyreste priser på både købe- og lejeboliger. Vil du derfor gøre et kup, skal du lede længe og kontinuerligt, fordi mange, både yngre og ældre, vil gerne bo i dette nyanlagte og smukke område.

Priserne for en lejebolig i Nordhavn starter ved omkring 5-6000 kroner for et værelse. Herefter går prisen kun støt opad, og du kan nemt komme til at betale over 11-12.000 kroner for en lejlighed for dig selv på over 50 kvm. En 2 værelses lejlighed koster derfor også omkring 14-15.000 kroner, mens du for store familielejligheder nemt kan komme til at betale op mod 25.000 kroner om måneden i husleje.

Det er derfor næsten umuligt at finde en hel lejlighed for dig selv, hvis du er på SU-venlige budgetter, men det er ikke umuligt som par, hvor begge er under uddannelse. Igen må vi dog minde om, at du skal være parat til at bekræfte, at du gerne vil leje en bolig, hvis du finder en god lejebolig i Nordhavn, som du gerne vil have, da de ryger hurtigt.

Hvorfor man skal bo i Nordhavn

Nordhavn er et meget populært sted at bo af flere årsager. Først og fremmest ligger mange lejligheder ud til vandet, og meget af byggeriet er nye lejligheder med helt nyt interiør. Men Nordhavn er også tæt på det indre København, og vil man ind til Søerne eller Kongens Nytorv, er man ikke mere end et par stop med metroen væk – eller nogle kilometer på cykel, hvis det er ens foretrukne transportmiddel.

Har du set billederne fra sommeren i København med de mange unge samlet nede ved vandet? Så har det med god sandsynlighed været billeder fra Nordhavn, hvor unge samles i store flokke omkring de lækre havnemiljøer med mulighed for badning. Disse områder er mindst lige så lækre om vinteren til gode gåture, og det kan du drage fordel af med en lejebolig i Nordhavn. Men selvom der måske virker til at være mange unge, er der også mange seniorer, som flytter til området. Unge har i mange tilfælde ganske enkelt ikke råd til at bo i mange af lejligheder. Du kan derfor forvente et relativt roligt område sammenlignet med flere steder i indre by.

Derudover er man tæt på alt i Danmarks hovedstad – og det er der ikke mange lejligheder i landet, der kan bryste sig af.

Find en lejebolig i Nordhavn via Lejeboligmægleren

Hos Lejeboligmægleren glæder det os, at vi kan fremvise lejeboliger i Nordhavn, som er et Danmarks bedste og mest populære områder. Men vi vil gerne lidt mere end bare at finde dit næste hjem til dig – det skal også være en god proces, så du hele vejen igennem kan være sikker på, at du tager det rigtige valg.

Har du derfor spørgsmål til os, eller hvordan vi opererer, så tøv ikke med at kontakte os. Vores mål er gøre det så gnidningsfrit som muligt for dig at finde dit næste hjem, og at du skal stå med en god mavefornemmelse igennem hele forløbet.

Skulle du mod forventning ikke finde det, du søgte efter i første omgang her på siden, så kan du vælge at skrive dig op i vores lejerkartotek. Så kan du blive informeret om, når der kommer lejligheder, som matcher dine behov, op på vores side. Vi befinder os trods alt i København, og det betyder, at der er stor udskiftning blandt de mange lejere i netop dette område.

nordhavn lejebolig