Odense er en af Danmarks flotteste og største byer, og vi er glade for at kunne tilbyde dig et stort udvalg af lejeboliger i Odense C, som er centrum af byen. Odense C emmer af liv og hygge, og der findes mange lækre og rummelige lejeboliger, som venter på en lejer.

Odense C er et populært område, og selvom du her på siden kan finde et stort udvalg, så kan du godt regne med, at de forsvinder relativt hurtigt – særligt om sommeren, når der kommer unge til byen, som skal læse på de mange uddannelser, som byen har at byde på. Vi anbefaler derfor, at du er hurtig til at en beslutning, når du får den helt rigtige mavefornemmelse med en lejebolig i Odense C.

Bolig til leje i Odense C – hvad koster det?

Kommer du fra Aarhus eller København, kan du glæde dig over, at priserne i Odense er en smule billigere end disse andre store byer. Prisniveauet er sammenligneligt med Aalborg, men naturligvis en smule dyrere end diverse andre mindre byer og områder. Vil du gerne finde et værelse i Odense C, kan det godt lade sig gøre til 3.000 kroner og opefter.

Vil du gerne have en lejebolig i Odense C helt for dig selv, kan du regne med, at en 1 værelses lejlighed kan lejes for en månedlig husleje på omkring 4.500 kroner. Man kan være heldig at finde billigere, men priserne i centrum er en smule højere end i udkantsområderne. Kommer man som par, kan man sagtens finde en 2 værelses lejlighed til en pris på 7.000 kroner og sågar også mindre.

Generelt er det muligt at finde en lejebolig i Odense C for sig selv, selvom man er på SU. Men som i de andre storbyer rundt omkring i landet, så er der hvert år mange tilflyttere, og man skal være indstillet på at kunne tage en hurtig beslutning, når man har fundet den rette bolig i det rette område. Odense er en universitetsby, og der kommer derfor mange til hver sommer, som særligt optager de mindre lejeboliger i Odense C.

Tag Lejeboligmægleren med på råd

Hos Lejeboligmægleren ønsker vi at give dig en god oplevelse med vores service, og det indebærer, at du får gennemskuelige annoncer med korrekte informationer, så du kan forholde dig til din boligsituation på de bedst mulige vilkår. Har du derfor spørgsmål til os eller en boligannonce på en lejebolig i Odense, så tøv ikke med at kontakte os.

Fandt du ikke helt det, du søgte efter, i første omgang her på siden, så kan du med fordel skrive dig op i vores lejerkartotek. Vi kontakter herefter dig, når der kommer en bolig til leje i Odense C, som matcher dine krav til kvadratmeter og værelser.

bolig til leje odense c