Odense er en af Danmarks største og bedste byer at bo i. Hvis du derfor er på udkig efter en 1 værelses lejlighed i Odense, er du landet det rette sted. Vi har her på siden samlet et stort udvalg af lækre og rummelige 1 værelses lejligheder i H. C. Andersens hjemby, og vi er stolte af at kunne fremvise dig dem.

Odense er en stor dansk universitetsby, og mange studerende vil hver sommer have fingrene i en 1 værelses lejlighed i byen. Derfor skal du være klar til at tage en hurtig beslutning, hvis du bliver tilbudt den helt rette 1 værelses lejlighed i Odense – særligt om sommeren, hvor de unge valfarter til byen fra forskellige områder af landet.

1 værelses lejlighed i Odense – hvad koster det?

Odense er på et prisniveau, der er sammenligneligt med Aalborg og til en vis grad Aarhus. Aarhus er dog en smule dyrere. Leder du efter en 1 værelses lejlighed i Odense, skal du regne med at betale fra omkring 5.000 kroner og opefter afhængigt af, hvor i byen du vil bo. Kan du leve med at bo i udkanten af Odense, kan du godt finde en lejlighed fra 4.000 kroner og opefter i månedlig husleje.

Leder du efter et værelse som alternativ til en 1 værelses lejlighed i Odense, kan du altså godt finde et sted til en meget god månedlig husleje, og som derved også bliver en meget SU-venlig løsning, hvis du gerne vil have lidt ekstra rum i budgettet. Kommer du dog som studerende, skal du vide, at det bestemt er muligt at finde en lejlighed i et acceptabelt prisleje, hvis din SU er den primære indtægtskilde.

Det betyder naturligvis også, at hvis du ikke arbejder på SU-venlige budgetter har næsten ubegrænsede muligheder for at finde lækre lejeboliger i Odense. Særligt 1 værelses lejligheder i Odense er bestemt til a betale for dig, men du skal samtidig handle hurtigt, da disse lejligheder ofte ryger hurtigt til studerende, som kommer til byen om sommeren.

Hvad gør Odense en skøn by at bo i?

Der er mange gode grunde til at flytte til Odense, men først og fremmest får du en dansk storby, hvor alt er inden for en overskuelig rækkevidde. Du kan cykle til de fleste steder fra de fleste steder, så får du en 1 værelses lejlighed i Odense, kan du komme hurtigt rundt på to hjul fra langt de fleste adresser. Den offentlige transport er dog også velfungerende, hvilket også giver ekstra muligheder for at komme rundt i byen.

Derudover har byen alt, hvad man har brug for af gastronomi, uddannelser, kulturelle tilbud og oplevelser. De har blandt andet en meget populær zoologisk have, og så er det også hjemstavn for verdenskendte H. C. Andersen, hvis hus du kan besøge inde midt i byen mod et mindre gebyr. Byen har masser af grønne områder og brander sig på at være særligt bæredygtig i sin tankegang, hvilket er svært at indvende noget imod nu om dage.

Find din 1 værelses lejlighed i Odense på Lejeboligmægleren.dk

Hos Lejeboligmægleren har vi forsøgt at gøre det nemt for dig at finde 1 værelses lejlighed i Odense, herunder Odense C. Du finder her på siden vores udvalg af skønne lejligheder, og vi arbejder hver dag på at finde nye lejligheder til dig, så du kan navigere rundt, som det passer dig.

Fandt du ikke lige, hvad du ledte efter i første omgang, så har du mulighed for at skrive dig op i vores lejerkartotek. Hvis du skriver dig op her, vil du få besked, når der kommer en lejlighed op, som matcher dine behov i forhold til værelser, placering eller noget helt tredje, som er nødvendigt for dig. Giv endelig lyd, hvis du har spørgsmål – vi vil gerne gøre det til en god oplevelse at finde ens næste hjem.

et værelses lejlighed odense