Odense er Fyns hovedstad og en af Danmarks største byer, og derfor forstår vi ganske udmærket, at du er landet her på siden i din jagt på en 2 værelses lejlighed i Odense. Vi har samlet alt det bedste, som Odense har at byde på med 2 værelser netop her, og vi er sikre på, at der nok skal noget for dig og eventuelle vedhæng, som flytter med dig.

Vi gør opmærksom på, at Odense er en stor dansk universitetsby, og det betyder, at der særligt i sommerperioden er stor rift om lejlighederne. Dette gælder også 2 værelses lejligheder, som enten optages af par eller roomies, der flytter ind sammen. Finder du derfor den helt rette 2 værelses lejlighed i Odense nu her, så bør du reagere hurtigt, hvis den ikke skal gå videre til en anden.

Pris på en 2 værelses lejlighed i Odense

Er du ikke vant til boligmarkedet i Odense, så kan vi informere dig om, at det af gode årsager er billigere end både Aarhus og København. Markedet er mere sammenligneligt med Aalborg, og derfor kan du forvente, at en 2 værelses lejlighed i Odense koster mellem 7.000 og 10.000 kroner afhængigt af, hvor mange kvadratmeter du skal have, og hvor centralt den ligger i byen.

Vil du have en 2 værelses lejlighed i Odense helt inde omkring centrum, så er vi nærmere de 10.000 kroner i månedlig husleje, mens du i de lidt mere yderligt liggende kvarterer godt kan finde rigtig fine og rummelige boliger til en lavere pris. Leder du efter en 2 værelses lejlighed i Odense C, så er der særligt stor efterspørgsel, og du skal være klar til at tage en beslutning, hvis du finder det rette.

Lejlighederne lidt uden for centrum forsvinder ikke med samme hast, men de er stadig populære, fordi de ligger i god afstand til byen trods alt. Det meste i Odense er i cykelafstand, uanset hvor du bor, og samtidig fungerer offentlig transport også godt, hvis du vil med bus til den anden side af byen.

Dette har Odense at byde på

Som vi kort har været inde over, så er Odense en stor dansk uddannelsesby, hvor der hvert år kommer mange unge til. Det betyder dog ikke, at Odense er en udpræget ungdomsby med gang i den torsdag til søndag. Odense er en relativt rolig by, der særligt med et inspirerende gågademiljø også passer til de mere afslappede typer. Der er bestemt noget for de unge og gode bylivsmuligheder, men der er en fantastisk balance i byen.

Af aktiviteter og kulturtilbud finder man blandt andet H. C. Andersens barndomshjem, som trækker turister til fra nær og fjern året rundt. Du finder også en zoologisk have og et hyggeligt miljø omkring Odense Havn, som er helt inde i byen. Derudover får du også en god central placering i landet, hvis du har familier og venner, der bor i enten Jylland eller på Sjælland. En 2 værelses lejlighed i Odense er derfor et rigtigt godt valg, hvad end du bor alene eller med en partner.

Vi finder det rette hjem til dig

Hos Lejeboligmægleren er vores ypperste opgave at sikre dig, at du finder det helt rigtige, når du søger efter en 2 værelses lejlighed i Odense. Derfor gør vi altid meget ud af at sikre kvaliteten af vores boligannoncer, så du kan være sikker på, at de billeder og den beskrivelse, som du mødes af, stemmer overens med virkeligheden.

Vi kan fremvise et væld af lækre 2 værelses lejlighed i Odense i alle steder af byen, og vi står gerne til rådighed for spørgsmål eller tvivl, hvis du sidder inde med dette. Vi anbefaler, at du skriver dig op i vores lejerkartotek, hvis du ikke umiddelbart kunne finde den helt rette bolig til dine behov. Så underretter vi dig, når der kommer noget op, der matcher dine kriterier til en 2 værelses lejlighed i Odense – og det skal der nok komme inden for en overskuelig fremtid, så du kan flytte ind i din drømmebolig snart.

2 værelses lejlighed odense c