Lejeboliger i Odense NV

Lejebolig Odense NV

Boliger til leje i Odense NV

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Odense er en stor og skøn by med en masse lækre lejeboliger til leje. Vi har her på siden samlet alt det bedste, som Odense NV har at byde på. Leder du derfor efter lejebolig i Odense NV, er du landet det rette sted. Du kan ændre din søgning her på siden, så der kun bliver vist lejeboliger, som er relevante for din livssituation.

Odense er en populær by, og der kommer hvert år mange studerende til byen, som skal læse på universitetet og andre uddannelser, der er i byen. Vil du derfor gerne være sikker på at få din ønskede lejebolig i Odense NV, bør du være hurtig til at slå til – særligt i sommerperioden – da mange unge kommer til byen udefra i denne periode.

Hvad koster en lejebolig i Odense NV?

Odense NV har en rigtig god placering i forhold til centrum, og man finder her et væld af lejeboliger i forskellige størrelser og med forskellige antal af værelser. Du finder både mindre lejligheder, men fordi vi netop er en smule ude af byen, kan du også finde lejeboliger i form af mindre huse. En 1 værelses lejlighed på omkring 50 kvadratmeter koster omkring 5.000 kroner i husleje, og det er altså studievenlige priser.

Vil man gerne op og have en lidt større 2 eller 3 værelses lejlighed i Odense NV, så skal man nok regne med at betale omkring 7-10.000 kroner. Den specifikke pris afhænger naturligvis af placeringen af lejligheden. Jo tættere på centrum, jo dyrere er det. Disse priser er en smule over landsgennemsnittet, men sammenlignet med andre storbyer som København og Aarhus, er det relativt gode priser på kvadratmeter.

Odense som by har masser at byde på, og det er nemt at komme rundt med offentlig transport eller cykel. Det tager ikke specielt lang tid at komme ind til centrum fra Odense NV, hvis det er her, du vælger, at dit næste hjem skal være.

Lej via Lejeboligmægleren

Vil du gerne have en lejebolig i Odense NV, vil vi gerne bidrage med et stort udvalg af forskellige potentielle hjem i den nordvestlige del af Odense. Vi ved godt, at det kan være lidt af en jungle at finde rundt i boligmarkedet, men vi forsøger at gøre vores boligannoncer så konkrete og præcist beskrevne som overhovedet muligt, så du har de bedste forudsætning for at tage den rigtige beslutning om din fremtid. Vores mål er at give dig den helt rigtige mavefornemmelse, og at den stemmer overens med virkeligheden, når du ser lejligheden.

Vi anbefaler også, at du i samme ombæring får skrevet dig op i vores lejerkartotek, så du altid kan blive informeret om nye boliger på markedet, der matcher dine krav til en eventuel lejebolig i Odense NV.

lejebolig i odense nv