Ørestad er en del af København og øen Amager, som oplever stor vækst med mange nye boliger, der skyder op rundt omkring. Mange af områderne er særdeles attraktive med mulighed for kig til vand, og leder du derfor efter lejebolig i Ørestad, forstår vi dig godt. Vi har her på siden samlet alle vores tilgængelige lejeboliger i Ørestad.

Da Ørestad er en del af København og relativt tæt på centrum, bør du handle hurtigt, hvis du finder en lejlighed, der matcher dine behov. Lejeboliger er særdeles populære i København og ryger rigtig hurtigt, og du bør derfor slå til med det samme, hvis du finder noget, der matcher din mavefornemmelse. Hos Lejeboligmægleren står vi til rådighed for spørgsmål og tvivl – så kontakt os endelig, hvis du vil have afklaret nogle forhold.

Lejebolig i Ørestad – hvad koster det?

I Ørestad er der mange nye byggerier, og det betyder, at mange af lejeboligerne, som du finder her på siden og eventuelt andre steder, vil være nyt byggeri. Kombineret med at vi er relativt tæt på København betyder, at priserne er relativt høje sammenlignet med andre dele af landet. Det er muligt at finde 1 værelses lejligheder på cirka 50 kvm til 8-10.000 kroner i månedlig husleje, mens værelser kan lejes for omkring 5.000 kroner.

Vil du derimod gerne bo som par eller familie med god udsigt udover nogle kanaler eller Amager Fælled, så stiger priserne en smule. Vil du eksempelvis gerne bo i en lejebolig i Ørestad med 3 eller 4 værelser, kan 120 kvm nemt koste 15.000 kroner om måneden og ofte også mere. Området er relativt roligt og ikke præget af mange studerende, som andre steder er, og det skyldes blandt andet, at der er mange af disse store lejligheder egnet til familier, etablerede par og seniorer.

Igen gør vi dog opmærksom på, at lejeboliger i Ørestad og resten af København forsvinder ret hurtigt fra markedet, så vi anbefaler kraftigt, at du ikke giver dig selv for meget betænkningstid, hvis du finder noget, du kan lide. Er dine grundlæggende kriterier opfyldt, og er mavefornemmelsen god, så bør du hurtigst muligt tage kontakt til udlejer for om ikke andet at bestille en fremvisning.

Hvorfor er Ørestad et godt område?

Ørestad er en ny og funklende del af København med mange nye boliger, som grænser op til lækre områder tæt på vand og grønne arealer. Ørestad er helt generelt i vækst, og man finder blandt andet DR Byen, Royal Arena og Fields her. Der er derfor masser af gastronomi og kulturelle tilbud lidt rundt om hjørnet, selvom indre by er tæt på.

Du skal ikke rejse mange stop med metroen, før du er ved eksempelvis Kongens Nytorv eller andre lokale adresser. Metroen går hele tiden, og det er derfor nemt at komme rundt, hvis du finder en lejebolig i Ørestad. Ellers er cyklen din bedste ven i København, og du vil opleve, at det er de flestes foretrukne transportmiddel.

Find dit næste hjem på Lejeboligmægleren.dk

Hos Lejeboligmægleren gør vi en dyd ud af kunne hjælpe dig til at finde dit næste hjem. Vi ved, at det er en stor beslutning og en proces, der kræver nogle forskellige og vigtige trin. De praktiske omstændigheder skal være på plads, men endnu vigtigere skal mavefornemmelsen være rigtige.

Vi prøver så vidt muligt at skabe så gennemsigtigt et koncept som muligt med informerende boligannoncer, der giver dig alt det, du har brug for, for at kunne tage en god og velafstemt beslutning. Du har sågar mulighed for at skrive dig op i vores lejerkartotek, hvis du vil have besked, når der kommer en relevant bolig til leje. Skriv dig op, og opsæt dine kriterier for en lejebolig i Ørestad – så vil vi kontakte dig, når noget er aktuelt for dig. Det plejer at ske ret hurtigt, da der er stor udskiftning i lejeboliger i og omkring København.

ørestad lejebolig