Lej en lejlighed i Aabybro

Lejlighed Aalborg

Lejligheder i Aabybro

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Find den perfekte lejlighed i Aabybro

Aabybro er en skøn by på strækningen mellem Aalborg og badebyen Blokhus. Her finder du en lejlighed, der er inden for kort afstand til nogle af Nordjyllands store trækplastre, som også er et trafikalt knudepunkt mod Thylandet og eksempelvis Thisted mod vest. Det første, du møder, når du kører ind mod Aabybro, er det kæmpestore kunstværk, Landart, der på sin helt egen måde giver lovning på, at Aabybro er meget mere end bare en standard oplandsby til Aalborg.

Herfra er der kun cirka 10 minutter i bil til Aalborg Lufthavn og 15 minutter til Vesterhavet i Blokhus, der er blandt nordjydernes foretrukne badestrande. I Aabybro bor der cirka 6.000 mennesker, men i forhold til sin overskuelige størrelse, ligger her faktisk et enormt stort udvalg af specialbutikker og dagligvareforretninger. Du finder også hyggelige cafeer og familievenlige restauranter – for Aabybro er en by i udvikling. En udvikling, der også har sørget for, at det er muligt at finde en god og moderne lejlighed i Aabybro.

Aabybro er en idyllisk landsby med et moderne kulturelt twist

Knudepunktet i Aabybro forstærkes af tilstedeværelsen af Kultur- og ErhvervsCenter Jammerbugt, hvor der afholdes masser af events og koncerter med store navne fra ind- og udland hvert eneste år. I Søparken har du, som bor i en lejlighed i Aabybro, mulighed for at gå eller løbe en tur i et stort grønt område, der får enhver have til at blegne. En anden ting, som også er med til at markere Aabybro på landkortet, er Aabybro Mejeri, der stadig er i drift. Det producerer blandt andet den landskendte og meget anerkendte Ryå Is. Ryå er også navnet på den å, der løber gennem byen, og hvor man kan tage på kanoture om sommeren. Her har du indbegrebet af landsbyens idyl med de aktive specialbutikker og et landsbysamfund med et godt greb om det at skabe sammenhold og fællesskab for byens borgere, som gør Aabybro til en attraktiv by at leje en lejlighed i.

Når du klikker på billederne på oversigten, kan du se billeder og læse mere om hver enkelt lejlighed i Aabybro. Her vil du finde en beskrivelse af de enkelte lejligheder, få indsigt i detaljer og informationer om den valgte lejlighed samt en opstilling over økonomi vedrørende leje af lejligheden m.m.

Meld dig ind i vores Lejerkartotek - den letteste vej til en lejlighed i Aabybro

Hvis du har en særlig interesse for at leje en lejlighed i Aabybro, kan du sørge for at få besked i din indbakke, når der er nye lejemål i området. Det eneste, du skal gøre, er at registrere dig i vores online lejerkartotek. Her kan du også angive ønsker til din kommende lejlighed i Aabybro, så vi har mulighed for at finde den helt perfekte bolig til dig.

På den måde kan vi give dig besked med det samme, når der bliver en lejlighed ledig i Aabybro, der passer til de krav eller ønsker, du selv har angivet. Herefter tager vi kontakt til dig og arrangerer en fremvisning, såfremt den pågældende lejlighed i Aabybro har interesse.

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig