Amager udgør en større del af København og er derfor manges foretrukne destination, når der skal findes bolig i hovedstadsområdet. Øen er i sig selv i vækst med masser af grønne områder, og du får samtidig en placering blot et stenkast fra indre by. Vi har her på siden samlet alle vores tilgængelige lejligheder til Leje på Amager, så hvis du leder efter et sted at bo nær København, uden at priserne rammer samme høje niveau som inde centralt, er du landet det rette sted.

Søger du en lejlighed til leje på Amager, kan du her på siden indstille dine præferencer, så der kun kommer lejligheder op, som matcher dine boligkrav, hvad end du er studerende eller vil flytte til med hele familien. Da København er et særdeles populært område, anbefaler vi, at du handler hurtigt, da der altid står folk klar til at overtage lejligheder med gode placeringer – dette gælder særligt en lejlighed til leje på Amager.

Hvad koster en lejlighed til leje på Amager?

En lejlighed til leje på Amager kan svinge meget i pris, da der er forskellige områder med forskellig prissætning. Du kan finde rigtige dyre lejligheder omkring Islands Brygge og Amager Strandpark, mens du mere inde på øen kan finde gode og store lejligheder til et mere gennemsnitligt prisleje.

Lad os starte fra bunden af. Hvis du bare gerne vil have et værelse at bo i, kan du på Amager finde priser startende fra 4.000 kroner. Vil du gerne bo nogenlunde tæt på byen, så stiger priserne for et værelse lidt, og du kan regne med at skulle betale omkring 5.000 kroner. Søger du derimod egen lejlighed til leje på Amager, skal du nok regne med at betale 7-8.000 kroner for en 1 værelses lejlighed.

Det er derfor oftest værelser og 1 værelses lejligheder, som de studerende kommer efter, så vil du gerne flytte til byen, skal du særligt om sommeren være opmærksom på, at disse boligtyper ryger hurtigt, når du er på jagt efter en lejlighed til leje på Amager.

Hvad kan Amager byde på?

Overvejer du at flytte i en lejlighed til leje på Amager, så er der mange gode grunde til det. Først og fremmest er det en bydel i massiv vækst, og der er masser af lækre områder og kulturtilbud. Du finder eksempelvis Fields og Royal Arena på Amager. Derudover er der også mange grønne områder, herunder Amager Fælled og Amager Strandpark, som er utroligt populære steder.

Der er mange nye byggerier, så der kommer hele tiden nye tilbud om lejligheder, og uanset hvor på Amager du bosætter dig, så er der aldrig langt til den nærmeste metro, så du kan komme hurtigt ind til byen. Metroen går hele tiden, og du kan på 3-5 stop være inde ved Kongens Nytorv eller Hovedbanegården.

Derfor skal du vælge Lejeboligmægleren

Når man går på jagt efter sit næste hjem, er det en lang proces, som helst skal ende ud i den helt rigtige mavefornemmelse. Det er netop den proces, vi agter at give dig gennem gennemskuelige boligannoncer på nogle af de bedste adresser i landet.

Er du derfor på jagt efter en lejlighed til leje på Amager, kan du regne med at finde et stort udvalg her på siden. Du skal blot sortere lidt efter, hvad du har brug for, og så er vi sikre på, at der nok skal være noget for dig og eventuelle samlevere. Hvis du ikke var i stand til at finde noget i første omgang, så kan du skrive dig op i vores lejerkartotek, så du kan blive underrettet, når der kommer nye relevante boliger til leje.

Husk dog, at vi med en lejlighed til leje på Amager befinder os i København, og her går ubeboede lejligheder ikke længe rundt. Når du finder en lejlighed, der matcher dine praktiske krav, og mavefornemmelsen sig god for stedet, så bør du handle hurtigt og få set lejligheden med det samme. Ellers ryger den næsten med garanti inden for et par dage.

amager lejlighed til leje