Lejligheder til leje på Christianshavn

Lejlighed Christianshavn

Lejligheder på Christianshavn

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

I København finder man mange unikke områder, hvor det er særdeles populært at bo, og et af de steder er Christianshavn. Området har en stor historisk betydning for byen, og de charmerende bygninger danner rammer for mange lejelejligheder på netop Christianshavn. Vi er stolte af og glade for at kunne fremvise dig nogle af de absolut bedste lejligheder i området her på siden, hvor du kan sortere efter størrelse og antal af værelser.

Christianshavn er en del af det, man definerer som centrum, og lejligheder i dette område ryger meget hurtigt. Har du derfor mulighed for at sige ja til en lejlighed til leje på Christianshavn, bør du ikke tænke flere dage over det, da lejligheden med god sandsynlighed er røget videre til en anden i mellemtiden. Har du derfor den rigtige mavefornemmelse, anbefaler vi hurtig afhandling.

Hvad koster en lejelejlighed på Christianshavn?

Man kommer næsten ikke tættere på centrum end Christianshavn, og derfor finder man her priser, der ligger en del over landsgennemsnittet for lejeboliger. Ønsker du en 1 værelses lejlighed på Christianshavn, skal du regne med at lægge i hvert fald 8.000 kroner og i de fleste tilfælde også mere end det. Er du på SU, og ønsker du at bo i området på et SU-venligt budget, kan du finde værelser til 5.000 kroner og opefter.

Leder du efter en lejlighed til leje på Christianshavn med 2 værelser eller flere, skal du regne med at betale over 12.000 kroner som de billigste priser. Ønsker du at bo sammen med en partner, og er I begge på SU, kan det med lidt god vilje køre rundt, men generelt er priserne ikke specielt studievenlige, medmindre man ønsker at leje et værelse.

Det skyldes den fantastiske placering tæt på både vand og by, og finder man det helt rigtige sted, kan man sågar få udsigt til vandet fra sin lejlighed. Vær dog opmærksom på, at disse lejligheder typisk ryger hurtigt, samtidig med at de ligger på et prismæssigt højere niveau end andre lejligheder i området, der ikke ligger ud til vandet.

Find din lejlighed til leje på Christianshavn via Lejeboligmægleren

Christianshavn er et helt unikt sted tæt på alting i Danmarks hovedstad, og vi synes, at alle fortjener at bo sådan et sted mindst én gang i løbet af deres liv. Derfor kan du her på siden finde lejligheder til leje på Christianshavn, og vi arbejder hårdt for at gøre boligannoncerne så gode som muligt, så du kan finde en bolig på det bedste vurderingsgrundlag muligt.

Det er derfor heller ikke nogen hemmelighed, at lejligheder i dette område ryger hurtigt. Vi anbefaler derfor, at du skriver dig op i vores lejerkartotek, så du kan få besked, når der kommer en lejlighed til leje på Christianshavn op, der matcher dine behov. Vi glæder os til at præsentere dig for dit næste hjem.

leje lejlighed christianshavn