Lejligheder til leje på Frederiksberg

Lejlighed Frederiksberg

Lejligheder på Frederiksberg

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Med en lejlighed til leje på Frederiksberg får man ikke en meget bedre placering i København. På denne side kan du finde alle lejligheder til leje på Frederiksberg, der er sat til leje gennem Lejeboligmægleren.dk. Du har mulighed for at opsætte dine kriterier til boligen, så du kan være sikker på, at den matcher dine behov for antal af værelser, kvadratmeter eller noget helt tredje.

Frederiksberg er en særdeles populær placering hos både unge, familier og seniorer, og vi anbefaler derfor kraftigt, at du er hurtigt ude, hvis du vil være sikker på at få fat i en lejlighed til leje på Frederiksberg. Vi sidder naturligvis til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål til os eller vores udvalg af lejligheder til leje på Frederiksberg.

Hvad koster en lejlighed til leje på Frederiksberg?

Grundet den gode placering tæt på indre by er priserne på Frederiksberg nogle af de dyreste per kvadratmeter. Men det er bestemt muligt at finde noget, uanset din livssituationer. Er du ude efter værelser, kan du typisk slippe afsted med at betale 4.500-6.000 kroner, hvilket matcher et SU-budget. Vil du gerne op at have din egen 1 værelses lejlighed til leje på Frederiksberg, kræver det oftest lidt mere end et studiejob ved siden af studiet, hvis det skal køre rundt hver måned.

Prisen for en 1 værelses lejlighed på Frederiksberg kan nemt være 9.000 kroner om måneden. Er du ikke på SU, behøves det ikke være noget problem – og vi synes, at alle bør prøve at bo i København mindst én gang i deres liv for at opleve, hvad Danmarks skønne hovedstad har at byde på. Frederiksberg er her et oplagt sted, hvis du vil bo centralt med smukke københavnske bygninger på hvert gadehjørne.

Frederiksberg er særligt populært blandt familier og seniorer, og selvom der kommer mange studerende til byen, er der mere oplagte områder for dem. Dermed ikke sagt, at der ikke sker noget i dette område, for det gør der bestemt. Der er masser af gode kulturelle tilbud, og metroen er altid kun lige rundt om hjørnet, hvis man da ikke allerede har valgt at cykle ind til Kongens Nytorv eller lignende centrale destinationer fra sin lejlighed til leje på Frederiksberg.

Hvad har Frederiksberg at byde på?

Frederiksberg er meget tæt på centrum, men det er samtidig et sted med masser af grønne områder. Eksempelvis finder du her Frederiksberg Have, som jævnligt benyttes af områdets beboere. Du er også meget tæt på zoologisk have, hvis dyr interesserer dig.

Men mest interessant af alt er du ikke langt fra skønne gastronomiske og kulturelle tilbud. Der er god mad lige rundt om ethvert gadehjørne, og der er altid god stemning, når du er ude af din lejlighed til leje på Frederiksberg. Er du heldig, kan du ligefrem komme til at bo helt tæt på Søerne, som grænser op til indre by.

Find dit næste hjem hos Lejeboligmægleren

Frederiksberg og København har masser af lækre lejligheder at byde på, og vi er stolte af og glade for at kunne fremvise dig mange af dem her på siden. Frederiksberg er et skønt område af København, og man får ikke en bedre kombination af ro og byliv end lige her.

Vi vil gerne gøre det til en enkel proces at finde dit næste hjem, og derfor er vores mål at gøre alle vores boligannoncer samt vores generelle service så gennemsigtig som muligt, så du kan opleve ro i maven, når du skal vælge dit næste hjem. Vi ved, det er en stor beslutning, og den vil vi gerne støtte op omkring på bedst mulig vis. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os, vores lejligheder eller vores service. Du kan også skrive dig op i vores lejerkartotek, hvis du vil have besked, når der dukker en relevant bolig op for dig. Det kan være nødvendigt, når man vil finde en lejlighed til leje på Frederiksberg, da boliger i dette områder ryger meget hurtigt.

frederiksberg lejlighed til leje