Lej en lejlighed i København NV

Lejlighed København NV

Lejligheder i København NV

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Det nordvestlige kvarter af København er et område, som vokser i popularitet. Det betyder blandt andet også, at der dukker mange nye boligbyggerier op, som går godt i spænd med områdets industrielle look. Her på siden har vi samlet nogle af de bedste og flotteste lejligheder, som København NV har at byde på, og du kan sortere i udvalget, så der kun kommer lejligheder i København NV frem, som matcher dine krav til en kommende bolig.

Husk, at København er en særdeles populær by at bo i, og derfor er der rift om lejlighederne. Det gælder også lejligheder i København NV, som er et område, mange unge bosætter sig i, fordi priserne er en smule lavere end i centrum. Du skal derfor være klar til at tage en hurtig beslutning, hvis du støder på den helt rigtige lejlighed.

Lejligheder i København NV – hvad er prisen?

Der er mange nye byggerier i København NV, som på boligfronten virkelig har taget fart de sidste par år. Før var det mest bare industrielle bygninger, men der er nu mange, som bor i dette efterhånden særdeles charmerende kvarter af byen. Da boligerne er nye, så er priserne på dem lidt højere end normalt, da man som bekendt flytter ind i en totalrenoveret bygning, men samtidig er vi tilpas langt ude til, at det godt kan lade sig gøre at bo her på et SU-budget.

Du skal regne med, at mindre 1 værelses lejligheder i København NV koster omkring 7.500 kroner. Herefter stiger prisen kun, og du skal være forberedt på at betale over 10.000 kroner i månedlig husleje, hvis du gerne vil have en 2 værelses lejlighed eller mere i dette område. Vil du gerne lidt ned i pris, kan du finde værelser til omkring 4.000 kroner og opefter.

Du får dog med lejligheder i København NV en rigtig god placering i forhold til både natur og indre by. Du finder herude dejlige naturområder, og centrum er ikke længere væk end et par stop med metroen. Du kan også vælge at cykle, som mange københavnere gør.

Søg blandt lejligheder på Lejeboligmægleren.dk

Hos Lejeboligmægleren forsøger vi konstant at udvide vores udvalg af lejligheder i København NV, mens vi løbende ser på, hvordan vi kan forbedre vores service og produkt, så du får den bedste vej ind i din nye lejebolig. Vi ved godt, at du står foran en vigtig beslutning om din fremtid, og den vil vi gerne støtte dig så godt i, som vi nu engang kan.

Fandt du ikke det, du søgte efter i første omgang på vores side, så anbefaler vi, at du skriver dig op i vores lejerkartotek. Her kan du blive underrettet, når der kommer lejligheder i København NV op på vores side, som ser ud til at matche dine boligbehov. God jagt.

lejligheder i københavn nv