Lej en lejlighed i København Ø

Lejlighed København Ø

Lejligheder i København Ø

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Østerbro udgør en stor, betydningsfuld del af København, og derfor finder man også her et væld af lækre og store lejligheder, der alle sammen er tæt på centrum i Danmarks største by. Du kan her på siden sortere og finde det helt rigtige match for dig, så kan du finde den perfekte lejlighed i København Ø for dig.

Vi gør dog i samme ombæring opmærksom på, at området er så populært, at man skal være hurtig til at træffe en beslutning, hvis man får tilbudt den helt rette lejlighed på den ønskede placering. Særligt om sommeren er der ekstra stor rift om lejlighederne, da mange studerende fra landet over kommer til byen.

Hvad koster en lejlighed i København Ø?

København Ø, også kendt som Østerbro, er et af de absolut mest populære områder i København, da det er meget tæt på centrum og adskillige kulturtilbud. Derfor finder du her priser på lejligheder til leje i København Ø, som er en del over landsgennemsnittet.

Det betyder blandt andet, at du kan få en 1 værelses lejlighed til mindst 8.000 kroner om måneden i husleje. En lejlighed i København Ø er derfor ikke just det mest SU-venlige, men med det rette studiejob og den rette lejlighed, kan man som studerende få det til at fungere, hvis egen lejlighed har så stor en betydning. Kan man derimod leve med et værelse, kan man typisk finde det til omkring 5.000 kroner.

Kommer man som par, og vil man gerne have lidt mere plads, så skal man for en 2 eller 3 værelses lejlighed i København Ø betale mindst 12.000 kroner om måneden i husleje. Man får på Østerbro en fantastisk placering i cykelafstand til centrum. Er man ikke den store bruger af cyklen, så kører metroen også konstant, og man er aldrig mange stop fra indre by og Kongens Nytorv.

Find din drømmebolig på Lejeboligmægleren.dk

Hos Lejeboligmægleren tager vi ansvaret for, at du trygt, sikkert og veloplyst kan finde din næste lejlighed i København Ø. Vi gør altid meget ud af, at vores boligannoncer er konkret og præcist beskrevet med både billeder og informationer, så du altid har det bedste grundlag at tage din beslutning ud fra. Har du spørgsmål til os eller vores service, er du mere end velkommen til at kontakte os, og så vil vi strække os rigtig langt for at hjælpe dig videre.

Selvom du ikke finder den perfekte lejlighed i København Ø her på siden i første omgang, så er der stadig håb. Fordi du kan nemlig vælge at skrive dig op i vores lejerkartotek, så du kan blive den første til at få besked, når der kommer en lejlighed i København Ø op, som matcher dine behov.

lejlighed til leje københavn ø