Vi har her på siden samlet et stort og spændende udvalg af lejligheder til leje i København S, som er en spændende og støt voksende bydel af København. København S dækker et relativt stort område tæt på centrum, og en stor del af København S udgøres af øen Amager, der grænser op til indre by.

Du kan også her på siden sortere i udvalget af lejligheder, så der kun kommer lejligheder frem, der matcher dine krav til eksempelvis kvadratmeter og antal værelser. Vi gør opmærksom på, at lejligheder i og omkring København forsvinder fra markedet hurtigt, og selvom der er stor udskiftning, så skal man være hurtig til at kunne tage en beslutning, hvis man får tilbudt den helt rette lejlighed. Ellers står der helt sikkert nogle på spring til at tage den.

Hvad koster det at leje lejlighed i København S?

København S er som nævnt et stort område og dækker mange forskellige adresser både tæt på og relativt langt væk fra byen. Vil du gerne så tæt på centrum som muligt, så skal du nok regne med, at et værelse i København S koster omkring 5.000 kroner at leje om måneden. Kommer du lidt længere ud på Amager eksempelvis, kan du sagtens finde værelser til i hvert fald 4.000 kroner. Vi er dog stadig tæt på centrum, og det afspejler priserne også.

Vil du gerne finde en lejlighed til leje på Islands Brygge, skal du forvente, at priserne ikke ligefrem er SU-venlige. Egen lejlighed til leje i København S i dette område koster nemt over 12.000 kroner, hvis du vil have en 1 eller 2 værelses lejlighed. Det samme gør sig gældende, hvis du vil have en lejlighed til leje i København S omkring Amager Strandpark. Generelt er priserne naturligt nok høje ud mod vandet, og begge disse områder er samtidig tæt på byen, hvorfor du her skal forvente en højere husleje.

En gennemsnitlig pris på at leje lejlighed i København S ligger nok på omkring 8-12.000 kroner for en 1-2 værelses lejlighed, men det afhænger som bekendt meget af det enkelte område.

Find din lejlighed til leje i København S via Lejeboligmægleren

København S er et skønt område med masser at byde på, og hvis du derfor også gerne vil flytte til området, forstår vi dig godt. Og vi vil gerne hjælpe dig på vej så godt som muligt, så du ikke alene bliver glad for lejligheden, men også har en god oplevelse i målet mod at finde drømmeboligen.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring en bolig eller os. Du kan vælge at skrive dig op i vores lejerkartotek, så du kan være den første til at få besked, når der kommer en lejlighed til leje i København S frem her på siden.

leje lejlighed københavn s