I København finder man mange populære områder tæt på byen, og København SV er et af de steder. Med en placering i København SV er man tæt på både by og flotte naturområder, så leder du efter både ro i hverdagen og gode praktiske muligheder for at komme ind til indre by, så er en lejlighed i København SV en rigtig god løsning for dig.

Lejligheder i København går som varmt brød, og vi anbefaler, at du tager en så hurtig beslutning som muligt, hvis du finder den rette lejlighed her på siden. Mange er interesserede i lejligheder i dette område, så får du den rette mavefornemmelse, skal du være klar til at slå til.

Hvad koster en lejlighed i København SV?

I København SV finder mange nye boligbyggerier og dyrere lejligheder tæt på vand ved blandt andet Sydhavnen. Derfor ligger mange lejligheder i den dyre ende af skalaen, men det er også muligt at finde en lejlighed i København SV, som matcher det generelle prisniveau mere.

Eksempelvis vil en 1 værelses lejlighed i dette område koste omkring 7-8.000 kroner, og så skal du ikke regne med udsigt til vandet eller mange kvadratmeter. Generelt ligger Københavns priser en del over landsgennemsnittet, og det gælder naturligvis også for området omkring det sydlige Vesterbro. Vil du gerne have udsigt til vandet, og vil du op i flere værelser, så skal du regne med at betale omkring 15.000 kroner. Det er bestemt ikke SU-venligt, og derfor finder man heller ikke mange studerende i disse områder, som ellers dominerer andre steder af byen.

Vil man gerne lidt ned i pris, så ligger Valby også meget tæt på København SV. Her får man også en rigtig god placering på en lejlighed i København SV, men priserne er som regel lidt mere medgørlige. Samtidig er det også utroligt nemt at komme ind til byen med både cykel og metro – uanset om du bør i Valby eller tættere på byen i København SV.

Find din næste lejlighede i København SV her på siden

Vi har gjort det nemt for dig at finde din næste bolig her på siden. Sorter efter, hvor mange værelser og kvadratmeter du vil have, og vælg din præcise placering – så kommer alle vores relevante lejligheder op. Vi gør hver dag vores ypperste for at levere den bedst mulige service og de bedst mulige annoncer, så du får præcis og konkret information at forholde dig til i din boligsøgen.

Vi ved godt, at det er en stor ting at finde sit næste hjem. Den proces vil vi gerne bidrage til, så godt som vi nu kan. Kontakt os derfor endelig, hvis du har spørgsmål til os eller vores annoncer. Fandt du ikke, hvad du ledte efter i første omgang, så kan du med fordel skrive dig op i vores lejerkartotek. Herved tager vi fat i dig, når der kommer en bolig op, der matcher dine krav. Det kan være nødvendigt at være først på pletten i dette marked, hvor boligerne ryger hurtigt.

lejlighed til leje københavn sv