Lej en lejlighed i Lystrup

Lejlighed Lystrup

Lejligheder i Lystrup

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Find den perfekte lejlighed i Lystrup

Lystrup er en hyggelig satellitby til Århus, hvor der bor cirka 10.000 indbyggere. Det gør den til en af de helt store forstæder til byen. Med sin beliggenhed tæt på Århus og ved Egådalen og Engsøen er området fyldt med skønne muligheder, der for mange gør det til det oplagte område at søge efter en lejlighed i. Lystrup er idyllisk omkranset af en række forskellige maleriske naturscenarier. Her finder du eksempelvis frodige skove og bølgende marker – men også grønne områder, der breder sig gennem byens gader. 

Byen er en naturskøn oase tæt på den midtjyske hovedstad og har særligt gode trafikforbindelser, hvilket gør Lystrup til et attraktivt sted at lede efter en lejlighed for folk, der pendler, og forretningsdrivende. Lystrup, der ligger cirka 10 km fra Århus Centrum, kan byde nye lejere velkommen til et område med en masse skønne rekreative områder, som binder byen sammen med velfungerende institutioner, foreninger, et driftigt handelsliv og en togstation, der gør det særligt let at komme til og fra byen, hvis ikke man har bil.

Med en lejlighed i Lystrup har du naturen lige om hjørnet

Noget af det, der er mest karakteristisk for Lystrup, er skoven, der ligger midt inde i byen. Den fungerer i dag som et aktivt og brugeligt vartegn, der inviterer til sociale og fysiske aktiviteter hele året rundt. Området flankeres desuden af et grønt areal, der bruges flittigt af byens uovertrufne forenings- og idrætsliv, og også indeholder Lystrup Svømmehal. Byen har naturligvis også en handelsmæssig bykerne med forskellige dagligvarebutikker og specialbutikker. Kombinationen af landsbyidyl, jernbanen og den korte afstand til Århus gør Lystrup til det perfekte sted at lede efter en lejlighed, hvis du har brug for lidt mere frihed og natur i din dagligdag. Her hersker der fred og ro, men en fred og ro, der hurtigt kan omsættes til et væld af oplevelser fra den gode beliggenhed, som Lystrup har. 

Registrer dig i vores Lejerkartotek og få besked om nye lejligheder i Lystrup

Har du lyst til at holde dig orienteret om nye ledige lejligheder i Lystrup, kan du sørge for at få direkte besked, ved at gøre brug af vores gratis online service. Du kan taste dine præferencer til din fremtidige lejlighed i Lystrup ind i vores system gennem det, som vi kalder for vores Lejerkartotek. Derved har vi mulighed for at tage kontakt til dig, så snart vi har muligheden for at tilbyde dig en lejlighed, der matcher de ønsker, som du har skrevet ind i vores system.

Hvis det viser sig at være interessant for dig, arrangerer vi naturligvis en fremvisning, så du kan komme ind og se den pågældende lejlighed i Lystrup. Det er din bedste mulighed for at holde dig up-to-date angående nye ledige lejligheder, der løbende vil blive sat til leje i det ganske unikke område tæt på Århus og den midtjyske naturidyl, som du vil have glæde af i rigtigt lang tid fremover.

lejebolig lystrup