Lejligheder til leje på Nørrebro

Lejlighed Nørrebro

Lejligheder på Nørrebro

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

København har utroligt mange lækre områder at bo i, og et af de områder, der særligt de senere år har taget fart på boligfronten, er Nørrebro. Nørrebro er et af Københavns brokvarterer, og derfor er der et rigt byliv med masser af aktiviteter og gastronomiske muligheder. Med en lejlighed til leje på Nørrebro får du næsten ikke en bedre placering i København.

Det betyder også, at lejlighederne i dette område forsvinder hurtigt fra markedet – særligt i sommermånederne, når unge tilflyttere fra hele landet kommer for at studere. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du er i stand til at tage en hurtig beslutning, hvis den rette lejlighed kommer op. Du skal i hvert fald ikke vente flere dage med at kontakte udlejer.

Hvad koster en lejlighed til leje på Nørrebro?

Da Nørrebro er en af de absolut mest populære lokationer til bolig i hele Danmark, så ligger prisen naturligvis en del over landsgennemsnittet. Hvis du kommer som studerende til byen, og skal du leve på et SU-venligt budget, så er det ikke sikkert, at du skal regne med meget mere end et værelse, hvis du vil have en lejebolig på Nørrebro.

Et værelse kan lejes for cirka 5.000 kroner, mens en 1 værelses lejlighed i de fleste tilfælde koster omkring 8.000 kroner, hvis du vil have en nogenlunde placering tæt på centrum. Man kan selvfølgelig godt strække Nørrebro en del ud og finde billigere boliger ud nordpå. Kommer man som par, og vil man gerne have lidt mere plads at boltre sig på, skal man nok forvente at betale mindst 11.000 kroner for en 2 eller 3 værelses lejlighed til leje på Nørrebro.

Priserne er måske i den dyre, men du får til gengæld heller ikke en meget bedre placering. Du kommer til at bo meget tæt på indre by, og du vil have let adgang til samtlige aktiviteter og kulturtilbud, som København har at byde på. København står aldrig stille, og det får du lov at opleve fra hjertet af med en lejlighed til leje på Nørrebro.

Find lejlighed til leje på Nørrebro gennem Lejeboligmægleren

Hos Lejeboligmægleren mener vi, at alle bør prøve at bo i København mindst én gang i deres liv, og det kunne meget vel blive Nørrebro, hvis du vil ind centralt at bo. Vi har her på siden samlet en masse lækre lejligheder til leje, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige mavefornemmelse, når du skal finde dit næste hjem.

Vær dog opmærksom på, at lejligheder på Nørrebro ryger hurtigt, og at der stor udskiftning blandt lejere i dette område. Derfor anbefaler vi, at du skriver dig op i vores lejerkartotek, så du kan blive underrettet, når der kommer en lejlighed op, som matcher dine behov til bolig. Held og lykke med boligjagten.

lejebolig nørrebro