Lej en lejlighed i Odense M

Lejlighed Odense M

Lejligheder i Odense M

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Odense M er en stor central bydel i Odense, som er en af Danmarks største og mest populære byer at finde lejlighed i. Vi har her på siden samlet et væld af forskellige, lækre og rummelige lejligheder i Odense M, som alle ligger et stenkast fra centrum af byen.

Sæt dine kriterier op, så der kun bliver vist lejligheder, der er relevante for dig. Det kan være, at du kun ønsker et bestemt antal værelser eller kvadratmeter i din lejlighed i Odense M. Når du har fundet noget, der matcher dine behov, så skal du være opmærksom på, at lejeboliger i Odense er ret populære, og de derfor forsvinder hurtigt fra markedet. Vi anbefaler derfor, at du hurtigst muligt tager kontakt til udlejer, hvis du vil være sikker på, at lejligheden i Odense M bliver din.

Hvad koster en lejlighed til leje Odense M?

Odense er en stor dansk by i en stærk udvikling, og med undtagelse af Aarhus og København finder du her nogle af landets højeste lejepriser. Priserne i Odense M er en smule billigere end i Odense C, som betragtes som centrum af byen, selvom dele af M grænser til den definition. Vil du gerne have en 1 værelses lejlighed i Odense M, kan man typisk finde dem til et prisleje på omkring 4-5.000 kroner. Det er derfor et SU-venligt område, hvis du som mange andre kommer til byen for at studere.

Vil du gerne have lidt flere værelser og kvadratmeter at boltre dig på, så skal du betale 6-10.000 kroner for 2-3 værelses lejligheder, hvor det måske som studerende kræver en roommate eller en partner, hvis det skal køre rundt økonomisk. Dog er det ikke noget problem at betale, hvis man kommer med en stabil indtjening i baghånden.

Selvom du vælger at bosætte dig i en lejlighed i Odense M, så er der ganske kort afstand til centrum. Du kan vælge at cykle eller benytte dig af offentlig transport, som fungerer glimrende i Odense. Du finder dog i Odense M også Rosengårdscentret, så der er masser af muligheder for indkøb og shopping, selvom du ikke bor helt inde i centrum.

Vi hjælper dig med at finde en lejlighed i Odense M

Din oplevelse kommer altid i første række hos os, og derfor stræber vi konstant efter at kunne tilbyde dig gennemsigtige annoncer med alle de nødvendige informationer til din rådighed. Fordi kun med fuld indsigt kan du tage de helt rigtige beslutning på vegne af dig selv og eventuelle samboende.

Vi hjælper dig derfor naturligvis gerne, hvis du har spørgsmål til en lejlighed i Odense M, eller du vil vide mere om os. Du kan også vælge at tilmelde dig vores lejerkartotek, så du kan få besked, når der kommer en lejlighed i Odense M op, som passer til dine krav til bolig.

lejligheder i odense m