Lej en lejlighed i Odense N

Lejlighed Odense N

Lejligheder i Odense N

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

I Odense N finder man et glimrende udvalg af både store og velplacerede lejligheder, der er inden for en god afstand til både natur og byliv. Vi giver dig her på siden nogle af de skønne lejligheder, som vores udlejere har at byde på i øjeblikket.

Du kan sortere efter antallet af værelser, kvadratmeter, pris og andet, så du kan finde lige præcis den lejlighed i Odense N, der matcher dine krav til bolig, hvad end du skal bo alene, med en partner eller en hel familie. Vi står til rådighed for spørgsmål, og vi håber, at du kan finde noget her på siden, der passer til dig.

Hvad koster en lejlighed i Odense N?

Da Odense N ikke defineres som centrum af Odense, så finder du i Odense N en masse lejligheder til gode priser, som er inden for en rimelig afstand af byliv og kulturelle oplevelser. Derfor er lejligheder i dette område en smule billigere end eksempelvis lejligheder i Odense centrum, hvor de dyreste lejligheder i byen findes.

Dog er Odense C en del billigere end både det centrale Aarhus og København, og er du vant til storbypriser, så vil du blive glædeligt overrasket, hvad du kan få for pengene i en lejlighed i Odense N. Her kan du finde eksempelvis en 2 værelses lejlighed til 5.000 kroner. Vil du bare gerne have et mindre sted for dig selv, kan du sågar finde 1 værelses lejligheder til 4.000 kroner eller i omegnen af dette.

Skal du have plads til hele familien, så er det heller ikke noget problem. Du kan nemlig finde 3, 4 og 5 værelses lejligheder i Odense N for 7.000 kroner og opefter. Du kan faktisk finde 5 værelses lejligheder til under 10.000 kroner enkelte steder. Men de hænger ikke på træerne, så er det netop sådan en, du leder efter, så bør du slå til, mens der er mulighed for det. Uanset dine boligbehov kan du finde en god lejlighed i Odense N med plads og natur i nærheden, uden at du kommer for langt væk fra bylivets summen.

Find din bolig på Lejeboligmægleren.dk

Hos Lejeboligmægleren ønsker vi at skabe et simpelt overblik over alle de lejligheder, som kunne have en interesse for dig. Vores helt grundlæggende mål er at sikre dig, at de lejligheder, som du finder på nettet, giver dig den samme gode mavefornemmelse i virkeligheden, og det kan kun sikres gennem transparente annoncer og præcise beskrivelser.

Vi anbefaler også, at du skriver dig op i vores lejerkartotek. På den måde kan du få besked, når der kommer relevante lejeboliger op det område, du ønsker at bo i. Det kan eksempelvis være en lejlighed i Odense N. Vi ønsker dig rigtig god boligsøgen.

lejligheder odense n