Lej en lejlighed i Odense S

Lejlighed Odense S

Lejligheder i Odense S

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Vil du også gerne bo et sted tæt på både byliv og natur? Så har du ramt rigtigt her på siden med en lejlighed i Odense S. Odense S er en stor bydel af Odense, og du kan her finde et væld af skønne lejligheder i forskellige størrelser.

Sorter efter pris, størrelser eller antallet af værelser og find det helt rigtige match for dig i din boligsøgen. Vi står naturligvis til rådighed hele vejen igennem, hvis du har spørgsmål til vores boligannonce eller noget helt andet. Odense er en populær by at flytte til, og særligt om sommeren er der rift om lejligheder på grund af nye studerende. Derfor anbefaler vi, at du forsøger at tage en hurtig beslutning, hvis du vil være sikker på at få din lejlighed.

Hvad koster en lejlighed i Odense S?

Odense S er ikke per definition centrum af Odense, men man får en placering, hvor man kan cykle og tage offentlig transport ind til gågader, cafeer og byliv. Det betyder derfor også, at priserne ikke er helt så dyre, som hvis man ville bo i centrum.

En 1 værelses lejlighed i Odense S kan typisk lejes for 4.000 kroner om måneden, og selvom prisen teknisk set er over landsgennemsnittet, så er det sammenlignet med Aarhus og København en rigtig god og SU-venlig pris. Vil du gerne skrue lidt op for kvadratmeterne, så kan du også meget nemt finde 2 og 3 værelses lejligheder til mellem 5-7.000 kroner i dette område.

Man får nemlig bare en del for pengene, når man kommer lidt ud af centrum. Du kan altså få op mod 100 kvadratmeter for rigtig gode penge, hvis du går og overvejer, om den ekstra plads er pengene værd. Med en lejlighed i Odense S er man også altid tæt på natur og grønne områder, hvis det er noget, der kan lokke en ud af lejligheden.

Lad os hjælpe dig med at finde drømmeboligen

Hos Lejeboligmægleren ser vi det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig til dit næste hjem. Og det involverer, at vores annoncer skal være præcise, korrekte og give den helt rigtige mavefornemmelse med billederne. Vi arbejder hver dag hårdt på at sikre dig netop den oplevelse, og har du derfor forslag til, hvordan vi kan forbedre os, tager vi gerne imod dine gode råd.

Derudover skal du selvfølgelig ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående en annonce eller vores service. Vi ved godt, at det er en stor beslutning at finde sit nye hjem, og den vil vi gerne understøtte på bedst mulig vis. Du kan også vælge at skrive dig op i vores lejerkartotek, hvis du gerne vil opdateres på nye, relevante boliger i et bestemt område. Vi kontakter dig, når der kommer noget nyt på markedet, der matcher dine boligønsker til eksempelvis en lejlighed i Odense S.

odense s lejlighed