Lej en lejlighed i Odense SØ

Lejlighed Odense SØ

Lejligheder i Odense SØ

Øv, vi fandt desværre ingen ledige boliger lige nu.

Tilmeld dig vores gratis lejerkartotek - så får du besked, når der kommer nye boliger.

Tilmeld dig

Søger du lejlighed i Odense SØ, er du landet det helt rette sted. Her på siden finder du et stort udvalg af lækre og rummelige lejligheder i denne bydel i en af Danmarks største byer. Odense som by har masser at byde på, og vi kan ikke vente med at vise dig alle de muligheder, du har for at finde den helt rigtige lejebolig for dig.

Du kan sortere efter lige præcis dine behov. Skal der være et bestemt antal værelser, skal den have en bestemt størrelse, eller skal prisen ikke overstige et bestemt beløb? Du skal blot sætte dine egne kriterier op, og så finder vores system alle relevante lejeboliger for dig.

Hvad koster en lejlighed i Odense SØ?

Teknisk set så er Odense SØ ikke en del af centrum i Odense, men du får stadig en god og relativt central placering, hvor du med offentlig transport eller på cykel hurtigt kan komme ind til bylivet inde centralt. Det betyder til gengæld også, at priserne ikke er helt så dyre, som hvis du skulle have en lejlighed inde i centrum, hvor du, med undtagelse af lejligheder i København og Aarhus, finder nogle af de dyreste lejligheder i landet.

Eksempelvis kan du rimelig problemfrit finde lejligheder til 4-5.000 kroner, og det behøves ikke kun være 1 værelses lejligheder. Priserne er nemlig bare anderledes herude, og du kan nemt få 60-80 kvadratmeter for 5.000 kroner, hvis du finder det helt rigtige sted. Det betyder også, at du kan nemt kan finde store og rummelige lejligheder til hele familien her i området til ganske fornuftige priser.

Der er gode muligheder for indkøb, kultur og gastronomi i nærheden, og samtidig er der med en lejlighed i Odense SØ ikke den samme larm og jag, fordi vi er tættere på udkanten. Er du derfor glad for at komme ud i det grønne, så er Odense SØ også en glimrende placering for dig, da vi øst for området finder nogle fine naturområder, som man kan udforske.

Find din lejlighed i Odense SØ hos Lejeboligmægleren

Hos Lejeboligmægleren strækker vi os altid langt for, at du finder den helt rigtige lejlighed for dig på den placering, som du ønsker. Odense SØ er en god placering, og vi håber, at du her på siden finder dit næste hjem. Vi ønsker i hvert fald kun at bidrage til din boligsøgen med præcise og godt beskrevne boligannoncer, som kan understøtte dine valg i din søgen.

Vil du gerne lede lidt mere efter en lejlighed i Odense SØ? Så kan du med fordel skrive dig op i vores lejerkartotek, så du kan blive underrettet, når der kommer nye lejligheder på markedet, som matcher dine krav til bolig.

odense sø lejligheder